CEO'ya mi veriyorlar? Yukarıdaki Clifford Chance ismini bir google yaz bakalım. Dünyanın en cok kâr eden 5 hukuk firmasından biri. Ben uç bir örnek verdim ve bunu belirttim zaten. İngilterede tüm avukatlar böyle kazanıyor demedim. Varsa bunun böyle olmadığını belirten bir kaynağın at da görelim. Ne olacaktı? Nasıl Türkiye'de 30.000 TL'li maaslar var, orada da böyle maaşların olması normal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 27 Aralık 2020; 14:42:8 > |
HUKUK BİTTİ DİYENLER!! (6. sayfa)
-
-
Aptal herif. Kaba saba bir hesap yapmışım orada. Vurgulamak istediğim şeyi diğer cümlelerde Türkiye'deki sorunun maaştan bağımsız hayat pahalılığı olduğunu söylemişim. Dingil
-
Tıp maaşı düşük mü? yeni pratisyen aile hekimi 100 alıyor en aşağı arkadaşım 24 yaşında uzmanlığı bitirdi 140 bin liraya başladı avrupa da daha az maaş alıyorlar doktorlar efsane maaş alıyor hakim bile 80 bin alıyordu.
-
4 sene olmus. Bi aralar bana kalırsa düşüktü o zaman dolar 8lere çıktığında bin dolar anca ediyordu iyi hatırlıyorum. Sonra seyyanen zam ve bazı düzenlemelerle kurtarıldı. Ha ben gene dediginiz 140bin 100bin duymadım o ayrı.
-
Şu beyaz reformla aşırı zamlandı hocam ben bizzat arkadaşımın bordrosunu gördüm ya doğuda teşvikli hastanelerde 180 bin alanı gördüm hakimler 80 bin alıyor doktorlar 2 katı inanılmaz bir düzen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X