Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: artı bir

şimdi kontenjanların artması sizin için tabii ki çok güzel, ama ileride çok sıkıntısı çekilecek bunun, haberiniz olsun. istanbul hukuk yıllardır ağlıyo kontenjan düşürülsün diye, hala sıkış tıkış adam dolduruyolar, kontenjanı artırıyolar. işletmenin iktisat'ın 1999-2002 yıllarında kral olup sonradan patlaması gibi yapacaklar hukuku da. masrafsız zaten, lab yok bi şey yok. doldur öğrenciyi okusun, maksat boş gezen genç kalmasın şimdilik. 4 yıl sonra da allah kerim zaten hükümete göre. ben geçen yıl iyi yerlerdeki hukuk bölümlerini kazanamayıp 11bin ile pdr'ye gitmiştim. şimdi bu kontenjanların artması canımı sıktı aslında, 4 yıl sonra iyi ki hukuka girememişim diyeceğim sanırım, öyle gözüküyo hükümet politikalarından.

Aynen bende geçen sene pdr yazdım hukuk yerine. Hakim savcı olmak için gitcektim ama çok mezun olduğu için vazgeçtim. Çok sağlam torpilim olmasına rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: risusxx

Hocam benim tm2 sıralamam 16100 bu durumda taban sıralaması 12400 olan marmara iö hukuk olma ihtimali nedir?

Çok çok zor hatta imkansız.Anadolu veya Akdeniz gelebilir senin için bunları bir araştır derim.
  • pink freud kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki yorumlarda minumum 4k oynayacak falan denmiş ondan dolayı umutlandım.Hesaplarıma göre marmara 2 ye gelmeden önceki hukuklarda 1000 kişiye yakın bir oynama var bu oynama yayılacağına göre ben 3k veya 4k oynamasını hayal görmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: risusxx

Hocam önceki yorumlarda minumum 4k oynayacak falan denmiş ondan dolayı umutlandım.Hesaplarıma göre marmara 2 ye gelmeden önceki hukuklarda 1000 kişiye yakın bir oynama var bu oynama yayılacağına göre ben 3k veya 4k oynamasını hayal görmüyorum

Kümülatif olarak ilerlediği için altlara doğru sıralama değişkenliği artacak Marmara en iyi 5. üniversite onun üstündeki üniversitelerde 420 kişilik artış olmuş bu da demek oluyor ki 1000 kişilik sıralama belki olabilir.Ancak benim söylediğim 4000 sıralama farkı Atatürk,Dicle gibi yerlerde olabilir.
  • 23 bindeyim, sizce kaç binden itibaren şansım var geçen seneye göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

tekrar topladım kardeşim 1956 felandı.. türk almanında 30 kişilik kontenjanı var.. artı 2000 rahat 26 binlere atar gibi dicle ve erzincanı.. millet kontenjanı direk ekliyo şu kadar olur diyo aslında öle değil bi kaç yerde daha söyledim ilk 21binin 7 bini hukuka gidiyor 3e 1 oran var 2000 kontenjan 6000 bin cıvarı geri atacak minumum 4000

21k benim sıralama gerçekten minimum 4bin mi diyorsun eğer öyleyse ben antalya yazayım gelme olasılığı çok yuksek ayrıca yalova da öyle
  • tm2 40k hukuk olur mu sizce?
  • Hocam benim tm2 sıralamam 19k acaba kontenjan artışı ile akdeniz hukuk veya selçuk iö hukuk gelme ihtimali varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

tm2 40k hukuk olur mu sizce?

olmaz
  • tm2 12.827 dokuz eylül hukuk gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece.puskevit kullanıcısına yanıt
    YAZ KARDEŞİM AMA PEK SANMIYORUM AKDENİZ 15100 İLE KAPATTI YANLIŞ DEĞİLSEM AKDENİZİN ÖNÜNDE YAKLAŞIK 1400 KONTENJAN ARTIŞI VAR MAX 19000 LERE GELİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.. AMA YALAVONIN GELME İHTİMALİ BAYA YÜKSEK
  • pink freud kullanıcısına yanıt
    toplam kontenjanın 12500 olduğu doğru kardeşim ama bunun yaklaşık 5 bini özel üniler ben tek tek saydım özel üniler bizi ilgilendirmiyor biz diclenin önündekilere bakıyoruz oda 7000 cıvarı kardeşim
  • malesef imkansız gibi bişey kardeşim.. marmaranın önünde 500 cıvarı kontenjan artışı var 14 bini zorlar ama 15 bini görmez kanatindeyim.. ama yinede yazlmalısın hiç belli olmaz
  • heroes60 H kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun
  • selçuk iö gelme ihtimali çok yüksek akdenizin ki çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siabend -- 4 Temmuz 2013; 21:51:05 >
  • 19 binden itibaren şansın var.
  • Bana isterseniz hayalci deyin ama hukuk okumak istememdeki birincil etken kadınlarımıza yardım edebilmek benim. Çünkü bu ülkede KADININ ADI YOK maalesef. Avukatlığı sadece parasından dolayı istersek tabi ki hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Ancak ben bir amaç için istiyorum bunu. Doğudaki batıdaki şiddet gören, horlanan, itilip kakılan kadınların az da olsa hakkını aramak için. Hukuk isteyenler bence belli bir amacı için, sevdiği için istemeli. Yoksa çekilmeyebilir.
  • Yıldız Tozu kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim.. hukuk ideailistlik ister para için makam için okunmaz ki zaten öle bişede kalmadı artık çevremden biliyorum 1000 lira maaşa sabahtan akşama kadar adliyede dosya kovalıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

YAZ KARDEŞİM AMA PEK SANMIYORUM AKDENİZ 15100 İLE KAPATTI YANLIŞ DEĞİLSEM AKDENİZİN ÖNÜNDE YAKLAŞIK 1400 KONTENJAN ARTIŞI VAR MAX 19000 LERE GELİR DÜŞÜNCESİNDEYİM.. AMA YALAVONIN GELME İHTİMALİ BAYA YÜKSEK

hocam ben Tm2 22 binim akdeniz hukuk eskişehir hukuk yalova hukuk gelir mi ?

• benim sıralamam 25700 sizce atatürk hukuk gelme ihtimali var mı hani kontenjan artışı olduğundan dolayı??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.