Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya164

quote:

Orijinalden alıntı: siabend

YAZ KARDEŞİM AMA PEK SANMIYORUM AKDENİZ 15100 İLE KAPATTI YANLIŞ DEĞİLSEM AKDENİZİN ÖNÜNDE YAKLAŞIK 1400 KONTENJAN ARTIŞI VAR MAX 19000 LERE GELİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.. AMA YALAVONIN GELME İHTİMALİ BAYA YÜKSEK

hocam ben Tm2 22 binim akdeniz hukuk eskişehir hukuk yalova hukuk gelir mi ?

Keşke gelse Akdeniz veya Anadolu ama imkansız gibi bir §ey.Dün Ntv'ye Sorun programına denk geldim.Programa Sadık Gültekin katıldı. İzleyici TM-2 de 22000. oldum "Yalova Hukuka girebilir miyim?" diye sordu. Cevap ise "Çok yüksek olasılıkla girersin" oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

toplam kontenjanın 12500 olduğu doğru kardeşim ama bunun yaklaşık 5 bini özel üniler ben tek tek saydım özel üniler bizi ilgilendirmiyor biz diclenin önündekilere bakıyoruz oda 7000 cıvarı kardeşim

Bu çok daha iyi kardeşim demek ki 7000 kontenjanı 22000 kişi dolduruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Orijinalden alıntı: kaya164

quote:

YAZ KARDEŞİM AMA PEK SANMIYORUM AKDENİZ 15100 İLE KAPATTI YANLIŞ DEĞİLSEM AKDENİZİN ÖNÜNDE YAKLAŞIK 1400 KONTENJAN ARTIŞI VAR MAX 19000 LERE GELİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.. AMA YALAVONIN GELME İHTİMALİ BAYA YÜKSEK

hocam ben Tm2 22 binim akdeniz hukuk eskişehir hukuk yalova hukuk gelir mi ?

Keşke gelse Akdeniz veya Anadolu ama imkansız gibi bir §ey.Dün Ntv'ye Sorun programına denk geldim.Programa Sadık Gültekin katıldı. İzleyici TM-2 de 22000. oldum "Yalova Hukuka girebilir miyim?" diye sordu. Cevap ise "Çok yüksek olasılıkla girersin" oldu.

Çok sevindirici bir haber verdin Allah da seni sevindirsin

• adalet, eşitlik olmayan bir ülkede hukukçu olacaksınız. Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

tekrar topladım kardeşim 1956 felandı.. türk almanında 30 kişilik kontenjanı var.. artı 2000 rahat 26 binlere atar gibi dicle ve erzincanı.. millet kontenjanı direk ekliyo şu kadar olur diyo aslında öle değil bi kaç yerde daha söyledim ilk 21binin 7 bini hukuka gidiyor 3e 1 oran var 2000 kontenjan 6000 bin cıvarı geri atacak minumum 4000

Ahh benin SİABEND kardeşim.Beni bir sen anladın.Millete söylüyoruz dinleyen yok.Seninle aynı fikirdeyim.

Arkadaşlar kontenjanı direk eklemeyeceksiniz.Kontenjanları topladığımızda 6 bininci sıraya gelen hukuk fakültesinin sıralaması tm2 18k.

5 bininci kontenjana denk gelen hukuk fakültesinin tm2 sıralaması 15k.Ayrıca 7 bin devlet hukuku kontenjanı varsa son sıradaki devlet üniversitesinin tm2 sıralaması 21 bin.

Peki şimdi ne olacak.Kontanjan 2 bin artıyorsa sıralamanın 6 bin artması lazım,hadi o kadar olmasın da 5 bin atsın 4 bin atsın.Bu demektir ki TM2 sırası 21k olan arkadaş tercih listesini 15 k lardan başlatmalı.17K ile 18 k ların gelme ihtimali yüksek.

• 8.8K GAZI IHTIMALI NEDIR ARKADASLAR ACIL YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

tekrar topladım kardeşim 1956 felandı.. türk almanında 30 kişilik kontenjanı var.. artı 2000 rahat 26 binlere atar gibi dicle ve erzincanı.. millet kontenjanı direk ekliyo şu kadar olur diyo aslında öle değil bi kaç yerde daha söyledim ilk 21binin 7 bini hukuka gidiyor 3e 1 oran var 2000 kontenjan 6000 bin cıvarı geri atacak minumum 4000

Ahh benin SİABEND kardeşim.Beni bir sen anladın.Millete söylüyoruz dinleyen yok.Seninle aynı fikirdeyim.

