Son yıllarda izlediğim seneryo ve kurgu açısından baya bi doldurucu film.Çok etkileyici bulduğum için tavsiye ediyorum mutlaka izlenmesi gerekli
gayet güzel bir film.
kurgu gayet sağlam. bittiğinde kaldım böyle bi beş dakika.
yanlız tekniği hakkında küçük bir detay aklıma takıldı, filmin başlarında ve sonlarına yakın yerlerde, sorgulamadan parçalar koymuşlar ama havada kalmış. ya, daha kuvvetli verselerdi bu sorgu - anlatım tarzını, ya da hiç vermeselerdi.
film zaten çok iyi, böyle yapsalardı çok çok daha iyi olurdu. -görüşüm-
Arkadaşlar siz nerden izlediniz ben internette bulamadım bir türlü. Çok merak ettiğim bir film.
tor rent sağ olsun
Şu an yarısına geldim. Eğer bu şekilde devam ederse bana göre çok iyi filmler arasında yerini alır. Olayları öyle güzel hissettiriyorki seyrederken bile insanın kalp atış ritmi değişiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Şu an yarısına geldim. Eğer bu şekilde devam ederse bana göre çok iyi filmler arasında yerini alır. Olayları öyle güzel hissettiriyorki seyrederken bile insanın kalp atış ritmi değişiyor...
hele bir de bitir de, o zaman ne diyeceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Arkadaşlar siz nerden izlediniz ben internette bulamadım bir türlü. Çok merak ettiğim bir film.
zakunda da mevcut
Bu arada film çok iyi.İzlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.
Bitirdim. Hala çok iyi diyorum... Tavsiye ederim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdemlix
quote:
Tamamdır bende izlemem lazım Hıgh onay verdimi sonuç okey benim için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdemlix
quote:
Fevkaladenin fevkinde bir yapım Ben zaten severim böyle mahpus filmlerini hatta uzman bile sayılırım
Ben de sonunda izleyebildim filmi ve etkilendim diyebilirim. Sonu beklediğim gibi gerçekleşmedi. Ama gayet iyi bir film, İspanya'dan güzel filmler çıkıyor...
Gerilim hiç dinmedi filmde son dakikaya kadar. Güzel filmdi gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Ben de sonunda izleyebildim filmi ve etkilendim diyebilirim. Sonu beklediğim gibi gerçekleşmedi. Ama gayet iyi bir film, İspanya'dan güzel filmler çıkıyor...
Evet sonu biraz basit gibi .Ama komple çok ii kurgulanmış
Çok kaliteli bir fimdi herkes izlemeli.
Son dakikaya kadar sürükleyiciydi sonuda çok güzel bitti.
İzliyemedik gitti
Filmi seyrettim çok iyi bir film herkese tavsiye ederim.
tavsiye uzerine izledim bende harika film kaçırmayın derim
[ Cell.211.2009.SUBFiX.720p.1080p.BluRay.x264-NODLABS ] [ X264 / Action_Drama ] [ Released 8h 48m 33s ago [4/28/2010] ] [ 6.0MB in 1F ] [ Cell.211.2009.1080p.BluRay.x264-NODLABS ] [ X264 / Action_Drama ] [ Released 6d 8h 37m 21s ago [4/22/2010] ] [ 8224.0MB in 89F ] [ Cell.211.2009.720p.BluRay.x264-NODLABS ] [ TV / Action_Drama ] [ Released 9d 9h 8m 1s ago [4/19/2010] ] [ 4693.0MB in 94F ] [ Cell.211.2009.BDRip.XviD-NODLABS ] [ XVID / Action_Drama ] [ Released 10d 4h 10m 43s ago [4/18/2010] ] [ 701.0MB in 50F ]
Orjinal dilinde, ingilizce altyazılılar.. Daha ne olsun?
Benim de beğendiğim filmler arasında. 8/10 vermiştim, yazı da yazdım da hala yayınlamadım.
Konusu baya hoşuma gitti şuan 720p olarak sıraya koydum izliyeceğim