Şimdi Ara

Hücre 211-Celda 211 (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumların hepsini okumadım ama bir mantık hatası da benden olsun: Filmin ilk başlarında Malamadre'nin kelepçeyi taktıkları korkuluklarda elin geçeceği bir boşluk bırakılmış. Ama nedense polisi boğarken o boşluğu birden atlayıveriyor.

Film çok hoşuma gitti. Anlatımı, kurgusu, heyecanı ve aksiyonu yerli yerindeydi.
    Hatta dramı bile sığdırabilmişler ki filmin sonunu son yapan da bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k24b

quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

Arkadaş izlerken bazı sahnelerini izletmişti filmi mahvetmişti adını falan hatırlamıyorum bana bu filmmiş gibi geldi spolilerde bahsettiğim filmi bu?Umarım değildir çok merak ettim eğer değilse hemen indirip izlicem:
    Hapisanede bir adamı dövüştürüyorlar sürekli,en son tek bacağı kırık halde bile dövüşüyor,sonra kaçıyor hapisaneden,o film mi acaba?

Hayır değil, indirip izleyebilirsin.

Birkaç mantık hatası dışında iyi bir filmdi.

Teşekkürler yardımın için hemen indirip izliyorum bakalım nasılmış

• İdare eder öyle ahım şanlı bir film hiç değildi 7.5 veriyorum.
  • Mükemmel filmdi,Özellikle Malamadre karakteri süperdi.
  • Şimdi izledim filmi. İzlenmeye değer biraz daha üst limiti zorlasa bir Esaretin bedeli bile çıkabilirdi. Çok fazla tesadüf bir araya gelmiş olabilir ama sonuçta film idare ettik diyebiliriz.

Malamadre başlı başına bir tez konusu. Başlangıçta kötü, zalim ve haksız olarak gösterilen karakter film ilerledikçe izleyicide daha farklı bir etki bırakıyor. Özellikle finalde kendisine ihanet eden apachiye bakışı olayı özetliyor.
    Oliver karakteri ise biraz daha farklı. Tamamen temiz saf bir karakter ile başlayan olay bir anda karakteri hücre dısından alıp hücre içine koyuyor ki aslında yine Malamadre filmin sonuna doğru yaptığı konuşmada Olivere herşeyi özetliyor bize de büyük bir ders veriyor

"hayat bazen farkında olmadan s...yor insanı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 14 Aralık 2010; 21:48:53 >

• türkçe dublaj da çıkmış..izlemeyenlere tavsiye ederim.
  • Bu film Tr dublaj izlenmez bence. Orjinal dilinde izlemenizi tavsiye ederim.
  • 10 üzerinden 10 muhteşem bir filim son 8.dakkadayım her dakkasından muhteşem keyif alarak izledim
  • Bence kesinlikle orjinal dilinde izlenmeli.Malamadre'nin sesi ve oyunculuğu müthiş.Sıkılmadan izlenebilecek kaliteli bir yapım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 17 Aralık 2010; 1:16:18 >
  • Tabiki orjinal dilde izlenmeli bu ve diğer filmler içinde geçerli.
    Malamadre super bı performans sunuyor.
  • Gerçi orjinal dilinde izleyin demişsiniz ama ...
    Altyazı takip etmemek için varsa 720p türkçe dublajlı izleyeyim diyerekten Arena sitesine baktığımda
    BR Rip Türkçe dublaj sürüme rastladım. Ancak filmin boyutu 692 MB. BRRip olup da nasıl 692 MB olabiliyor?
    22 inç LCD monitöre sahip olguğumu düşünürsek, bu versiyonu indirdiğimde cam gibi bir görüntüyle mi karşılaşacağım?
    Yoksa indirdiğim film kalite bakımından DivX'ten farkı olmayacak mı? Bu konudaki fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler ...

• Film de biraz Juan'ın kendini gizleme çabalarını izlesek daha sürükleyici olabilirdi. Erken teslim oldu. Hollywood filmi olsaydı Juan finalde ordan çıkıp kıza sarılıp bitebilirdi. Klişelerden kaçmaları filmi ayrı güzel yapmış. Filmin başında bileklerini kesen pskopat kimdi? Ondan bahsetmediler hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Film de biraz Juan'ın kendini gizleme çabalarını izlesek daha sürükleyici olabilirdi. Erken teslim oldu. Hollywood filmi olsaydı Juan finalde ordan çıkıp kıza sarılıp bitebilirdi. Klişelerden kaçmaları filmi ayrı güzel yapmış. Filmin başında bileklerini kesen pskopat kimdi? Ondan bahsetmediler hiç?

Hocam en kritik soru değil mi bu :) Oliverin kaldığı hücrede ondan önce kalan kişi

• Dublajı da fena değil ama kesinlikle orjinal dilinde izleyin. Malamadre adamımsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Film de biraz Juan'ın kendini gizleme çabalarını izlesek daha sürükleyici olabilirdi. Erken teslim oldu. Hollywood filmi olsaydı Juan finalde ordan çıkıp kıza sarılıp bitebilirdi. Klişelerden kaçmaları filmi ayrı güzel yapmış. Filmin başında bileklerini kesen pskopat kimdi? Ondan bahsetmediler hiç?

Hocam en kritik soru değil mi bu :) Oliverin kaldığı hücrede ondan önce kalan kişi

He la doğru.

• Konu güncel. Çok güzel bir film, mutlaka izlenmeli.
  • ispanyollardan beklenmeyecek kalitede bir film

• Malamadre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 14 Temmuz 2013; 0:56:34 >

• az önce izledim filmi.filme övgüleri daha önce okumuştum abartı sanıyordum ama tüm övgüleri hak ediyor.çok iyi bir film bir an sıkılmanız mümkün değil,içine alıyor sizi.karakterler çok iyi ve gerçekçi.
    bir film izleyeyim diyorsanız ilk olarak bu filmi izleyin benim gibi ertelemeyin.
    film bittiği an sinirlerim alt üst oldu.izleyin izlettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan911 kullanıcısına yanıt
    Çok övülen ve imdb de 8.0 üzeri filmlerin izlenmesi gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.