Şimdi Ara

Hücre 211-Celda 211 (2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harikulade oyunculuklar ve dolgun ve hatasız bir senaryoyla harika bir film ortaya çıkmış. Şimdi Mar adentro ve Amores perros'uda indireceğim, İSpanyol sinemasına bakalım biraz
  • dhde bu kadar olumlu yorumlar varsa kesin izlenmeli hep sitelerde felan görüyordum ama hiç izleyesim gelmemişti birazdan izlerim
    edit:Senaryo çok güzel film de bir o kadar akıcı oyuncularda gayet iyi az önce izledim tavsiye ederim dh üyeleri yanıltmadı gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 30 Temmuz 2014; 21:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

dhde bu kadar olumlu yorumlar varsa kesin izlenmeli hep sitelerde felan görüyordum ama hiç izleyesim gelmemişti birazdan izlerim
    edit:Senaryo çok güzel film de bir o kadar akıcı oyuncularda gayet iyi az önce izledim tavsiye ederim dh üyeleri yanıltmadı gene

bu arada nikin tam uyumlu
  • git postun başka yerde kas gereksiz yorumlarını kendine sakla ya da pmden at bundan böyle

• Şimdi anlamadığım dalga şu;
    Utrilla içerde başka adamlarımızda var dedi.Acaba Apaçi onlar için mi çalışıyordu?Bu yüzden mi Malamadre ve Juanı vurdu.Yoksa kontrolü eline almak için mi yaptı bunu?Şayet onların adamıysa filmin sonunda niye kelepçelediler.Değilse Utrilla'nın içerde başka adamlarımız da var dediği adamlar kimler.Yoksa yalan mı söyledi.Kafam karıştı.
  • Normalde gündüz film izlemem. bu filmi merak ettim hemen izledim. iyi ki izlemişim çok güzel filmdi
  • injun kullanıcısına yanıt

Hocam orada göstermek istedikleri şey. Devletin güvenilmez olduğu.

Nasıl Juan ı ifşa ettilerse o herifi de kullanıp attıklarını gösterdiler bence.
  • Filmi izledim güzeldi. Ama abartmaya da gerek yok.

Hamile kadının ölmesi kötü oldu. Mutlu son ile biten filmlere alışınca bu film biraz garip geldi. Birkaç mantık hatası dışında fena film sayılmaz. Filmin başında hücre 211'e sakladığı şeyleri falan kullanacak diye bekledim ama öyle bir şey olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.