Şimdi Ara

Hukuk Fakültesi Hazırlık Olmayan Üniversiteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hazırlığı olmayan Üniversite arıyorum..Özel üniversite..Hazırlık okumak istememein sebebi yaşım 22..Yani bu kararı biraz geç verdim..Olsun sonu eğer iyi olacaksa herkese göre 2-3 sene geç ulasırım hedefime..Daha önce 2 defa Üniversite bıraktım..Uluslarası Tic ve İşletme..İkisinide kazanıp 2 döneme yakın okuyup bıraktım..Bana göre değilmiş..Hazırlık istemiyorum cunki dediğim gibi yaştan dolayı İngilizcem Upper seviyeye yakın ama kesinlikle Hazırlığı rahat bitirecek kadar mükemmele yakın bile değil..İngilizce öğrenecem orası kolay..Ama hazırlıkla vakit kaybetmek istemiyorum..Hukuk Fakültesine girince İngiltere'de Avukatlık yapan Amcamın yanına gidip hem İngilizce eğitimi hemde onun yanında biraz ufakta olsa tecrübe edinicem 4-5 sene boyunca yazları..Bu sene tamamen İngilizce eğitimi alacam Londra'da..Kısmetse Eylül'de gidiyorum vizem Hazır Sınava 2 ay kala buraya gelip Lys e kadar tekrar döneceğim..Aslında Açık öğretimden Adalet okuyup DGs yapacaktım ama bu beni tam donanımlı yapmayacaktı..Ben hem üniversite ortamını hemde bu işi okuldan en temelden öğrenmek için bunu tercih ettim..Neyse çok konuştum farkındayım...EEE mazur görün dostlar avukat olacağız işimiz konuşmak ..Vesselam siz güzel dostlarımdan Hazırlığı olmayan özellikle İstanbul başta olmak üzere Ankara 2.tercih ve İzmir'de Hazırlık olmayan hukuk Fakülteleri varmı ? Cevap veren herkesten Allah razı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmad07 -- 24 Nisan 2014; 6:22:00 >

• Bildiğim kadarıyla istanbulda doğus var, ankarada turgut özal ve cankaya, izmirde izmir üniversitesi var, konyada ise kto ve mevlana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk Fakültesi Kazanmak?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.