Şimdi Ara

Hukuk mu Tıp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben mf öğrencisiyim ve ise 3'e gidiyorum.Hedefimi belirleyip ona göre çalışmak istiyorum.Asıl hedefim hukuktu ama burslu olduğum için direk mfye aldılar.Hukukta tıpta kazanabileceğimi inanıyorum.Sizce hangisi.Kriter olarak kazanılan para,işin keyifli olması,manevi haz önemlidir

• Manevi haz dersen doktorlugu sec tabiki, keyifli olup olmamasi da sana kalmis bisey bence, para icinse bisi diyemem ben de 2si arasinda kalmistim gecensene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürle peki sen hangisini seçmiştin geçen sene ve neden
  • aliemirhanhüser A kullanıcısına yanıt
    Ben tip sectim daha garanti ve saglam oldugu icin, bir da aile faktoru

• abi bilmiyorum benim ailem tuhaf galiba ben tıp diyorum onlar hukuk diyor[sm=s15.gif
  • up
  • Konuyu buraya değil de ygs-lys kısmına açsan daha çok yorum alırdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 26 Ocak 2014; 23:06:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    HUKUK MU DAHA ZOR TIP MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi daha bu sabah üye oldum tam bilmiyorum ama bulmaya çalışcam
  • aliemirhanhüser A kullanıcısına yanıt
    Yok artikkk, hukuk mu diyo ailen

• Isin sonunda house gibi olmak var. Tip denemelisin

• Ailemde doktor var ve az çok biliyorum türkiyede kimse house gibi olamaz oldurmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemirhanhüser

Ailemde doktor var ve az çok biliyorum türkiyede kimse house gibi olamaz oldurmazlar

aynen öyle...dizileri izleyip kapılma böyle duygulara he alanında teksindir hastanenin gözbebeğisindir yaparlar ama burası türkiye 2 dakika da kapı dışarı ederler

bu arada iki meslekte birbirinden farklı sen ne istiyorsan onu yap aileni dinleme pişman olmayacağın bir mesleği seç iki mesleği de iyice araştır öyle kararını ver tıp okumak zordur okuması ayrı zor çalışması ayrı zor...
  • mfden hazırlan hukuk her türlü kazanırsın matematiği iyi yaparsan tıp olmazsa hukuk yaz ben öyle yapmayı düşünmüştüm tıp geldi tıpa gittim
  • hukuk okuyan biri olarak hukuk seçme derim ayrıntı istersen pm yoluyla uzanca açıklayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.