Şimdi Ara

HUKUK İSTEYENLER BURAYA BAKIN ÇOK ÖNEMLİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
13
Favori
22.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rehberlik öğretmenleri bişeyden anlamıyorlar bende 2010 istanbul iktisat girişliyim tekrar sınava girdim bu sene 24200 sıralamam var tm 2 de dicle hukuk tek tercih yapacam inşallah yanılmam gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

rehberlik öğretmenleri bişeyden anlamıyorlar bende 2010 istanbul iktisat girişliyim tekrar sınava girdim bu sene 24200 sıralamam var tm 2 de dicle hukuk tek tercih yapacam inşallah yanılmam gelir

Ben Allah'ın izniyle garanti diyorum.
  • fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    inşallah be kardeşim.. sen ne yaptın nereyi istiyorsun
  • quote:

inşallah be kardeşim.. sen ne yaptın nereyi istiyorsun

Bende devam zorunluğu olmayan bir bölüm arıyorum.
  • fatihkaya_25 F kullanıcısına yanıt
    Allah gönlüne göre versin
  • quote:

Allah gönlüne göre versin

Amin kardeşim seninde herşey gönlünce olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

evet kardeşim matematik yanılmaz yanılmaması gerekiyor

Ya işte arkadaşları ikna edemiyoruz.Hatta uzmanlar çıkıyor (sözde uzmanlar) sıralamalar aynı kalabilir diyorlar.Suratlarına tüküresim geliyor.

Temel mantık şu:A hukuk fakültesinin kontenjanı 200 sıralaması 15k olsun.A üniversitesinin hemen ardından gelen B üniversitesinin sıralamasının 15200 olması gerekirken bakıyoruz 15700 oluyor.Çünkü aralarda tıpa ,mühendisliğe,işletmeye,siyasala giden arkadaşlar var.

Sonuç olarak A üniversitesinin kontanjanı 200 den 400 olduğunda B üniversitesinin sıralaması 15900 (ilk durumda 15700 idi) olması gerekirken misal 16200,16400 gibi bir rakam olacaktır.
    .

Aynen öyle çok haklı şunu da unutmamak gerekir tıp mühendislik gibi yerleri hedefleyenlerden bazıları bunlar olmazsa hukuk okur avukat olurum diye edebiyata giriyorlar.Tıp kontenjanları devlette 1885 kişi arttı...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

Orijinalden alıntı: Gokcenika

13.276 ile selcuk hukuk olur mu :D gecen sene 14bini almis en son

Gelmez sana dicle bile zor.Zaten bu sene selçuk hukukun marmarayı geçeceği düşünülüyor.Biliyorsun kontanjanlarda azaltıldı,çoğu hukuk kapatıldı.

ahahahahaahah iyi güldüm eyvallah kardeşim
  • pink freud kullanıcısına yanıt
    evet onunda etkisi olacaktır psikoloji kontenjanlarıda artmış diye duydum alt sıradaki hukuklarda şaşılacak düşüşler görebiliriz
  • zaten ilk sıraya akdeniz yazacağım 3 veya 4'e de yalova yazacağım acaba arada kalan iki tercihi çıkartsam mı ilk sıraya uludağ yazacaktım 21k gelmez diye çıkarttım ölü tercih yapmanın gereği yok
  • hocam abimin 26 k sıralaması var kıbrıs hariç hukuk gelme ihtimali var mı (nerelerde) ?? yardımcı olursanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

hocam abimin 26 k sıralaması var kıbrıs hariç hukuk gelme ihtimali var mı (nerelerde) ?? yardımcı olursanız cok sevinirim

Elbette var ama zayıf ihtimal Erzurum'u araştırmaya başlasın derim.
  • herkesin unuttuğu bir şey daha var önümüzde yaklaşık 3-4 k mfci vardır ve bunların en az yarısı zevkine girenlerden oluşuyordur. bu önemli da bir ayrıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 4 Temmuz 2013; 20:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

hocam abimin 26 k sıralaması var kıbrıs hariç hukuk gelme ihtimali var mı (nerelerde) ?? yardımcı olursanız cok sevinirim

Elbette var ama zayıf ihtimal Erzurum'u araştırmaya başlasın derim.

saolun hocam olur inş :)
  • hocam bi de tm 3 sıralaması 17 948 yıldız teknik pdr 17 bin 500 ile kapatmıs gecen sene gelme durumu nedir ? bi de abim idealist bir insandır pdr de kendini geliştirebilme imkanları var mı bilginiz varsa cok sevinirim ...
  • siabend S kullanıcısına yanıt
    Olsunda selçuk olsun sıkıntı yok yorumun için teşekkürler.
  • Arkadaşlar 9477 sıralama ile hangi hukuk gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haklısın kardeşim.. hukuk ideailistlik ister para için makam için okunmaz ki zaten öle bişede kalmadı artık çevremden biliyorum 1000 lira maaşa sabahtan akşama kadar adliyede dosya kovalıyorlar

Evet maalesef oyle para kalmadi pek tutkular ugruna yapilabilir bir meslek haline geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siabend S kullanıcısına yanıt
    herkes imkansız olduğunu söylüyo. @siabend
  • Arkadaşlar lütfen yardım 14300 marmara i.ö ya da dokuz eylül gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.