Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar böyle bi olay yokmuş yaaa..Tolga ABİ GEÇENLERDE AÇIKLAMA YAPMIŞTI Bİ YERDE..

eğer böyle bişey olsa,önce annemin haberi olurdu diyordu..!

yani uydurma bi fantazi...
  • evet bende çevirmeli telefonla oynadığını duymuştum beceremiyincede basmış küfürü çocuk

hatta okul filmindede geçmişti bu dialog
  • hugonun bu kadar hayranı olduğınu bilimiyodum.....ve tolganın tabii...
  • arkadaşlar Electro Gaming Dergisinin bu sayısında bu konu hakkında cok bılgı var

Tolga abiyle falan konuşuyolar

Böle bi olay olmadı falan dıo..

Yani öle zannedıoz falan dıo cunku baya bı gectıgı ıcın ustunden hatırlamıyoz vss... cart curt dıo
  • video hala bulunamadı
  • biriniz tolga bi olsun ben küfredim onu izleyin işte
  • bu olay kesinlikle oldu çok iyi hatırlıyorum hugo bir süre yayından kaldırılmıştı.
  • tolga abinin cep numarasını bilen varsa arayıp olayı sorsun tabi bu arada kayıt yaparak forumda yayınlasın eger tolga abinin sesi titrerse vs böle bi olayın oldugu kanıtlanmış olur.
  • Kaç ay oldu hala bulamadınızmı
  • ya bi de şu amigo orhanın belçika türkiye maçından sonra m.denizliye attığı kafanın videosu lazım...o görüntüyü de bulamadık yaa...
  • 15 gün önce kanal1 de stajımı yaptım,bu topic i farketseydim tolga abiyle güzel bir röportaj yapabilirdim.Gerçi yapılmış ve böyle bir olayın olmadığı söylenmiş.Kafam bozulursa gider konuşurum tolga abimizle

Ufak bir dedikodu:Bu tolga abi çocukları çok seviyo şirin şaklaban bişey ya,aldığım duyumlara göre stajyerlerini ve yardımcılarını çok azarlıyormuş ve hiç de öyle göründüğü gibi biri değilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

biriniz tolga bi olsun ben küfredim onu izleyin işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

15 gün önce kanal1 de stajımı yaptım,bu topic i farketseydim tolga abiyle güzel bir röportaj yapabilirdim.Gerçi yapılmış ve böyle bir olayın olmadığı söylenmiş.Kafam bozulursa gider konuşurum tolga abimizle

Ufak bir dedikodu:Bu tolga abi çocukları çok seviyo şirin şaklaban bişey ya,aldığım duyumlara göre stajyerlerini ve yardımcılarını çok azarlıyormuş ve hiç de öyle göründüğü gibi biri değilmiş..

Bu yorumdan Tolga abinin bir robot olduğunu söylüyorum.Bir insan bu kadar mı vücudunu koruyabilir?Niye yaşlanmıyor bu Tolga abi?
  • Abi adam hakkaten senelere meydan okuyor ama yakından bakıldığında yüzünde hafif kırışıklıklar yok degil
  • beyler konuyu dağıtmak istemem ama bugün enteresan bir olay daha oldu Celal Pir Yurtkur Genel Müdürünü Tüm Türkiye'ye rezil etti

http://forum.donanimhaber.com/m_8774897/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Idontknow

Arkadaşlar, Tolga GAripoğlu bir röportajında böyle bir şeyin hiç bir şekilde olmadığını söyledi..Kendisi de bu tür haberlerin nereden kaynaklandığını merak ediyormuş..Benden sölemesi, boşuna beklemeyin..

ben bu olayı canlı canlı ızlemiş kişileride tanıyom sana onuda getırıcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

15 gün önce kanal1 de stajımı yaptım,bu topic i farketseydim tolga abiyle güzel bir röportaj yapabilirdim.Gerçi yapılmış ve böyle bir olayın olmadığı söylenmiş.Kafam bozulursa gider konuşurum tolga abimizle

Bu yorumdan Tolga abinin bir robot olduğunu söylüyorum.Bir insan bu kadar mı vücudunu koruyabilir?Niye yaşlanmıyor bu Tolga abi?
    belki genc kalmaya programlanmıstır

• quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik88

uğraşmaya gerek yok ki arayalım kanal1 deki hugo programını tekrarlayalım aynı olayı bari biz bulamadık çocuklarımız bulsun

bencede ıyı fıkır kım gonullu

• bu fıkırı destekleyenler kesin haber versin gercekten yapalım
    efsane oluruz
  • Bu topic artık bir efsane olmak üzere, küllerinden yeniden doğuyor habire
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.