Şimdi Ara

Hukuk hakkında bazı mülahazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara veya istanbul üni hukuk kuvvetle muhtemel gelecek ve yazacam. fakat ben bu bölüm hakkında güzel 1 tane yorum görmedim bölümü deli gibi istememe rağmen bi aceba diyorum artık. anlamadığım hiç mi sıyrılan yok herkes mi iyi hukuk fakültesi bitirince bile sigara parasına çalışıyor. ben sırf hukuk istiyorum diye fen derslerim müthiş iken alan değiştirdim. öldük bittik mi yani şu an hukuk istiyoruz diye. derslerin hakkını vererek bölümü bitirip donanım sahibi hak ettiği maaşı alabilen 1 tane insan evladı bile yok mu şu kodumun bölümünde. 1 tane bile varsa yine yazmaya okayim. ama sürekli bölüme 30 satır dümdüz giren yazılar okumak adamı boğuyor artık. biraz da bölümü tanıtmaktan çok negatif tarafları ön plana çıkararak boklama işine giriyor gibi geliyor bana. tanıtma dediğin benim bildiğim eksisi artısından çok daha fazla olsa bile artısıyla eksisiyle olmaz mı. hiç mi yok yani artı tarafı 1 tane bile mi yok o kadar mı sikik bir bölüm bu hukuk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kötü bence ybs yaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzgün legal 500 yerlerinde stajyer maaşları 25-50k arasında olabiliyor, istisnai olarak 60-70k alan da oluyor staj döneminde. Ancak bu bürolar ve bu büroların aldığı kişi sayısı sınırlı; kendinizi stajlarınız, ortalamanız, diliniz ve moot court yarışmalarıyla öne çıkarmanız, en az yirmi otuz yere başvurmanız lazım. Daha spesifik bilgi isterseniz özelden yazabilirsiniz. Yeni mezun oldum Bilkent hukuktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 25 Haziran 2024; 11:2:28 >
  • Kariyer meslek yaparım dersen yaz. Orada da noterlik sırayla geliyor 60 yaşına kadar beklersin . Savcılık olabilir o da referans elbette . Büyük hukuk büroları ilerde şubeleşme meselesini hayata geçirir de piyasadaki gariban avukat ölür. Hukuk bence alternatif bir meslektir . Mesela bilişim sektöründe çalışırsın sonra yahu burada hukuki sorunlar bar bunu çözmek şazıödersin bi hukuk patlatır davaları sektörden kendine çekersin. Büyük bürolardaki avukattan daha aktif değerli olursun. Tek başına hukuk okuyup kuru kuru avukat olmak artık çok matah değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özelden yazdım size. Teşekkür ederim yanıtınız için

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt
    Ybs falan hiç ilgim yok. Yazmam

• Aileden kalma büronuz varsa veya herhangi bir şekilde işinize yarayacak bir çevreniz varsa gayet iyidir ancak sıfırdan başlayacaksanız bu yerilen kısıma dahilsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.