Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o video bende var ciddiyim ama çok kötü bir kamerayla kaydettim 50 liraya satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Zamanında programa katılım için babamın cebinden 100 den fazla mesaj yollamıştım. 150 lira gibi bir fatura gelmişti. O zamana göre çok çok fazlaydı bu değer. Ama sonunda akşam programdan aranmıştım, pazartesi yayına bağlanacaksın diye.

Pazartesi olduğunda heyecanım çok çok fazlaydı, sonuçta o zamanlar 10 lu yaşlardaydım. En sonunda canlı yayına bağladılar beni. Oyun seçiminde '' Beter Görev '' adlı oyun çıkmıştı. '' Büyülü Ayna '' adlı oyundan sonra en fazla puan toplanabilen oyun buydu. Yine de sevinmiştim tabii ki. Oyun boyunca çok iyi oynadım. Hatta Fernando '' İbrahim çok iyi oynuyor '' demişti. O zamandan belliymiş oyuncu olacağım :) Oyunun sonunda iyi bir puan toplamıştım, kapı kolu seçme ekranında 1 e basmıştım, maalesef yanlış kolu seçip, uçmuştum :) O anki üzüntümü anlatamam size. Program Altıntaş'tan hediye yollayacaktı fakat yollamadılar da onu :) Veya Kargo görevlisi kaybetti.

Böyle güzel bir anım olmuştu, hazır Hugo denmişken anlatayım dedim.

Ben de katılmıştım oyuna. Ama onun bunun çocukları tuşu geç algılatıyorlar. Bastıktan 3 saniye sonra gidiyor oraya. Her şeye çarpıp kaybetmiştim.

• geç giden tuş sinyali değil sana ulaşan tv yayını

video buna benziyor
    m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=4szIfbi3eWE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Aralık 2011; 5:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Zamanında programa katılım için babamın cebinden 100 den fazla mesaj yollamıştım. 150 lira gibi bir fatura gelmişti. O zamana göre çok çok fazlaydı bu değer. Ama sonunda akşam programdan aranmıştım, pazartesi yayına bağlanacaksın diye.

Pazartesi olduğunda heyecanım çok çok fazlaydı, sonuçta o zamanlar 10 lu yaşlardaydım. En sonunda canlı yayına bağladılar beni. Oyun seçiminde '' Beter Görev '' adlı oyun çıkmıştı. '' Büyülü Ayna '' adlı oyundan sonra en fazla puan toplanabilen oyun buydu. Yine de sevinmiştim tabii ki. Oyun boyunca çok iyi oynadım. Hatta Fernando '' İbrahim çok iyi oynuyor '' demişti. O zamandan belliymiş oyuncu olacağım :) Oyunun sonunda iyi bir puan toplamıştım, kapı kolu seçme ekranında 1 e basmıştım, maalesef yanlış kolu seçip, uçmuştum :) O anki üzüntümü anlatamam size. Program Altıntaş'tan hediye yollayacaktı fakat yollamadılar da onu :) Veya Kargo görevlisi kaybetti.

Böyle güzel bir anım olmuştu, hazır Hugo denmişken anlatayım dedim.

ben sana televizyon başında 3 ü seç diye çok bağırdım ama duymadın

• Gerçek değil beyler boşuna video aramayın, uydurulmuş bişey zaten o programı canlı izleyen hiç kimse yok herkese bir arkadaşı anlatmış olayı.
  • Bir nesilin ömrü bu videoyu aramakla geçti
  • 5110'un kamerası ile çekmiştim bende var video.
  • atv mesaj atın arşivden çıkarsınlar
  • Efsane oldu artık
  • takip bakalın bişe çıkacakmı
  • Bende takipteyim
  • Yerimizi alalım
  • Ben canlı şahidiyim olayın
  • ne oluyo lan konuya
  • Kimsede video yok.Sanırım sehir efsanesinden öte bir şey degil.
  • konu efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

Ye ben o anı canlı yayında izledim yemin ederim ama küfür ettiğini şimdi açıkçası hatırlamıyorum..

çocuk agresifti zaten meğer telefonda çevirmeliymiş haliyle oyunu da oynayamadı zaten şans bi kere gülüyor baya uğraşmıştı telefonla boğuşmuştu..

küçüktüm tabi o zaman hatırlamıyorum ya ama telefon çevirmeli ve çocuğun telefonla boğuştuğunu hiç unutmam

• Teyzemin oğlu canlı ve bir arkadaşım görmüş ben ozamanlar populus oynadığım için bilmiyorum
  • Bununla idare edin gençler buluncaya kadar

• Bu konuda 4. sayfada bi arkadaş youtube linkini paylaştı.Bende iyi hatırlıyorum ki o videoyu buradan izledim :D şimdi o linke tekrar baktım link göçmüş :D
    Ozamanli Nick LosTCase miş bi arkadaş alıntı yapmış öyle hatırladım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 25 Aralık 2011; 11:28:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.