Bildirim
HUKUK GELİR Mİ BEYLER MORALLER BOZUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UP -
Puanlarımız hemen hemen aynı,puango sınavla gibi sıralama hesaplama sitelerine bakacak olursak olanaksız gözüküyor.Hatta baya baya 70-75k bandına atıyorlar bizi. -
Yav 70k si kafayimi yedinizquote:
Orijinalden alıntı: wistle
Puanlarımız hemen hemen aynı,puango sınavla gibi sıralama hesaplama sitelerine bakacak olursak olanaksız gözüküyor.Hatta baya baya 70-75k bandına atıyorlar bizi.
35-45k gelir -
erzurum falan gelmez mu beyler be -
hocam ben mf yim edebiyatta çözdüm biraz 86 tyt 35 ayt var sanırım tm için ,mıllet 70 k dedi bana göre hava hoş da bana 60 70 k gelirse size hukuk gelme ihtimali yok denecek kadar az olur tabi bu benim tahmınım -
Umarım dediğiniz gibi gelir fakat hesaplama sitelerinin tahminlerini söyledim.Bizim kafayı yememizle alakalı bir durum değil yani.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5
Yav 70k si kafayimi yediniz
35-45k gelir
Alıntıları Göster -
Up -
BEYLER KAFAYI MI YEDİNİZ? İnönü hayırlı olsun kardeşim en kötü 30 k en kötüü -
BEYLER KAFAYI MI YEDİNİZ? İnönü hayırlı olsun kardeşim en kötü 30 k en kötüü -
Yorumumu kafana takmamanı istiyorum ama benim şahsi fikrim 40bin bandında olacağın. İnşallah yanılırım ve sen hukuka gidersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X