Şimdi Ara

Hugoya küfür eden çocuğun videosu. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
14.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar öncesinden muhabbeti dönüyordu evet %90 ihtimalle var.Vikipedi'ye göre Cem uzan Kanal 6 satın aldıgında 2001 yılına kadar ait olan arşivi ATV bırakmış..Yani Kanal 6'nın eski kaset yayınları ATV arşivinde olmalı (MİT de falan değl yani).
    Okuduguma göre LEMAN dergisi yazarıda böyle bir olayın oldugunu söylüyormuş.Genel ortak görüş olayın 1994 'ün kışı oldugudur.Zaten o olaydan sonra HUGO bir süreliğine yayından kaldırılmış

http://www.medyafaresi.com/haber/17855/medya-hugonun-da-senin-de--trt-ekranlarinda-inanilmaz-kufur.html

Son satırlarında

"Kanal 6'nın popüler olduğu dönemde Hugo oyunu popüler olmuştu. Yarışmacılar telefon tuşlarına basarak Hugo isimli karakteri yönlendiriyor ve elmasları topluyordu. Programı şu anda da aynı işe devam eden Tolga Gariboğlu sunuyordu. Yarışmacılar her bölümü bitirdiğinde Hugo'nun söylediği 'Nereye çufçfluyoruz' lafı o dönemler moda oldu. Söz konusu yarışmada bir genç üst üste yaptığı hatalar sonucu bütün haklarını bitirmişti. Tolga Garipoğlu, yarışmacıyı teskin etmek için "Hugo da üzülüyor ama yapacak bir sey yok bir dahaki sefere" diye konuştu. Bunun üzerine canlı yayında yarışmacı 'Hugo'nun a..... k..... dedi. Tolga Garipoğlu 'Ayıp olmuyor mu' deyince yarışmacıdan aynı küfürü yedi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 20 Eylül 2013; 15:39:51 >
  • Gecen ay Ikea'ya gittim mobilya bakmak icin. Sonrasinda da yemek icin restoran bolumune gectim. Oturdugum masanin hemen onunde Tolga abi vardi. Esi ve kucuk ogluyla gelmisti. Cok kisa konusma firsati buldum ve bu olayi sordum hemen. Olayin bir sehir efsanesi oldugunu soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu çocuğu bir bulsam direk döveceğim bıktırdı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: matrixx_hakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrixx_hakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: kel adam ?

Bi arkadaşımız banlı olduğu için özelden youtubeda Türk televizyonun komik anları diye bir videonun içinde bir kısımdada görmüş araştırmadayım bilen birisi çıkmazsa yarın akşam Okan bayülgene Tweet operasyonu yada başka birşey..

okan la beyaz tolga abiye sordular oda öyle bir olay yaşanmadı dedi

atmaa ziyaaaaa

Tolga Abi 3+1 e katildi Eser sordu buna var mi boyle bi olay diye evet yasandi dedi.Olayi anlatti

atmaa ziyaaaaa

3+1 de de yalanladı öyle bir şey olmadı dedi.Git tekrar izle yanıltma insanları

nasil izledin o videoyu oyle ziyaaa bir daha izle derim

Adam kötü niyetli birisiyse he deyip geçiyordum iyi niyetli biriyse olmadı diyordum.Ama gerçekten de öyle bir şey olmadı dedi.

hocam mobilim kesin bir sey diyemiyecegim aksam videoyla beraber editlerim mesaji.ikimizin de gonlu olsun

hocam arkadaş doğru söylüuyor bende izledim.Siz muhtemelen bir kısmını denk gelmişsinizidir:)
  • ben seyretmiştim keşke kayıt edebilcek cihaz olsaydı şimdi o video youtube'ta olurdu video'nun sahibi confickerbelasi yazardı...
  • inanılmaz merak ettim
  • Küfreden çocuğun adı Burak Yavuzalp'miş
  • Beyler ben bu olayi hatirliyorum 5-6 yaslarindaydım ama soylenen kadar agir kufur etmedi daha hafifti diye hatirliyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkaten daha halen bulamadı kimse şu videoyu.
  • Ben video yu izledim. Ve yıllar önce izledim fake gibi değildi. Bulabilirsem pc den araştırırım. Video arşivi olan arkadaşlarım var bir sorarım onlara da.

• videosu youtube de vardı kaldırmışlar. yuklense bıle aniden kalkıyor. 4 sene önce filan bizzat dh de izlemiştim. çokta izleyen vardı ama yalan oldu
  • Mert_Jeksin kullanıcısına yanıt
    o zaman DH yönetimine baskı yapalım bende hatırlıyorum hatta kardeşimle muhabbetini döndürürdük küçükken.Bi ara "Efsane Avcıları" adlı program vardı 0nlara söylersek o video yu bulurlar
  • DH'de bunun konusu vardı yıllardır bulunamayan tek video bu ifşa team tarafından Bulan kişi de video gibi efsane olacak ama
  • küfür etti ama eskilerden kimse kayıta almamış o anı ondan nette yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Gecen ay Ikea'ya gittim mobilya bakmak icin. Sonrasinda da yemek icin restoran bolumune gectim. Oturdugum masanin hemen onunde Tolga abi vardi. Esi ve kucuk ogluyla gelmisti. Cok kisa konusma firsati buldum ve bu olayi sordum hemen. Olayin bir sehir efsanesi oldugunu soyledi.

olay gercekmi degilmi bilmiyorum ama sen o adamin yerinde olsan esin ve cocugunla biri gelse abi boyle bi olay var nedir diye sorsa cevap ne olurdu :)

• Ne işsiz insanlar varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Gecen ay Ikea'ya gittim mobilya bakmak icin. Sonrasinda da yemek icin restoran bolumune gectim. Oturdugum masanin hemen onunde Tolga abi vardi. Esi ve kucuk ogluyla gelmisti. Cok kisa konusma firsati buldum ve bu olayi sordum hemen. Olayin bir sehir efsanesi oldugunu soyledi.

olay gercekmi degilmi bilmiyorum ama sen o adamin yerinde olsan esin ve cocugunla biri gelse abi boyle bi olay var nedir diye sorsa cevap ne olurdu :)

Olay dogru, niye uydurayim boyle bir seyi. Cocugu olayi anlayamayacak kadar kucuk. Biraz sohbet ettikten sonra herkesin dilinde olan o konu gercek mi Tolga abi seklinde sordum soruyu. O da yukarida yazdigim cevabi verdi. Sorulmayacak bir soru degil ki. Sonrasinda lavaboda tekrar karsilastik. Oglu pisuvara yetismeye calisiyordu hatta.

Ben bana soyledigini soyluyorum, dogruyu soyleyip soylemedigini bilemem. Yalan soylemesi icin de bir sebep gormuyorum acikcasi. Zaten defalarca yoneltilmistir bu soru kendisine. Esinin de mutlaka az cok haberi vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 20 Ekim 2013; 15:51:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.