Benim anlamadığım şey 13 sene önce küçük bir çoçuğun ağzından çıkan iğrenç bir cümlenin peşine niye bu kadar çok düşüyorsunuz ?
O kelimeleri günde belki 100 defa duyuyorsunuz zaten.Ama demek ki sinemada veya televizyonda duymak insanlara daha ilginç geliyor.
Buraya kadar ciddi kimliğimle yazdım.
Madem bunu bulamadınız elimde Ali Sami Alkış'la ilgili bir video var ki türk televiyonlarında böyle bir şey görmedim. ( Bunu da bilenler bilir- Baya bi meşhurdur - Ebenin ... )
öle deme o cocuk bizden biriydi içimizden biri... o bir efsane artık ve efsaneler ölmes
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur
quote:
Orjinalden alıntı: sirena
Benim anlamadığım şey 13 sene önce küçük bir çoçuğun ağzından çıkan iğrenç bir cümlenin peşine niye bu kadar çok düşüyorsunuz ?
O kelimeleri günde belki 100 defa duyuyorsunuz zaten.Ama demek ki sinemada veya televizyonda duymak insanlara daha ilginç geliyor.
Buraya kadar ciddi kimliğimle yazdım.
Madem bunu bulamadınız elimde Ali Sami Alkış'la ilgili bir video var ki türk televiyonlarında böyle bir şey görmedim. ( Bunu da bilenler bilir- Baya bi meşhurdur - Ebenin ... )
öle deme o cocuk bizden biriydi içimizden biri... o bir efsane artık ve efsaneler ölmes
şu videodan haber yokmu arkadaşlar merak ettim
bence öyle bi video yok olsa şimdiiye kadar kesin çıkmıştı...
çocukla tanışmak isterdim artık çocuk deildir heralde
Not: Bu bayat espriyle çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Kendime hakim olamadım
Bu espriye o kadar güldümki gözlerimden yaş geldi.
Arkadaşlar efsane dediğiniz olay doğru çocuk benim bildiğim kadarıyla Erzurum'lu telefon açıyor ve oyunu oynamak istiyor fakat bir türlü başaramıyor yanlız burada benim bildiğim(ama tam emin değilim)telefonun cevirmeli değil tuşlu olduğu ama o zamanlar bazen telefon tuşlamalarında problemler yaşandığı için(yada ton değil pulse de oynamaya çalıştığı için) çocuk oynayamamış(başka çocuklarda da aynı sorunlar oluyordu) sonra malum durum çocuk basıyo küfrü ve yayından alınıyor.
bence birisi arasın etsin aynı küfürü kendi efsane olsun
Tamam da kardeş olay küfür değil ki, olay oradaki dialog. Aramakla bitmiyor. Tolga Abi`nin de gününde olması lazım