Şimdi Ara

Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm 2 sıralamam 12502. Tercih sıralamam:
    1)Marmara Hukuk 2)Marmara Hukuk 2. Öğretim 3)Anadolu Hukuk 4)Uludağ Hukuk 5)Kocaeli Hukuk 6)Selçuk Hukuk 7)Akdeniz Hukuk 8)Erciyes Hukuk 9)Gaziantep Hukuk 10)Sakarya Hukuk 11)Ondokuz Mayıs Hukuk 12)Katü Hukuk 13)Yalova Hukuk

Sizce hangisi gelir yahut tercihte bir yanlışlık yapmış mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. :)

• up
  • İstanbul'u da yaz ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin

Tm 2 sıralamam 12502. Tercih sıralamam:
    1)Marmara Hukuk 2)Marmara Hukuk 2. Öğretim 3)Anadolu Hukuk 4)Uludağ Hukuk 5)Kocaeli Hukuk 6)Selçuk Hukuk 7)Akdeniz Hukuk 8)Erciyes Hukuk 9)Gaziantep Hukuk 10)Sakarya Hukuk 11)Ondokuz Mayıs Hukuk 12)Katü Hukuk 13)Yalova Hukuk

Sizce hangisi gelir yahut tercihte bir yanlışlık yapmış mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. :)

3 ten itibaren garanti.9 eylülü neden yazmadın?

• Marmara ikinci öğretim en kötü anadolu diyorum.

YGS ve LYS doğru yanlışlarınızı yazabilir misiniz?
    Bu sıralama için netlerinizi merak ettim

• arakadşlar konu dışı bişe yazıyorum ama sitede yenyim merak ettim...başlık açınca ne zamana açılıyor????
  • Marmara iö yü evimden gidip gelebilirim diye yazdım, İstanbul baya uzak birde akşam diye yazmadı babam @pink freud

Dokuz eylül marmara iö den önde 100 kişi civarı marmara yı daha çok istiyorum altına yazarsam ölü tercih olur diye :/ @fenerliyildiz

Oh ya çok teşekkürler. :) Daha sonra dm den atayım @aslanlevis
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin

Tm 2 sıralamam 12502. Tercih sıralamam:

Marmara iö olması sürpriz olmaz ama en kötü anadolu gelir.
  • İnşallah öyle olur. :)
  • winwin W kullanıcısına yanıt
    uludağ ve 19 mayıs ilçelerde. Tam üni havası yaşmayabilirsin. 19 mayısı kesinlikle önermem uludağada bi bak derim..
  • İstediğim ilk 4 tercihim. Bir de hukukta üniversite havası yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Güzel bir kütüphanesi olsun, yeter sanki :))
  • Valla inşallah sana marmara iö. gelir çünkü sana gelirse banada gelmiş olcak
  • Umarım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.