Bildirim
Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu video -
bi dakka arkadaşlar şimdi bu video bende var ama bi arkadaş yazmış kimse koymaya cesaret edemez diye
şimdi atıyorum birilerinin elinde gamze özçelik in videosu da vardır ama yayınlandığı anda yasal işlem uygulanacak deniyor
ve bu da hiç bir yerde yok, o yüzden 2 video konu olarak birbirine benziyor sanırım,
bu videoyu ben kendime saklıyorum şimdi b.k yoluna gitmeyelim.. -
Tolga açıklama yapmış zaten yok diye.Bu vakitten sonra video beklemeyin. -
Orada pot kırdı ama böyle bir olay olmadı dedi Kadir Çöpdemir canlandırdı sonra Tolga'da şimdi oldu 14 yıl sonra oldu dedi demekki 14 yıl önce olmuş bu olay ve ortalıkta ne bir kaset ne bir video var o zamanın teknolojisinden belki ya da adam imha ettirmiştir ve buna dayanarak söylüyordur. -
-
yok mu bulan -
Hala bulunamamış anlaşıan -
efsane demek ki -
bu efsaneyi yaşatmak lazım... nesilden nesile aktarmak lazım... bulunduğu günü DH'da kutsanmış gün olarak kabül edelim... -
En büyük sehir efsanelerinden ama bence gercek -
quote:
Orijinalden alıntı: MortreD
En büyük sehir efsanelerinden ama bence gercek
şehir efsanesi değil yaşanmıştır bu olay. -
o videou görmeyi isterdim bence mutlaka birilerinde vardır bu video -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz110
bi dakka arkadaşlar şimdi bu video bende var ama bi arkadaş yazmış kimse koymaya cesaret edemez diye
şimdi atıyorum birilerinin elinde gamze özçelik in videosu da vardır ama yayınlandığı anda yasal işlem uygulanacak deniyor
ve bu da hiç bir yerde yok, o yüzden 2 video konu olarak birbirine benziyor sanırım,
bu videoyu ben kendime saklıyorum şimdi b.k yoluna gitmeyelim..
Paylaş kardeşim bu video dh içerisinde sır olarak gizlenip nesilden nesile aktarılacak. -
çok istesen gidip bi net kafeden yüklersin... abartma bu video yüzünden kimseyi şişlemezler
quote:
Orijinalden alıntı: PHXS
quote:
Orijinalden alıntı: deniz110
bu videoyu ben kendime saklıyorum şimdi b.k yoluna gitmeyelim..
Paylaş kardeşim bu video dh içerisinde sır olarak gizlenip nesilden nesile aktarılacak.
-
Hugo'nunda a..goyım seninde a..goyım şeklinde gelişiyodu olay yalan değil gerçek canlı izledik , youtube 'ta bir video var ama omuydu tam hatırlayamadım -
Yine yukarı çıkmış konu -
dün gibi hatırlıyorum ne gülmüştük be ey gidi yıllar -
Bence yok öyle bi olay. -
video bul ve kahraman ol
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X