Şimdi Ara

Hücresel Veri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben iPhone'da şöyle bir sorun yaşıyorum. Hücresel veriyi açınca hiç birşey açık olmadığı halde (her türlü kapatıyorum) bildirimleri, konum servisini filan hepsini kapatıyorum sadece hücresel veriyi açıyorum hiç bir şey açık olmadığı halde kontör yiyor deli gibi. Yani napmam gerekiyor tüm uygulamaları mı siliyim? Lütfen yardımcı olun hücresel veriyi açmadan da bişey yapamıyorum. Mesela face paketim var hücresel veriyi açınca anca girebiliyorum ama onu açınca kontör yiyor ne yapmam gerekiyor? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

• gayet normal, hücresel veri = internet

iphone özellikle icloud için sürekli internet bağlantısı ister. face paketi değil en az 100MB'lik bir paket alın.
  • Tamam da hiç birsey açık olmadıgı halde neden kontör yiyor hücresel veri internet de birsey açık degilken niye kontörüm gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş malesef elindeki telefon net paketi istiyor.yoksa biranlamı kalmıyor. mesaj atacaksın zırt pırt uyarı verir atamazsın zaten.faceye girersin açmak zorunda kalırsın. ve apple kafasına göre nette bir haltlar işler.

apple bu zulmu yapıyor malesef.bu arada bu çaresizlik mesajına çok güldüm."Yani napmam gerekiyor tüm uygulamaları mı siliyim?"

• quote:

Orijinalden alıntı: maceof

Tamam da hiç birsey açık olmadıgı halde neden kontör yiyor hücresel veri internet de birsey açık degilken niye kontörüm gidiyor?

bende araştırdım bi ara bulamadım. misal net kapalıyken mesajlarda dolaş biraz hücresel veriyi açın hatası verir. bu nedir neyin nesidir anlamadım. garip bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kardeş malesef elindeki telefon net paketi istiyor.yoksa biranlamı kalmıyor. mesaj atacaksın zırt pırt uyarı verir atamazsın zaten.faceye girersin açmak zorunda kalırsın. ve apple kafasına göre nette bir haltlar işler.

apple bu zulmu yapıyor malesef.bu arada bu çaresizlik mesajına çok güldüm."Yani napmam gerekiyor tüm uygulamaları mı siliyim?"

Sağol kardeş. Ne yapalım o zaman 100mblık paket yapaçaz artık
  • bende şunu soruyum tarifemde twitter ücretsiz 100 mblık net paketi alsam twittera girdğimde harcanan mb lar aldığım paketten düşer mi yoksa normalde ücretsiz olduğu için etki etmez mi anlatabildim mi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücresel Veri DNS Değiştirmesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Net paketi olmadan bu cihazlari ne akla hizmet alirsiniz ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DGT

Net paketi olmadan bu cihazlari ne akla hizmet alirsiniz ki.

hacım evde wifim var genelde çoğu yerde kafelerde filan wifi var zaten gerek duymadım ama arada lazım oluyor diye face paketi aldım onu kullanmak için hücresel veriyi açmam gerekiyor onu açınca da hop kontör gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGT

Net paketi olmadan bu cihazlari ne akla hizmet alirsiniz ki.

+1 ben 4gb net paketimi nasıl yetireceğim diye düşünüyorum
  • 4gb internet =rahatlık
  • 4gb internet var diyelim 4gb'lık bir film indirdin veya online izledin hemen bitermi yada kaç gb'lık veri harcaması olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.