Şimdi Ara

HUKUK İSTİYORUM AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9 Eylül Hukuk istiyorum fakat sayısalım. Hukuk içinde çok iyi bir net yapmak gerekiyor.

TM ye geçmek istiyorum ama sevmediğim insanlar var bazen dalga konusu oluyorum ve onlarda beni sevmiyor. Anlayacağınız facebook ergenleri falan var.

Dershanede TM bölümü iyi ve Hukuk istediğim için sayısalda kalıpta fizik, kimya, biyoloji ile uğraşmak istemiyorum. 2 yıl çok iyi hazırlanmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım çokta kararsız kaldım ?

• İlla ki hukuk diyorsan TM'ye geçmeni tavsiye ederim. Ama ygs feni de boşlama onun da yararı olacaktır sana gerçi sayısal çıkışlı olduğundan onları zorlanmadan yaparsın diye düşünüyorum.
  • TM'ye geçmek istiyorum yazdığını görünce son senen olduğunu zannettim fakat önünde daha 2 sene varmış, hukuk istiyorsan kesinlikle TM'ye geçmelisin, 2 senede düzgün çalışarak 9 Eylül Üniversitesi'ni kazanman zor olmayacaktır. Benim önerim bu, diğer sosyal şartların hakkında ise kararı verecek olan sensin, biz ne desek boş. Ben Fizik, Kimya, Biyoloji ile uğraşıp da hukuk yazdım, edebiyatla uğraşmadım ama tavsiye etmiyorum bu yolu, şartları uygun hale getirebilirsen TM'ye geç paşa paşa edebiyat, coğrafya ile hazırlanarak sınava gir.
  • okulda sayısala devam et, dershanede TM ol. TMde en önemli dersler lys mat-geo ve ygs fen kim ne derse desin. Yani ygsyi bir sayısalcı gibi yapmalısın, tüm dersleri çözmelisin
  • ben de aynı yollardan geçtim sayılır okulda sayısal dersanede ygs sonrası tmye geçtim edebiyata yüklen feni kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsermet -- 6 Ağustos 2012; 16:05:18 >
  • arkadaşlar lutfen yardm edin . anadolu lisesnde okuyorum . sayısalcıyım . lise 4 e geçtim. önceki yıllar hiç kafamda yoktu yıl sonu ortalamalırım 80-75-80. tembel değilm ama çalışmadım . çnkü öğretmnlk gelse yeter diyodum . ama bu yıl aşırı derecede hukuk istiyorum . fenciyim ygs de avantajım oluur diye düşünüyorum . dil anlatımım iyi. ii bi çalışmayla edebiyat coğrafyta falan hukuk gelirmi yani başaranlar varmı . bekliyorum cevaplarınızı . iyi akşamlar
  • fen dersleriyle ugraşmk istemiyosan zorlama tm ye geç . ama ikisini idare ederim avantajım olsun diyosan sayısalda kal dersaneden falan ek takviyeyle tm leri hallet. zaten edby ezber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sayısal bölümü mezunuyum bu sene sınava girdim ama tm den.içimde hep bi hukuk isteği vardı ama okul idaresi tm ye geçmeme izin vermedi.sana tavsiyem eğer kararlıysan hukuk konusunda tm ye geç.fakat çevre açısından zorlanacağını düşünüyorsan bu kararını gözden geçirmelisin çünkü sınav döneminde her şeyi kafana takıyorsun. ben dersanede ygs den sonra tm sınıfına geçtim ama bu seferde okulda çok zorlanıyorsun sonuçta okuldan gelen puanıda hiçe saymamak lazım. aklına başka takılan bir şey olursa sayısal çıkışlı bir tm ci olarak yardımcı olabilirim
  • hukuk gelicek gibi mi peki
  • sınavda başıma olmayacak şeyler gelmeseydi garantiydi ama... sadece hukuk yazdım psikoloji falan tutmasına rağmen hayalimden vazgeçmedim.okul birinciliği kontenjanımı resmen boşa harcadım.ama seninde en büyük hayalin buysa vazgeçme derim. fakat şunu bilki sayısalda okuyupta tm den hazırlanmak gerçekten zor
  • Önce ergenlerle başa çıkmalısın.Ergenlerle başa çıkamayan yarın mahkemede, karşı tarafın avukatına ne yapabilir?
    Tm bu yüzden daha sosyal bir alandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 7 Ağustos 2012; 2:44:00 >
  • şuan bi tm ci ygs de fen yapmakta zorlanıyo. bu konuda sayısalcı olduğum için ygs de yapablirm diye düşünüyorum . bunun dışında edebyt tarih coğ falan tm lerin gördüğü hemn hemn butun dersleri gördük . fenci olmam ygs de ne kadar avantaj sağlar peki.
  • çok yarar sağlar hemde.ama edebiyat coğrafyayı hafife alma derim. örneğin bu yılki ygs de coğrafya bariz bi şekilde zordu.ayrıca edebiyat sayısal sınıflarına anlatıldığı gibi yüzeysel değil her şeye hakim olman gerekiyor
  • Hepinize teşekkür ederim. Ergenlerle uğraşmak gerçekten zor.. Hukuk kesinlikle istiyorum ve sayısalda kalırsam daha çok zorlanırım. Sayısalda yapabiliyorum, fenim de iyi ve YGS de fene de çalışıcam ve zorlanacağımı zannetmiyorum. Okulda deneme sınavlarında 3.lüğüm var sayısallar arasında ama sınıftaki ve diğer sayısal sınıfındaki kişilere göre yazılı notlarım daha kötüydü, nasıl oluyor bu anlamadım :D :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix__96

