Şimdi Ara

Hugoya küfür eden çocuğun videosu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
7
Favori
14.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bahsettiğim olayı herkez biliyordur sanırım anlatma gereği duymadım. DH bu videoyu bulabilmek için yıllardır seferber, bulunacağına inanıyorum işi gücü bıraktım araştırıyorum meraktan çok, artık bu videoyu bulmak hırsa dönüştü araştırmam sonucu olay kanal 6`da yaşandı ve kanal 6 nın eski kurucusu şuan ATV`nin sahibi yani kanal 6 nın eski arşivleri şuan ATV arşivleriin olduğu yerde veya ATV nin binasında (onun gibi birşey işte) herneyse diyeceğim şu bunu bulabilmek için gerçekden işe yarayacak yollar buldum bunun için birlikte hareket edip bulacağamıza inanıyorum.

1- Forumda yerel kanallarda çalışan (tv ile ilgilenen) veya tanıdığı olan kişilerin tanıdıklarına arşiv konusunu sorması rica edilse alınabilirmi veya yayınlanmasa rica edilebilirmi vs.

2- Eski efsane DH hugo konusunda okan bayülgenin bu videoya sahip olduğu bunu twitterda söylediği yazılmış bu doğrumu bilen varsa tüm DH okana tweet atabilirz.

3- Forumda birkaç kişi tanıdığı bir arkadaşında videonun bulunduğunu söyledi lütfen araştırıp sorabilirlermi.

4- Yine twitterda trend topic deniyor sanırım hiç aram yok herneyse bundan başlatabilirz twitterda ATV ye arşiv konusunu veya Tolga Garipoğluna tweet atabilirz. Eğer tweet olayı başlatacaksak bütün forum anlaşıp belirleyelim.

Bunlar ilk aklıma gelenler lütfen elbirliği ile birleşip belirlediğimiz bir yönteme yoğunlaşalım ilk olrak yukardaki maddelerde ortak karar alıp birinden başlayalım ben şahsen izlemedim ama inanıyorum ve biliyorum olayı forumda canlı izleyen çok kişi var lütfen şu efsaneyi artık gün yüzüne çıkartalım deliricem yoksa bulan efsane olur....
  • Tolga abi bunu yalanlamış galiba. Öyle diyorlar.
  • asıl gerçek o çocuk bendim
  • Öyle bir olayın olduğu kesin bile değil. Şahit oldum diyenler de sallıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 26 Mayıs 2013; 19:24:02 >
  • tolga abi bunun uydurma olduğunu hatta bulana büyük bir ödül vereceğini kendi azıyla söylemiş.
  • 5 - Arşiv odasına girip kasedi çalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Öyle bir olayın olduğu kesin bile değil. Şahit oldum diyenler de sallıyor.

+1

düzmece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır yalan değil tolga abi başka bir programda disko kralında veya okanın başka programında evet doğru demiş yalanlaması ise utanması veya şirketin bunu saklamasıdır. toplanalım tweet se tweet veya başka maddelere yoğunlaşalım hadi beyler up up up
  • doğru olsa bile artık o bir efsane. yapıcak bişey yok. bulursanız beni de haberdar edin
  • 45 yaşında forumdaki bir abimiz bunu seneler önce izleiğini bizzat söyledi çok söyleyen var herkez durduk yerde böyle basit birşey için yalan söylemez bence..
  • videoyu buldum isteyen pm atsın.
  • Her ay aynı konu ama bulabilen yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

videoyu buldum isteyen pm atsın.

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben videoyu izledigime yemin edebilirim hatta cocuk tuslara basiyodu basma sesi geliyodu ama tepki olmuyodu oyunda sonra sovdu tolga da cok ayip falan demisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 26 Mayıs 2013; 19:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bulsanız ne olacak sevilmiş eşeğin derdine düştünüz.
  • Kanal 6'daki eski arşivci videoyu montajlayarak yayınlamıştır. Kaset bozuk dedi ama bozuk kasette bukadar görüntü net olmaz ve tolga abi gelince netleşti ses o ara gidiyor.
    Buyrun o video.(http://video.uludagsozluk.com/v/hugo-8035/ ) Halk kahramanı olan çocuğun ismi Burak. Şuan NASA'da çalışıyor deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: FLeXL

videoyu buldum isteyen pm atsın.

Yav he he

Usta büyük ihtimal bir ara dönen fake videoyu izlemiş olmalısın. Aslı coca cola formülü gibi saklanıyor eğer gerçekse. Ben hatırlamıyorum bu olayı, sıkı bir Hugo izleyicisiydim.
  • Beyler pokemon'u türkiyede yasaklayan veledide , bu çocuğuda tanıyorum.
    Pokemonu iptal eden mersinde , bu çocuk kütahyadaydı fakat şuan istanbulda.

ifşa olmasın diye isim vermiyorum.
    biz abimle izliyorduk o sıralar bizde yarışmaya katıldık yani abim katıldı bende izledim yaşım ufak.
    o arkadaşta katılmıştı trenli yeri oynuyor fakat yapamadı bir türlü sonra tolga abide düzgün oyna falan diyor işte şöyle yap böyle yap düzgün oyna diye ..
    çocukta basmıyor tolga abi , olmuyor .. falan en son son hakkıda tükendi..

tolga abi yapamadım dedi hugo çok üzülüyor gibi birşey dedi hugo başarısız oldu birdaha dene... tam lafını kesmeden..

hugonun a.... dedi..
    aaa çok ayıp bak hugocular,tolga abin çok üzülür kötü lafa demeye kalmadı bu seferde..
    tolga abinin a.. dedi..

hehehehe biz sabah buzkestik böyle tv. ama tolga abinin suratına kahkahalar atmıştık.

---
    pokemonu damdan atlayarak yasaklattıran velette , mersinde baya tartıştık herifle..
    birde kendini pikachu sanmışta atlamış , bikere pikachu uçmuyordu bile en azından mantıklı atla ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

Kanal 6'daki eski arşivci videoyu montajlayarak yayınlamıştır. Kaset bozuk dedi ama bozuk kasette bukadar görüntü net olmaz ve tolga abi gelince netleşti ses o ara gidiyor.
    Buyrun o video.(http://video.uludagsozluk.com/v/hugo-8035/ ) Halk kahramanı olan çocuğun ismi Burak. Şuan NASA'da çalışıyor deniliyor.

Biliyorum sahte fake bu :\ Dediğim gibi akşam şimdi iyice kalabalıklaşır toplanıp Okan bayülgene Tweet operasyonu başlatmak bana mantıklı geldi bakalım başka önerisi olan çıkacakmı..
  • Beyler montaj olma ihtimali yüksek ama yinede buldumhttp://video.uludagsozluk.com/v/hugo-8035/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.