Şimdi Ara

HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tm3 10440 iü hukuk iö 14400 le kapatmıs, kesin gelir diyebilir miyiz? Dünden beri soruyorum bi allahın kulu cevap vermedi lütfen yardim edin ya

• Uppp
  • Siralaman ?
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    10400 hocam
  • Hukuk sıralamaları şuan çorba oldu kardeş kimseye yorum yapmak düşmez ben sana olur desem sevincen olmaz desem uzulcen kont artması veya azalması hukukun tm3 e geçmesi falan filan çok karıştı ortalık ne desem bilemedim simdi..ama hadi icini rahatlatmak adına %90olur diyorum.
    hocam yorumun için çok sağol öncelikle Allah razi olsun, siralamalarin değişeceği kesin ama ben 4000 yukarı firlayacagini sanmıyorum ya
  • istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    Her kafadan bir ses çıkıyor hukukla ilgili ama bence çok çok büyük ihtimalle gelir
  • Arkadaslar bir de burda yazayim ama gecen senenin yiginsal puanlarina bir bakin isterseniz ornegin gecen sene tm2 10bin kusur siralama tm3de 9bindeymis. Buna bakarak aslinda max 2bin oynama olacagini soylemek yanlis olmaz sanirim
  • Kontenjan değişimine baktinmi hocam ?
    Eğer azaldiysa gelmeyebilir çünkü dahada zorlaşır ama arttiyaa hala umudun olabilir
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Ben de maç 2000 oynar diye tahmin ediyorum, 14400 le kapatmisken 4000 bin yukarıya firlamaz di mi?
  • Hakimee kullanıcısına yanıt
    Sıralamaların ayni kalmayacağı kesin ama ben de girerim diye ümit ediyorum bakalım, sagolasin hocam
    Ben de sizin gibi düşünüyorum.hatta kontenjan azalmaları en fazla ilk 10kları etkiler orta ve gerideki hukuklarda daha az oynama olur diyorum.ilk 10kda falan da max. 2bin olr diyorum.temennim o yönde
    Hayir bence mumkun degil hele de baslarda ozaman ankara hukuk 3 binle kapatir arkadaslar 150 kisilik azalma bu kadar etkilemez mumkun degl ben de 11bindeym istanbul io istiyorum acaba olur mu olmaz mi diye kendimi yiyordum ama kontenjan azalmamis 3 bin de yukari cikmaz benm olursa sizin rahat rahat olur
    İnşallah gireriz ikimizde dostum, sagolasin Allah razi olsun
    Insallah kardesim iuhf li olmak ayricaliktir insallah biz de bu ayricaligi yasariz
    İkinci öğretimde azalma yok hocam sıralama olarak önündeki unilerde azalma var, bu da 2000 bin bilemedin sanmıyorum ama 3000 bin yukarıya ceksin 4000 binlik bi değişiklik beklemiyorum ben
  • Hakimee kullanıcısına yanıt
    çok yanlış düşünüyosun . atıyorum ben ist hukuk seçicem ist hukugun ustundekı kontejan daralması 150 ank 150 ist. 300 kişi . ama selcuk hukuk seçicecek adamın önünde
    oynayan kontejan ist ankara Marmara dokuz eylül Selçuk yani 1000 kişiye vuruyo . yani anlicağın üst sıralar değişmez orta sıralar azalır. ha o da en çok 2 3 bin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheakspreee222

çok yanlış düşünüyosun . atıyorum ben ist hukuk seçicem ist hukugun ustundekı kontejan daralması 150 ank 150 ist. 300 kişi . ama selcuk hukuk seçicecek adamın önünde
    oynayan kontejan ist ankara Marmara dokuz eylül Selçuk yani 1000 kişiye vuruyo . yani anlicağın üst sıralar değişmez orta sıralar azalır. ha o da en çok 2 3 bin olur

adam haklı beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.