Zamanında programa katılım için babamın cebinden 100 den fazla mesaj yollamıştım. 150 lira gibi bir fatura gelmişti. O zamana göre çok çok fazlaydı bu değer. Ama sonunda akşam programdan aranmıştım, pazartesi yayına bağlanacaksın diye.
Pazartesi olduğunda heyecanım çok çok fazlaydı, sonuçta o zamanlar 10 lu yaşlardaydım. En sonunda canlı yayına bağladılar beni. Oyun seçiminde '' Beter Görev '' adlı oyun çıkmıştı. '' Büyülü Ayna '' adlı oyundan sonra en fazla puan toplanabilen oyun buydu. Yine de sevinmiştim tabii ki. Oyun boyunca çok iyi oynadım. Hatta Fernando '' İbrahim çok iyi oynuyor '' demişti. O zamandan belliymiş oyuncu olacağım :) Oyunun sonunda iyi bir puan toplamıştım, kapı kolu seçme ekranında 1 e basmıştım, maalesef yanlış kolu seçip, uçmuştum :) O anki üzüntümü anlatamam size. Program Altıntaş'tan hediye yollayacaktı fakat yollamadılar da onu :) Veya Kargo görevlisi kaybetti.
Böyle güzel bir anım olmuştu, hazır Hugo denmişken anlatayım dedim.
güzel anıymış
Zamanında bende çok aramıştım fakat bağlanamamıştım .Ama bir arkadaş katılmıştı Telefon farklı televizyon farklı odalardaydı oynayamamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam
Gerçek değil beyler boşuna video aramayın, uydurulmuş bişey zaten o programı canlı izleyen hiç kimse yok herkese bir arkadaşı anlatmış olayı.
tolga abi kendisi açıkladı öyle bir olay var
videoyu zamumda da buldum ama seed eden yok
quote:
Orijinalden alıntı: sebaidü
Ben canlı şahidiyim olayın
aha küfür eden çocuğu bulduk
oha lann rüyamda tolga abiyi gördüm öptüm fln konuştuk baya okula gelmişti sanki tanıyormşum gibiydi
o değilde o küfür eden çocuk benim arkdaşım tuşlar basmıyor falan demişti yanlış birşeyler olmuş hugo da ölmüş :( o sırada baasmış küfüürürüü vermiş odunuu vermiş odunuu
Hadi bulun!
Bulabildiğim en iyisi
up
2012 ye giriyoruz ve video hala yok
ancak kanal 6'nin arsivleri nerdeyse ordan ulasabiliriz arkadaslar...devlet sirlari bile ortaya cikti wikileaks ile bu hugo'nun videosu cikmadi...
bulun şu videoyu ya yeter artık üye oldugumdan beri var bu konu halen bulunamadı
antu forumlarında 8 yıl önce açıldı bu konu. 25.ooo $ para ödülü kondu. Hala daha bulunamadı.
Ne videoymuş yaw bulunan süpermen ilan edilecek :)
hort bulan yokmu lan :D
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
antu forumlarında 8 yıl önce açıldı bu konu. 25.ooo $ para ödülü kondu. Hala daha bulunamadı.
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
videoyu zamumda da buldum ama seed eden yok
Linki yaz seedleyek tüm dh olarak
Gerçek olabilir ama videosu kesinlikle yok bu olayın.Herkes birbirine "Yok dayımın oğlu" "Teyzemin kızı duymuş" şeklinde anlatıyor.
Ben sağdan soldan duymadım. Bizzat izledim.
Video'yu bulmanın tek yolu twitter'da tt yapmak. Anlaşıp bi gün kasalım
Bırakın küfürü hugo ve tolga abinin 1 tane videosu yok internette hayal aleminde yaşamayın