biriniz tolga bi olsun ben küfredim onu izleyin işte
bu olay kesinlikle oldu çok iyi hatırlıyorum hugo bir süre yayından kaldırılmıştı.
tolga abinin cep numarasını bilen varsa arayıp olayı sorsun tabi bu arada kayıt yaparak forumda yayınlasın eger tolga abinin sesi titrerse vs böle bi olayın oldugu kanıtlanmış olur.
Kaç ay oldu hala bulamadınızmı
ya bi de şu amigo orhanın belçika türkiye maçından sonra m.denizliye attığı kafanın videosu lazım...o görüntüyü de bulamadık yaa...
15 gün önce kanal1 de stajımı yaptım,bu topic i farketseydim tolga abiyle güzel bir röportaj yapabilirdim.Gerçi yapılmış ve böyle bir olayın olmadığı söylenmiş.Kafam bozulursa gider konuşurum tolga abimizle
Ufak bir dedikodu:Bu tolga abi çocukları çok seviyo şirin şaklaban bişey ya,aldığım duyumlara göre stajyerlerini ve yardımcılarını çok azarlıyormuş ve hiç de öyle göründüğü gibi biri değilmiş..
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
biriniz tolga bi olsun ben küfredim onu izleyin işte
quote:
Orjinalden alıntı: sedatss
15 gün önce kanal1 de stajımı yaptım,bu topic i farketseydim tolga abiyle güzel bir röportaj yapabilirdim.Gerçi yapılmış ve böyle bir olayın olmadığı söylenmiş.Kafam bozulursa gider konuşurum tolga abimizle
Ufak bir dedikodu:Bu tolga abi çocukları çok seviyo şirin şaklaban bişey ya,aldığım duyumlara göre stajyerlerini ve yardımcılarını çok azarlıyormuş ve hiç de öyle göründüğü gibi biri değilmiş..
Bu yorumdan Tolga abinin bir robot olduğunu söylüyorum.Bir insan bu kadar mı vücudunu koruyabilir?Niye yaşlanmıyor bu Tolga abi?
Abi adam hakkaten senelere meydan okuyor ama yakından bakıldığında yüzünde hafif kırışıklıklar yok degil
beyler konuyu dağıtmak istemem ama bugün enteresan bir olay daha oldu Celal Pir Yurtkur Genel Müdürünü Tüm Türkiye'ye rezil etti
Arkadaşlar, Tolga GAripoğlu bir röportajında böyle bir şeyin hiç bir şekilde olmadığını söyledi..Kendisi de bu tür haberlerin nereden kaynaklandığını merak ediyormuş..Benden sölemesi, boşuna beklemeyin..
ben bu olayı canlı canlı ızlemiş kişileride tanıyom sana onuda getırıcem
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
quote:
Orjinalden alıntı: sedatss
Bu yorumdan Tolga abinin bir robot olduğunu söylüyorum.Bir insan bu kadar mı vücudunu koruyabilir?Niye yaşlanmıyor bu Tolga abi?
belki genc kalmaya programlanmıstır
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik88
uğraşmaya gerek yok ki arayalım kanal1 deki hugo programını tekrarlayalım aynı olayı bari biz bulamadık çocuklarımız bulsun
bencede ıyı fıkır kım gonullu
bu fıkırı destekleyenler kesin haber versin gercekten yapalım efsane oluruz
Bu topic artık bir efsane olmak üzere, küllerinden yeniden doğuyor habire