Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapma be hocam ciddiye mi aldın yoksa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

yapma be hocam ciddiye mi aldın yoksa ?

aldım biraz yollayan çıkabilir valla önlem almak lazım

• Hügocular 2. sayfay düşmüşünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

Hügocular 2. sayfay düşmüşünüz

sorma yaw ama şimdi en tepedeyiz 1-2 dakkalınada olsa
  • Sevgili Kanal 6 Yetkilileri ;
    Eskiden beri büyük bir tutkumuz olan (!) ve bizi ekranlara kilitleyen Hugo'nun ve Değerli sunucusu Tolga Garipoğlu'nun başından geçen talihsiz olay karşısında büyük bir üzüntü duyduk. Forum üyeleri olarak kendisine büyük geçmiş olsun diyoruz. Ancak forumdaki bazı arkadaşlarımızın bu yaşanan üzücü (!) olayı izleyememiş olmasından ötürü mümkünse bir videosunu talep etmekteyiz. Söz başkasına göstermeyeceğiz. Zaten küfür olayına biz tamamen karşıyız. Yani amacımız kesinlikle o videoyu izleyip gülmek felan değil. Böyle bir düşünce de olanları şiddetle kınıyoruz. Siz videoyu hazırlayıp kargoya verin biz şubeden onu alırız. Kimseye de söylemeyiz. Yalan söylüyorsam Ahu Tuğba'nın sarışın erkek arkadaşı gibi olayım. Bekliyoruz hadi canım benim... Hepinizi öpüyoruz özellikle de Tolga Abi'yi. Siz ona söyleyin o anlar.
    Saygılar...

up

• Böyle Flash Player vs şeylerden anlayan birisi animasyonunu yapamaz mı ya?Tolga Abi'nin Hugo'nun kafasını da yapıştırır,gerçek gibi olurSize güveniyorum arkadaşlar,madem ki video yok,biz de bütün DH olarak kendimiz yaparız,Tolga Abi'ye de bir tane postalarız
  • idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojikmanyak

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=hugo+kufur+video&meta= şu linkte ki ikinci siteye girermisiniz galiba orda bişiyler var

Yine Donanım Haber'in başka bir topici çıktı. Ordaki konu Turgay Şener - Telegol ile ilgili, arada biri çıkıp "hugo nun linkini bilen var mı o daha bi bombaydı" mesajını atmış ama VİDEO YOK boşuna umutlanmayalım

• valla anneme sordum o da onay verdi bu olayin gercek olduguna. ki annam oldukca ciddi birisidir. bana saka yapmaz.

anlattigina gore cocuk dogu sivesi ile konusuyormus. oyunu oynarken surekli a.ına koyyim diye kufur ediyormus arada. direk tolga abiye degil de oyuna ve hugoya kufretmis. olay gercek yani

bu arada
    http://www.hypertv.web.tr/default.asp?page=300&tur=2&pr=604&SayfaNo=14 linkinde yorum yazsak acaba tolga abi okur mu ki?

videoyu da unutun. kanal6 50 kez el degistirdi. tolga abi de bu arada gece gelip videoyu buldugu gibi bogaz koprusunden atmistir. adam bu utanc ile nasil yasasin

• ben de izledim ama benim hatirladigim telefon cevirmeliydi cok uzun zaman once oldugu icin tam metni hatirlayamiyorum cocuk cevirmeli telefonda oynayamamisti tolga abiye kizmisti
  • arkadaşlar biz bu video dan umudumuzu keselim tek bir şeyi ummamz gerek oda bu rezilliğin olduğu zaman yabancıların bu videoyu haber merkezlerinde gösterip arşivlerine eklemeleri
  • ozamanlardadamı bu tolga abi vardı yoksa başka bi tolga abimiydi?
  • Anneme bende sordum bu gün öle bişi olmuş program kapatılmış.Gerçekte varmış yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgut_tus

ozamanlardadamı bu tolga abi vardı yoksa başka bi tolga abimiydi?

tolga abi hiç yaşlanmaz.
  • ne tolgaymış be. 70 milyonun abisi oldu herife bak.
  • yaw o anı bende hiç unutmam ne sümüştü kızan tolgaya
  • ben şöyle hatırlıyom hugonunda a****k***im ailesinide a***k**im
  • Nerde? Ben bulamadım dediğin sitede. Raklam amaçlı mı verdin? Değilse tam linkini verir misin?
  • yaw nasa daki apollo kasedinin kaybolması gibi bişey oldu bu
  • uğraşmaya gerek yok ki arayalım kanal1 deki hugo programını tekrarlayalım aynı olayı bari biz bulamadık çocuklarımız bulsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 16 Ağustos 2006; 14:09:57 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.