Merhaba, ben lise3e geçtim.

9 Eylül Hukuk istiyorum fakat sayısalım. Hukuk içinde çok iyi bir net yapmak gerekiyor.

TM ye geçmek istiyorum ama sevmediğim insanlar var bazen dalga konusu oluyorum ve onlarda beni sevmiyor. Anlayacağınız facebook ergenleri falan var.

Dershanede TM bölümü iyi ve Hukuk istediğim için sayısalda kalıpta fizik, kimya, biyoloji ile uğraşmak istemiyorum. 2 yıl çok iyi hazırlanmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım çokta kararsız kaldım ?

sen geç tm ye istedikleri kadar dalga geçsinler duymuyormuş gibi yap ve takma sdce ders çalış hem sana faydası olur hem o boş insanları başarı olarak geçmek sana mutluluk vercek.tecrübeliden fikirler :)

• hukuk da falan iş yok kafanı çalıştır daha önünde zaman var tıp,diş hekimliği için çalış 2 senede insan dünyaları kazanır bende sayısaldan hukuk terch ettm bir çok yer tutuyor ama akademi istiyorum ora olmazsa pmyo veya hukuka gidicem ama şimdiki aklım olsa kesinlikle sayısalda ilk 20 bine girmeye çalışırım diger bölümlerde iş yok inan bana . hadi ugurlar ola.
  • Hukukçuluk her zaman yükselecek ve yükselmekte olan bir meslek. Sen yanlızca ne istediğini düşün gerçekten istiyorsan kimseyi kafana takma yanlızca işine odaklan eğer gerçekten ister ve çabalarsan gerisi gelir zaten. Not: derslerde daha ileri gittiğinde dokuz eylülün senin için küçük bir hedef olduğunu göreceksin.
  • Hukuk okuyacaksan Ankara hukuk'da okuyacaksın. Daha önünde 2 yıl var. Dokuz Eylül hedefi koyuyorsun. Bu kafayla orayı da kazanamazsın sen.
  • edebiyat ve coğrafya tabiki hafife alınıcak bi ders değil. bnm amacım ygs ye iyi çalışıp gelecek puaa göre lys de yolumu çizmem . ygs de istediğim bi sıralama yaparsam lys tm derslerine yoğunluşıcam hatta dersaneden bu konuyla ilgili bi çalışma programı yardımıda alabilirm . tm sınıfına girebilirm . ama iyi bi hukuk fakıultesine grmek için en kotu ihtimal ilk 10.000 e girmek lazım hedefi ankara istanbul olanların ilk 2000-5000 e girmesi gerekiyo. buda bulunduğun okulda derece yapman anlamına geliyo . okulda derece yapamazsan ilk 10000 e zaten giremezsin yani çok zor. bnm gözümü bu korkutuyo. okulum basarılı bi okul . türkiyedeki tüm okullarla tüm ygs ve lys adaylrına bakılırsa zor gbi
  • Hukuk için nasıl bir çalışma yolu denemeliyim ki? Herkes ki buna annem bile dahil hukuk kazanmanın çok zor ve yapamayacağımı söylüyorlar:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.