Bildirim
Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (44. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PM -
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Oha oha attı mı PM'yi size. Nerden bulmuş lan gül gül öldüm hele bide ''Dolga abicim bu basmıyo la sekizim çalışmıyo a*eneoem.'' diyo ya olay olcak bu PM benden söylemesi upluyorum Youtube'a.
Pm lutfeeen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Oha oha attı mı PM'yi size. Nerden bulmuş lan gül gül öldüm hele bide ''Dolga abicim bu basmıyo la sekizim çalışmıyo a*eneoem.'' diyo ya olay olcak bu PM benden söylemesi upluyorum Youtube'a.
Gonderir misin dostum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan pm atın meraklandım
PM -
Tekrar Mesajı
Boşuna PM istemeyin böyle bir şey mümkün değil. -
Hahahahahaa fenaydı ya -
pm -
pm gecen bir hevesle bende aramistim.
hani pm hani ? -
pm -
-
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1317950&keyfield=746F6C676120616269
Bulana/Kanıtlayana kendisi araba alacakmış gençler -
gerçekse pm pls -
PM PM PM -
Bana da pm lütfen. -
PM! -
quote:
Orijinalden alıntı: Idontknow
Arkadaşlar, Tolga GAripoğlu bir röportajında böyle bir şeyin hiç bir şekilde olmadığını söyledi..Kendisi de bu tür haberlerin nereden kaynaklandığını merak ediyormuş..Benden sölemesi, boşuna beklemeyin..
Ben bu olayı canlı izledim:
Çocuk tuşlara bastı hatta tuş sesleri çıkıyordu ama yandı, yanınca çocuk küfür etti, tolga müdahale etti: yanlışlıkla oldu, öyle demek istemedi arkadaşımız vs dedi,
çocuk cevap verdi: Hugo'nun da a..., senin de a... .
Bizzat izledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 15 Temmuz 2012; 16:17:48 > -
pm bekliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X