Şimdi Ara

Hugoya küfür eden çocuğun videosu. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
14.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: matrixx_hakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: kel adam ?

Bi arkadaşımız banlı olduğu için özelden youtubeda Türk televizyonun komik anları diye bir videonun içinde bir kısımdada görmüş araştırmadayım bilen birisi çıkmazsa yarın akşam Okan bayülgene Tweet operasyonu yada başka birşey..

okan la beyaz tolga abiye sordular oda öyle bir olay yaşanmadı dedi

atmaa ziyaaaaa

Tolga Abi 3+1 e katildi Eser sordu buna var mi boyle bi olay diye evet yasandi dedi.Olayi anlatti

atmaa ziyaaaaa

3+1 de de yalanladı öyle bir şey olmadı dedi.Git tekrar izle yanıltma insanları

nasil izledin o videoyu oyle ziyaaa bir daha izle derim

Adam kötü niyetli birisiyse he deyip geçiyordum iyi niyetli biriyse olmadı diyordum.Ama gerçekten de öyle bir şey olmadı dedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi arkadaşımız banlı olduğu için özelden youtubeda Türk televizyonun komik anları diye bir videonun içinde bir kısımdada görmüş araştırmadayım bilen birisi çıkmazsa yarın akşam Okan bayülgene Tweet operasyonu yada başka birşey..

atmaa ziyaaaaa

Tolga Abi 3+1 e katildi Eser sordu buna var mi boyle bi olay diye evet yasandi dedi.Olayi anlatti

atmaa ziyaaaaa

Adam kötü niyetli birisiyse he deyip geçiyordum iyi niyetli biriyse olmadı diyordum.Ama gerçekten de öyle bir şey olmadı dedi.

hocam mobilim kesin bir sey diyemiyecegim aksam videoyla beraber editlerim mesaji.ikimizin de gonlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Beyler pokemon'u türkiyede yasaklayan veledide , bu çocuğuda tanıyorum.
    Pokemonu iptal eden mersinde , bu çocuk kütahyadaydı fakat şuan istanbulda.

ifşa olmasın diye isim vermiyorum.
    biz abimle izliyorduk o sıralar bizde yarışmaya katıldık yani abim katıldı bende izledim yaşım ufak.
    o arkadaşta katılmıştı trenli yeri oynuyor fakat yapamadı bir türlü sonra tolga abide düzgün oyna falan diyor işte şöyle yap böyle yap düzgün oyna diye ..
    çocukta basmıyor tolga abi , olmuyor .. falan en son son hakkıda tükendi..

tolga abi yapamadım dedi hugo çok üzülüyor gibi birşey dedi hugo başarısız oldu birdaha dene... tam lafını kesmeden..

hugonun a.... dedi..
    aaa çok ayıp bak hugocular,tolga abin çok üzülür kötü lafa demeye kalmadı bu seferde..
    tolga abinin a.. dedi..

hehehehe biz sabah buzkestik böyle tv. ama tolga abinin suratına kahkahalar atmıştık.

---
    pokemonu damdan atlayarak yasaklattıran velette , mersinde baya tartıştık herifle..
    birde kendini pikachu sanmışta atlamış , bikere pikachu uçmuyordu bile en azından mantıklı atla ..

Abi'm bana balbazar demişti demek ki pikachuymuş

• Hic kimsenin videoya almadigi sanilan, gunlerce nette aradigim, hatta adamakilli resmi olmayan metallica 93 istanbul videosu bulunduysa hugonunki hayli hayli bulunur. Umudunuzu kaybetmeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

atmaa ziyaaaaa

atmaa ziyaaaaa

hocam mobilim kesin bir sey diyemiyecegim aksam videoyla beraber editlerim mesaji.ikimizin de gonlu olsun

Öyle bir şey olmadı demişti.

• Arkadaş varmı yokmu? ben cocukken hayal-meyal hatırlıyorum sanırım vardı öyle bişi.Sene 98 falan olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 5 Eylül 2013; 12:17:36 >
  • O video youtube da vardı beyler ben izleyip 1-2 arkadaşıma link bile atmıştım sonrada kaldırıldı.Çocuğun hakkı bitiyo küfür ediyo ardından tolgada herkes kaybedebilir tarzında konuşma yapıyodu
  • Takipteyiz,resmen efsane olmuş bulunur umarım da izleriz
  • Ben şahit oldum izlemiştim de eminim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

atmaa ziyaaaaa

atmaa ziyaaaaa

3+1 de yalanladı tolga.
  • Hayır anlamıyorum. yayın yapan tv yok diyorsa elinde kamera ile o günü çekmeyen biri yoksa eğer o video asla bulunmaz.

Efsane bir video o zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

elimde video var ilk uydu alıcıyı aldığımızda meraktan cihaza harddisk bağlayıp kayıt yapıyorduk tabi o zamanlar uydu alıcı şimdiki gibi yaygın değildi.şuan video arşivimde var merak edenlere izletiyorum fakat internette yayınlamam başımı ağrıtabilir o yüzden paylaşmıyorum.

Dalga mı geçiyosun?

you gotta be kidding me ?
  • ingilizce olarak aratsak ünlü şeysilerini ingilizce aratarak buluyordum
  • Olay kesinlikle olmuştur(Görmedim ama biliyorum) Videonun yayımlanması ve saklanması yasaktır.Sadece devlet arşivlerinde(MİT,TİB gibi yerlerde) bulunmaktadır.Oralardan almakta yasaktır.
  • aman ne kadar önemliymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben seyrettim canlı olarak telefonu tuşlu ama palsli çalışan bir teldi kaybetti küfretti reklama girdi öyle bir an oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confickerbelasi -- 5 Eylül 2013; 15:24:35 >
  • Tamamen bir palavra sıkmadır.Tolga abi de bunu açıklamıştır.Hemen herkes gördüğünü söyler ama yalandır
  • Zontak gibi bişey oldu bu. Bir de hatırlıyorum diyorlar Artık kendileri bile inandı
  • Ben bunun videosunu izledim fake miydi acaba

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.