Şimdi Ara

Hugoya küfür eden çocuğun videosu. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
7
Favori
14.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Gecen ay Ikea'ya gittim mobilya bakmak icin. Sonrasinda da yemek icin restoran bolumune gectim. Oturdugum masanin hemen onunde Tolga abi vardi. Esi ve kucuk ogluyla gelmisti. Cok kisa konusma firsati buldum ve bu olayi sordum hemen. Olayin bir sehir efsanesi oldugunu soyledi.

olay gercekmi degilmi bilmiyorum ama sen o adamin yerinde olsan esin ve cocugunla biri gelse abi boyle bi olay var nedir diye sorsa cevap ne olurdu :)

Olay dogru, niye uydurayim boyle bir seyi. Cocugu olayi anlayamayacak kadar kucuk. Biraz sohbet ettikten sonra herkesin dilinde olan o konu gercek mi Tolga abi seklinde sordum soruyu. O da yukarida yazdigim cevabi verdi. Sorulmayacak bir soru degil ki. Sonrasinda lavaboda tekrar karsilastik. Oglu pisuvara yetismeye calisiyordu hatta.

Ben bana soyledigini soyluyorum, dogruyu soyleyip soylemedigini bilemem. Yalan soylemesi icin de bir sebep gormuyorum acikcasi. Zaten defalarca yoneltilmistir bu soru kendisine. Esinin de mutlaka az cok haberi vardir.

sen yalan söylüyorsun demedim yanlış anladın benim demek istediğim şey küfür olayı gercekmi değilmi bilmiyorum onu demek istedim :)
  • olduğu söyleniyor okan bayülgen ve 3+1dede konusuldu bu olay

küfürler şunlar ;

Hugonun A.....

Kanal 6 tının A.....

Tolga Abinin A......
  • öyle birşey yok zaten adam programda olmadığını açık ve net söyledi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.