Şimdi Ara

Hücre 211-Celda 211 (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirmeyi düşünüyorum..bu kadar yorumlar 8.5 ları görünce merak ettim doğrusu filmi
  • O kadar dediniz. İndirdim şimdi izlemeye başlıyorum.
  • Dün akşam izledim. Film cidden güzel. Ama abartmaya gerek yok. 10 üzerinden 8 alır. Filmi izlerken aklıma Shutter Island gelmedi değil! Sonu daha çarpıcı olabilrdi. Oldu bittiye geldi son sanki biraz. Etkileyiici sahnelerde ortalarda bolca mevcuttu.

Kızı öldürmeleri kötü oldu. Apaçi'den bekliyordum öyle birşeyi. Şaşırmadım doğrusu. Ayrıca sondaki yazıyı hücreye kim yazdı?
  • bende meraklandım ve indiridim bakalım nasılmış
  • Güzel film tavsiyedir.
    Sonda Malamadre ölmedi galiba onu öldürmeye çalıan elemanı öldürecek.
  • İzleyip izlememekte kararsızdım bu kadar iyi yorumun üzerine izlemek farz oldu. Bakalım nasılmış
  • sonu biraz zayıf kalsa da ben de beğendim filmi. . 8\10 heralde ortak görüş olur bu film için. .
  • İspanyol sinemasıda ciddi ciddi sistem eleştirisi yapmaya başladı bu bir El secreto de sus ojos , iki
    İkiside iyi yapımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Mayıs 2010; 21:04:02 >
  • güzele benziyor.izlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Güzel film tavsiyedir.
    Sonda Malamadre ölmedi galiba onu öldürmeye çalıan elemanı öldürecek.

..intikam için ikincisi yapılmalı
  • 2. de yapılır ama öncesinde rec gibi amerikan versiyonunu da görebiliriz. . .
  • 11-12 kisiye yakın insanın pür dikkat kılını kıpırdatmadan izleyip sonunda keyifle basindan kalktiklari bir filmdir.. Burdan tavsiye edip indirmeme vesile olan arkadaşlara teşekkürler
  • bende yeni bitirdim gayet güzeldi izlettirdi kendisini, izlemeyenler için güncel
  • Abartılacak bir yanını göremedim. Film boyunca sürükleyicilik kesilmiyor. Sonunun karmaşık olacağını düşünüyordum yanıldım. 7.5/10
  • Şuan izledim.Bence mükemmel bir filmdi.Kurgu çok iyiydi oyuncular çok iyiydi bir an olsun sıkılmadım.İspanyol sineması her geçen gün daha iyi şeyler çıkartıyor ortaya.
  • Arkadaş izlerken bazı sahnelerini izletmişti filmi mahvetmişti adını falan hatırlamıyorum bana bu filmmiş gibi geldi spolilerde bahsettiğim filmi bu?Umarım değildir çok merak ettim eğer değilse hemen indirip izlicem:
    Hapisanede bir adamı dövüştürüyorlar sürekli,en son tek bacağı kırık halde bile dövüşüyor,sonra kaçıyor hapisaneden,o film mi acaba?
  • abi çok fena mantık hataları vardıda gene güzel filmdi

en basiti başta yaralanmış polisi gittiler hucreye koydular ebe arkadas hıcmı sucluların ıceri gircegını hesaplamıyorsunuz ondua geçtım adamıda orda bırakıyorlargeri kalan kısımlar güzeldi 1 şey daha vardıo hamile kadın okadar kişi arasında hiçmi bebegını dusunmuyor tamam kocan hapisdede ölmedi sonuçta
    nese tavsiye ederim filmi
  • Tam benlik, yorumlarda güzel, izlemek farz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTIN

Arkadaş izlerken bazı sahnelerini izletmişti filmi mahvetmişti adını falan hatırlamıyorum bana bu filmmiş gibi geldi spolilerde bahsettiğim filmi bu?Umarım değildir çok merak ettim eğer değilse hemen indirip izlicem:
    Hapisanede bir adamı dövüştürüyorlar sürekli,en son tek bacağı kırık halde bile dövüşüyor,sonra kaçıyor hapisaneden,o film mi acaba?

Hayır değil, indirip izleyebilirsin.

Birkaç mantık hatası dışında iyi bir filmdi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.