Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amarilla

quote:

Orijinalden alıntı: mkvargeloglu

Hacettepe hukuktayım arkadaşlar gerçi bu sene isteğe bağlı hazırlık okudum ama yine de sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım. Seneye güzel bi fakülte binası yapılıyo bitecek dendi sanırım ondan dolayı kontenjan da 200 olmuş.

Tum hukuk ogrencilerine tablet dagitildigi ve yurtlarin bedava oldugu efsanesi var dogru mu?

Geçen sene başında ipad3 dağıtıldı ve yurtlarla beraber yemekler de ücretsizdi. Bu sene hakkında bi bilgim yok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok endişeliyim mesajlarınızı bekliyorum iyi bir ygsnin ardından lysyi batırdım . Ygs 5 400 31K lys 1 25 13 lys 3 41 14 istanbulda bakıf üniversitelerinden birinde hukuk istiyorum tam burslu gelme imkanı varmı sizce ? hukuk olur mu ?
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: eadnan

Arkadaşlar çok endişeliyim mesajlarınızı bekliyorum iyi bir ygsnin ardından lysyi batırdım . Ygs 5 400 31K lys 1 25 13 lys 3 41 14 istanbulda bakıf üniversitelerinden birinde hukuk istiyorum tam burslu gelme imkanı varmı sizce ? hukuk olur mu ?

beykent arel gibi yerler gelir ama kültür gelmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Arkadaşlar çok endişeliyim mesajlarınızı bekliyorum iyi bir ygsnin ardından lysyi batırdım . Ygs 5 400 31K lys 1 25 13 lys 3 41 14 istanbulda bakıf üniversitelerinden birinde hukuk istiyorum tam burslu gelme imkanı varmı sizce ? hukuk olur mu ?

Arel hukuk mu açmış bu yıl??

• quote:

obp kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

quote:

quote:

Arel hukuk mu açmış bu yıl??

pardon aydın diyecektim

• Hukuğu bilmem ama bir 10 puan düşse harbiden çok iyi olur

• quote:

belli başlı devlet üniversitelerini yazdım özeller hariç ama varsa başka merak ettiğin bir yer bakabilirim

Kardeşim sana zahmet İktisat puanları ne kadar oynar bir bilgin var mı?

• Obp 46

• Beykent veya maltepe gelsin istiyorum:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

Sıralamalarla birlikte 410 civarına ne gelir sizce? Katü vs. ihtimali var mı?

olabilir katü gibi ortalamanın biraz altı bölümlerde radikal değişmeler yaşanacak esasen 2000 kontenjan artırımı en çok bu tür üniversiteleri etkileyecek bu yüzden puanları çok düşecek bence gelebilir

ygs5-50k lys mat 22-23 net geo 4 edebiyat 44 coğ 18,25 obp 51 hangi hukuklar gelir?gelebilecek en iyi 5 yer nere birde ankara maliye istiyorum ama kararsızım hukukmu maliyemi diye yardımcı olunnn

maliyeyi seçersen işsiz gezersin hukuğu seçersen iş garantin yok ama aç kalmazsın sana ortalama 420 civarı bir şey gelecek en en en iyi ihtimal marmara dokuz eylül ama bence ikimize de antalya yolu görünüyor

kardeşim puanım Y-TM-1 382,73995 sıralama 38062 Ankara maliye gelirmi? garanti

•  HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ

istanbul hukuk olur mu ?
  • TM-2 puan 408,14016 sıra -22386 antalya hukuk veya yalova hukuk olur mu ?
  • puanım 402.330 sıralamam 25991....acaba devlet hukuk gelir mi...son kontenjanları araştırdım.12600 den 15500 e çıkmış toplam kontenjan hukuk fakülteleri için.yani yüzde 25 lik bir artış sıralamayı nasıl etkiler?
  • Tm 2 405 sıralama 23970 devlet tam Burslu hukuk gelır mı ? Dıcle mesela ?

• tm -2 ler için bence en önemli sayfa bu sayfa...neden kimse cvp yazmıyor anlamış değilim...ve bu sayfada arkadaşa teşekkür ediyorum gerçekten bir araştırma yapmış..ben de ona istinaden katkı yapmak istedim..
  • Sensizsaadetneymis S kullanıcısına yanıt
    sizin için şu kontenjanlarda devlet hukuk garanti bence...ben de sınırda beklemedeyim...Tarihi bir atış var neredeyse kontenjanlarda...yani yüzde 25 artış şu demek 60 hukuk fakültesi olduğunu farzedersek buna ek 1 tane daha yeni fakülte açılmış gibi düşünmek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy0909

sizin için şu kontenjanlarda devlet hukuk garanti bence...ben de sınırda beklemedeyim...Tarihi bir atış var neredeyse kontenjanlarda...yani yüzde 25 artış şu demek 60 hukuk fakültesi olduğunu farzedersek buna ek 1 tane daha yeni fakülte açılmış gibi düşünmek lazım...

Öldüm aglamaktan dıcle gelır umarım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.