Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kinetics

quote:

Orijinalden alıntı: EminKara

Öyle bir şey yokmuş konu kapanabilir.

Olsun yine de güzel konu

sana 13 14 lira veririm

• yokmu video
  • bi dakka arkadaşlar şimdi bu video bende var ama bi arkadaş yazmış kimse koymaya cesaret edemez diye
    şimdi atıyorum birilerinin elinde gamze özçelik in videosu da vardır ama yayınlandığı anda yasal işlem uygulanacak deniyor
    ve bu da hiç bir yerde yok, o yüzden 2 video konu olarak birbirine benziyor sanırım,
    bu videoyu ben kendime saklıyorum şimdi b.k yoluna gitmeyelim..
  • Tolga açıklama yapmış zaten yok diye.Bu vakitten sonra video beklemeyin.
  • Orada pot kırdı ama böyle bir olay olmadı dedi Kadir Çöpdemir canlandırdı sonra Tolga'da şimdi oldu 14 yıl sonra oldu dedi demekki 14 yıl önce olmuş bu olay ve ortalıkta ne bir kaset ne bir video var o zamanın teknolojisinden belki ya da adam imha ettirmiştir ve buna dayanarak söylüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminKara

Öyle bir şey yokmuş konu kapanabilir.

Oha ne kadar yaşlanmış Tolga Abi olmuş Tolga Amca

• yok mu bulan
  • Hala bulunamamış anlaşıan
  • efsane demek ki
  • bu efsaneyi yaşatmak lazım... nesilden nesile aktarmak lazım... bulunduğu günü DH'da kutsanmış gün olarak kabül edelim...
  • En büyük sehir efsanelerinden ama bence gercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortreD

En büyük sehir efsanelerinden ama bence gercek

şehir efsanesi değil yaşanmıştır bu olay.
  • o videou görmeyi isterdim bence mutlaka birilerinde vardır bu video
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz110

bi dakka arkadaşlar şimdi bu video bende var ama bi arkadaş yazmış kimse koymaya cesaret edemez diye
    şimdi atıyorum birilerinin elinde gamze özçelik in videosu da vardır ama yayınlandığı anda yasal işlem uygulanacak deniyor
    ve bu da hiç bir yerde yok, o yüzden 2 video konu olarak birbirine benziyor sanırım,

Paylaş kardeşim bu video dh içerisinde sır olarak gizlenip nesilden nesile aktarılacak.
  • çok istesen gidip bi net kafeden yüklersin... abartma bu video yüzünden kimseyi şişlemezler

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Orijinalden alıntı: deniz110

bi dakka arkadaşlar şimdi bu video bende var ama bi arkadaş yazmış kimse koymaya cesaret edemez diye

Paylaş kardeşim bu video dh içerisinde sır olarak gizlenip nesilden nesile aktarılacak.

• Hugo'nunda a..goyım seninde a..goyım şeklinde gelişiyodu olay yalan değil gerçek canlı izledik , youtube 'ta bir video var ama omuydu tam hatırlayamadım
  • Yine yukarı çıkmış konu
  • dün gibi hatırlıyorum ne gülmüştük be ey gidi yıllar
  • Bence yok öyle bi olay.
  • video bul ve kahraman ol
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.