Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25000 de kapatacak gibi hissediyorum ortalama hukuk tabanı...
  • Sensizsaadetneymis S kullanıcısına yanıt
    buna ek 15 fakülte daha olacaktı:)eksik olmuş...
  • bilmiyorum sizce yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy0909

25000 de kapatacak gibi hissediyorum ortalama hukuk tabanı...

Allah sesını duysun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kontenjanların artması sizin için tabii ki çok güzel, ama ileride çok sıkıntısı çekilecek bunun, haberiniz olsun. istanbul hukuk yıllardır ağlıyo kontenjan düşürülsün diye, hala sıkış tıkış adam dolduruyolar, kontenjanı artırıyolar. işletmenin iktisat'ın 1999-2002 yıllarında kral olup sonradan patlaması gibi yapacaklar hukuku da. masrafsız zaten, lab yok bi şey yok. doldur öğrenciyi okusun, maksat boş gezen genç kalmasın şimdilik. 4 yıl sonra da allah kerim zaten hükümete göre. ben geçen yıl iyi yerlerdeki hukuk bölümlerini kazanamayıp 11bin ile pdr'ye gitmiştim. şimdi bu kontenjanların artması canımı sıktı aslında, 4 yıl sonra iyi ki hukuka girememişim diyeceğim sanırım, öyle gözüküyo hükümet politikalarından.
  • tm2 22k hocam bana hangi hukuk gelebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya164

TM-2 puan 408,14016 sıra -22386 antalya hukuk veya yalova hukuk olur mu ?

Çok zor. senin 1000 kişi önündeyim Erzurum,Erzincan ve Diyarbakır'ı araştırmaya başladım şimdiden.
  • beyler kontenjanı az olan bir üniversite tavsiye ederim.. İstanbulda 1200 kişi yalnız bir dönem, bir sınıf ise 400 kişi. bildiğin köy. marmara da benzer olsa gerek..
  • artan kontenjanları nerden buldunuz acaba? bir bunu bir de yeni bölüm açan üniversiteleri araştırmıştım. hiçbirini bulamadım
  • Arkadaşlar Tm2 14300 sıralamam var marmara 2.öğretim ya da dokuz eylül 12binlerde almışlar sizce gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köklüce

Arkadaşlar Tm2 14300 sıralamam var marmara 2.öğretim ya da dokuz eylül 12binlerde almışlar sizce gelir mi ?

Sen yine de yaz kacarsa 300-400 kisiyle filan kacar

• quote:

Orijinalden alıntı: 123moc

artan kontenjanları nerden buldunuz acaba? bir bunu bir de yeni bölüm açan üniversiteleri araştırmıştım. hiçbirini bulamadım

Ösym kılavuz yayımladı 24 haziranda oradan buldum.Şu an o kılavuza erişilemiyor ancak doğru tercih diye bir site var oradan da kontenjan farkını görebilirsin.
  • pink freud kullanıcısına yanıt
    ben hesap makinesi ile iki kere topladım yazdığın artışları 1950 küsür çıkıyor. neden 2250 artış oldu diyosun yeni açılan hukuk mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

ben hesap makinesi ile iki kere topladım yazdığın artışları 1950 küsür çıkıyor. neden 2250 artış oldu diyosun yeni açılan hukuk mu var

İkimizden biri yanlış toplamış demekki.Yeni açılan üniversite de var İstanbul'da Türk-Alman Üniversitesi adında.

• Tm2 3723 Ankara Hukuk kesin gelir mi?
  • pink freud kullanıcısına yanıt
    tekrar topladım kardeşim 1956 felandı.. türk almanında 30 kişilik kontenjanı var.. artı 2000 rahat 26 binlere atar gibi dicle ve erzincanı.. millet kontenjanı direk ekliyo şu kadar olur diyo aslında öle değil bi kaç yerde daha söyledim ilk 21binin 7 bini hukuka gidiyor 3e 1 oran var 2000 kontenjan 6000 bin cıvarı geri atacak minumum 4000
  • kesin değil ama gelmeme ihtimali milyonda 1 umarım sana vurmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

tekrar topladım kardeşim 1956 felandı.. türk almanında 30 kişilik kontenjanı var.. artı 2000 rahat 26 binlere atar gibi dicle ve erzincanı.. millet kontenjanı direk ekliyo şu kadar olur diyo aslında öle değil bi kaç yerde daha söyledim ilk 21binin 7 bini hukuka gidiyor 3e 1 oran var 2000 kontenjan 6000 bin cıvarı geri atacak minumum 4000

Dostum benim buraya yazmadığım yerler de var.Bir yerde okudum geçen sene hukuk kontenjanı 12.500 küsür kişiymiş.Bu sene bu sayı 15 bine dayandı.Bu oranları da gözden kaçırmamak gerekir.

• Hocam benim tm2 sıralamam 16100 bu durumda taban sıralaması 12400 olan marmara iö hukuk olma ihtimali nedir?

• Geçen sen doğu akdeniz tam burslu 22.700 ile kapatmış benim sıralamam 23.300 sizce gelir mi? Yüzde kaç şansım var?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.