Arkadaşlar kontenjanı direk eklemeyeceksiniz.Kontenjanları topladığımızda 6 bininci sıraya gelen hukuk fakültesinin sıralaması tm2 18k.

5 bininci kontenjana denk gelen hukuk fakültesinin tm2 sıralaması 15k.Ayrıca 7 bin devlet hukuku kontenjanı varsa son sıradaki devlet üniversitesinin tm2 sıralaması 21 bin.

Peki şimdi ne olacak.Kontanjan 2 bin artıyorsa sıralamanın 6 bin artması lazım,hadi o kadar olmasın da 5 bin atsın 4 bin atsın.Bu demektir ki TM2 sırası 21k olan arkadaş tercih listesini 15 k lardan başlatmalı.17K ile 18 k ların gelme ihtimali yüksek.

Mantıklı bir açıklama kardeşim sence 18k sıralama nereleri alabilir

• fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim matematik yanılmaz yanılmaması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: phi4b

8.8K GAZI IHTIMALI NEDIR ARKADASLAR ACIL YARDIM

Şimdiden hayırlı olsun.
  • kaya164 K kullanıcısına yanıt
    yalova olabilir ama diğerlerinin olacağını sanmıyorum
  • quote:

evet kardeşim matematik yanılmaz yanılmaması gerekiyor

Ya işte arkadaşları ikna edemiyoruz.Hatta uzmanlar çıkıyor (sözde uzmanlar) sıralamalar aynı kalabilir diyorlar.Suratlarına tüküresim geliyor.

Temel mantık şu:A hukuk fakültesinin kontenjanı 200 sıralaması 15k olsun.A üniversitesinin hemen ardından gelen B üniversitesinin sıralamasının 15200 olması gerekirken bakıyoruz 15700 oluyor.Çünkü aralarda tıpa ,mühendisliğe,işletmeye,siyasala giden arkadaşlar var.

Sonuç olarak A üniversitesinin kontanjanı 200 den 400 olduğunda B üniversitesinin sıralaması 15900 (ilk durumda 15700 idi) olması gerekirken misal 16200,16400 gibi bir rakam olacaktır.
    .

• aynen öyle kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siabend -- 4 Temmuz 2013; 12:39:57 >
  • fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    evet doğru söylüyorsun ben erzurum iö 27 bini göreceğini düşünüyorum 28 bini görse de şaşırmam çünkü 3 e 1 orandan normal olanı 28 bini görmesi
  • sadecehukuk S kullanıcısına yanıt
    atatürk iö için şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum
  • 13.276 ile selcuk hukuk olur mu :D gecen sene 14bini almis en son

• quote:

evet doğru söylüyorsun ben erzurum iö 27 bini göreceğini düşünüyorum 28 bini görse de şaşırmam çünkü 3 e 1 orandan normal olanı 28 bini görmesi

Ben sınava ilk olarak 2007 yılında girdim kazanamadım biyoloji öğretmenliği bile gelmedi.2008 yılında biraz daha iyi bir puan yaptım.O yılda kontenjanlar aynen bu seneki gibi ciddi bir şekilde artmıştı.Anadoluda çok karizma bir dersanenin karizmatik müdürüyle tercihler hakkında konuştum.Herkesin büyük saygı duyduğu,Burak KILANÇ gözüyle baktığı biriydi.Bana şunu söyledi sana Fen bilgisi öğt. gelmez hiç yazma ama çok istersen Samsun Fen Bil. yaz gelmez ama tercih listende bulunsun.Dinledim mi ,ne hikmetse dinlemedim.

Peki bana ne geldi biliyormusunuz.Gaziantep mat.öğr.Sonuç ekranında gördüğümde kalp krizi geçirecektim :) Samsun gelmez ama dediği fen bil. için odtu geliyordu nerdeyse.Gazi üniversitesi fen bil. ne fark atmıştım zaten.

• tm 2 16.900 en iyi ihtimal gelen ve garanti gelen yerler nereler sence kardeş?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krayola -- 4 Temmuz 2013; 12:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

13.276 ile selcuk hukuk olur mu :D gecen sene 14bini almis en son

Gelmez sana dicle bile zor.Zaten bu sene selçuk hukukun marmarayı geçeceği düşünülüyor.Biliyorsun kontanjanlarda azaltıldı,çoğu hukuk kapatıldı.
  • krayola K kullanıcısına yanıt
    akdeniz kesin gibi.. uludağı yazmayı da unutma gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.