Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu olay hiç yaşanmadı .....

delinin biri kuyuya taş atmış misali....vs..
  • konu biraz gün ışığına çıksın belki o görüntülere sahip birileri vardır
  • 10 YILLIK PERDE ARALANDI MEHER TOLGA ABİYE HÜGODA O KÜFÜRÜ EDEN KİŞİ AJDARMIŞ!!!
  • BAKIN BU OLAY KESİNLİKLE YAŞANDI YAŞI MÜSAİT OLANLAR BİLİRLER.TOLGA ŞU ANDA KIVIRACAK TABİ NORMALDİR, O DÖNEMLERDE İNTERNET FALAN OLMADIĞI İÇİN KASET BULUNAMIYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

10 YILLIK PERDE ARALANDI MEHER TOLGA ABİYE HÜGODA O KÜFÜRÜ EDEN KİŞİ AJDARMIŞ!!!

hakkında daha fazla bilgi için
     Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik)
    TeamAjdaR

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

www.siberkent.com da var

sallama birader sitede arama ya giriyorum hugo ile alakalı tek bi yazı bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

www.siberkent.com da var

sallama birader sitede arama ya giriyorum hugo ile alakalı tek bi yazı bile yok

Orda varmış ama kimse bulup onun söyledigini anlamasın diye ajdar siteyi hackleyip silmiş dosyaları

• keşke elimizde bi mankenin tangalı görüntüleri olsa kanal 6 ile takas ederdik yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik88

keşke elimizde bi mankenin tangalı görüntüleri olsa kanal 6 ile takas ederdik yaw

milley alıştı artık tangaya ancak gizli çekim bulursak dikkatini çeker kanala nın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik88

keşke elimizde bi mankenin tangalı görüntüleri olsa kanal 6 ile takas ederdik yaw

milley alıştı artık tangaya ancak gizli çekim bulursak dikkatini çeker kanala nın

hayır bence grup çekim'i bulalım patlama yaparız...

Nedenmi diyorum çünkü ajdar ileri görüşlülük yetenegini kullanarak şarkısında bize grup olalım grup diyerek bu mesaj'ı vermek istiyordu yani bir ünlünün grup videosunu bulun ortalıgı ayaga kaldırın...

• Bu topic hortlamaktan yorulmadı ya. 2010 yılında da devam eder bu !

• ben buldum ama vermem kimseye
  • lan kimsenin o vidyoyu başkasına beleşe yollayacağı yok...o vüdyo bugüne bugun açıkarttırmaya girse 100bin eder beeeee....sen ne diyon
  • aaa kimse de yokmu bu video hala (konu hortlamaya doymadı )
  • yav hala bulamadınız mı insan kanal6 basae alır o video yu (dh için)
  • evet up
  • internet tarihinde böyle bir video yoktur, ancak tavsiyem LimeWire gibişeyler aratın, belki bulursunuz...
  • Benim anlamadığım şey 13 sene önce küçük bir çoçuğun ağzından çıkan iğrenç bir cümlenin peşine niye bu kadar çok düşüyorsunuz ?

O kelimeleri günde belki 100 defa duyuyorsunuz zaten.Ama demek ki sinemada veya televizyonda duymak insanlara daha ilginç geliyor.

Buraya kadar ciddi kimliğimle yazdım.

Madem bunu bulamadınız elimde Ali Sami Alkış'la ilgili bir video var ki türk televiyonlarında böyle bir şey görmedim. ( Bunu da bilenler bilir- Baya bi meşhurdur - Ebenin ... )
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.