Şimdi Ara

Hukuk İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sıralamam 27.440 . Bu 5 üni arasında kaldım. Sizce hangi sıralama ile tercih yapmalıyım.
    Not: Konya'da oturuyorum.

Selçuk(İÖ) , KTO , Kırıkkale , Yalova , Isparta

• Aynı sayılırız bende 27.900 ama sıralamslar yükselir bunların hiçbiri gelmez diye umutsuzum.

Ben yalova ya da ısparta istiyorum sana eğitim kalitesi olarak konya io öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkb

Aynı sayılırız bende 27.900 ama sıralamslar yükselir bunların hiçbiri gelmez diye umutsuzum.

Ben yalova ya da ısparta istiyorum sana eğitim kalitesi olarak konya io öneririm.

Yeni açılan hukukların kontenjanı 302 kişi. Ben dershane ile görüştüm. Hukuktan bi geri çekilme var dediler. Yani bu sene hiç oynamasa bile 1k-1.5k oynar dediler.

Selçuk (İÖ) gelirse benim açımdan iyi olur. Onu en başa yazmayı düşünüyorum ama geriye kalanları nasıl sıralayacam? KTO , Kırıkkale , Yalova , Isparta
  • Yalovanın fakultesi bildigin apartmanın kapisina hukuk fakultesi tabelasi koymuslar olmus sana yalova hukuk. Ama yeni bina bitmek uzereymis galiba.

Kirikkaleyi bilmem ama ankara universitenin parcasi gibiymis.

Isparta benim en cok hosuma giden. Merkeze yakin kampus yurtlari guzel egitimi iyi.

Ben olsam senin yerinde konya io isparta kirikkale yalova diye siralardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkb

Yalovanın fakultesi bildigin apartmanın kapisina hukuk fakultesi tabelasi koymuslar olmus sana yalova hukuk. Ama yeni bina bitmek uzereymis galiba.

Kirikkaleyi bilmem ama ankara universitenin parcasi gibiymis.

Isparta benim en cok hosuma giden. Merkeze yakin kampus yurtlari guzel egitimi iyi.

Ben olsam senin yerinde konya io isparta kirikkale yalova diye siralardim.

Isparta hukukta okuyan 2. sınıf bi öğrenciyle konuştum. Şehir çok kötü diyor. Konya'dan Ankara'dan İstanbul'dan filan gelenler burayı köy gibi bulur diyor. Yapabileceğin tek iyi şey haftasonu arkadaşlarınla Antalya'ya gitmek olur diyor. Ama eğitim konusunda bi sıkıntısı yokmuş
  • qizlisen Q kullanıcısına yanıt
    o zaman kocaeliden ıspartaya gidersem sıkılırım desene. benimde kafam karışık ya. yakın diye yalova yazayım diyorum bina rezil. kırıkkale yazayım diyorum iö. afyon yazıcam daha yeni eğitimi nasıl olacak meçhul. ıspartada kötüyse nasıl yapıcam bu tercihi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.