Bu videoyu bulmak için ya CIA'ye gideceğiz yada kanala gideceğiz.Olsa olsa onların arşivlerinde olur.
Yapma 65 milyon bizi izliyor.
valla şu enemy detected resminin videosu bulunduktan sonra hepsi bulunur inanıyorum
video hala yokmu
youtubede vardı ben izledim çok iyi hatirlıyorum
ben hatırlıyorum o bölümü canlı yayında rezillik olmuştu ama tabikide nerden bulunur o video bilmiyorum.
O videoyu ben de izlemiştim ama açık açık saydırmamıştı ki. Gayet düşük bir ses tonuyla diyeceğini demişti...
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Mikser
quote:
Orijinalden alıntı: sebaidü
Ben canlı şahidiyim olayın
aha küfür eden çocuğu bulduk
yok ülen canlı dediysek, seyirciydik sadece
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Zamanında programa katılım için babamın cebinden 100 den fazla mesaj yollamıştım. 150 lira gibi bir fatura gelmişti. O zamana göre çok çok fazlaydı bu değer. Ama sonunda akşam programdan aranmıştım, pazartesi yayına bağlanacaksın diye.
Pazartesi olduğunda heyecanım çok çok fazlaydı, sonuçta o zamanlar 10 lu yaşlardaydım. En sonunda canlı yayına bağladılar beni. Oyun seçiminde '' Beter Görev '' adlı oyun çıkmıştı. '' Büyülü Ayna '' adlı oyundan sonra en fazla puan toplanabilen oyun buydu. Yine de sevinmiştim tabii ki. Oyun boyunca çok iyi oynadım. Hatta Fernando '' İbrahim çok iyi oynuyor '' demişti. O zamandan belliymiş oyuncu olacağım :) Oyunun sonunda iyi bir puan toplamıştım, kapı kolu seçme ekranında 1 e basmıştım, maalesef yanlış kolu seçip, uçmuştum :) O anki üzüntümü anlatamam size. Program Altıntaş'tan hediye yollayacaktı fakat yollamadılar da onu :) Veya Kargo görevlisi kaybetti.
Böyle güzel bir anım olmuştu, hazır Hugo denmişken anlatayım dedim.
Ben de katılmıştım oyuna. Ama onun bunun çocukları tuşu geç algılatıyorlar. Bastıktan 3 saniye sonra gidiyor oraya. Her şeye çarpıp kaybetmiştim.
TV yayınları gecikmeli gelir
Ya cocuk Cevirmeli telefondan girmisti.Oyun boyunca hugo dumduz gitmisti.Ve oyun bitmisti.
Tolga abi: Uzgunuz ......'cigim Hugonun ailesini kurtaramadin birdahaki sefere umarim. Cocuk:Hugonunda .... koyayim seninde.... koyayim. Tolga:Oyle deme bak bizim burda milyonlar izliyo Cocuk:Milyonlarin da ...... koyayim CAT!!!!! DIT DIT DIT DIT DIT.....
Koskaca Donanım haber bulamadı vaybe o.O
quote:
Orijinalden alıntı: stinger01
arkadaşlar hatırlıyor musunuz Okul filminde de bu olayla ilgili bir hikaye anlatılıyodu,hatta nehir erdoğan anlatıyodu,uydurma bir şey olsa bir filme girmez
Evet hatırladım filmi ve sahneyi bu şehir efsanesi değil gerçek hatta okulda konuştuğumuz günleri hatırlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: brk-bjk
quote:
arkadaşlar hatırlıyor musunuz Okul filminde de bu olayla ilgili bir hikaye anlatılıyodu,hatta nehir erdoğan anlatıyodu,uydurma bir şey olsa bir filme girmez
Evet hatırladım filmi ve sahneyi bu şehir efsanesi değil gerçek hatta okulda konuştuğumuz günleri hatırlıyorum
bende onu diyecektim.. o filmde de duymuştum bunu
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
quote:
Onun videosunu verin bare
video sanırım bir zamanlar vardı sonra tolga abinin isteği üzerine bütün sitelerden kaldırıldı sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: onurdmn
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
quote:
Onun videosunu verin bare
İstersen okul filmini izle youtube da bile full sürüm vardı
Tv8'i açın okan şu anda açıklıyor. ÇABUK
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Tv8'i açın okan şu anda açıklıyor. ÇABUK
video alın video
quote:
Orijinalden alıntı: FirstKiss
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra