Şimdi Ara

Hukuk okuyan ya da hukuk mezunu var mı? Bazı sorularım var yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Aşırı zor metinlerle karşılaşıyor musunuz?
    -Felsefe dersi ne kadar görüyorsunuz temel düzeyde mi yoksa ne kadar ilerlemek lazım?
    -Hakim olmak çok mu zor?

• Lütfen yardım.
  • Evet.

Zorunlu derslerden Hukuk Sosyolojisi ve Felsefesi var, bunun haricinde felsefeye yönelik bazı seçmeli ders seçimleri yapabilirsin.

Oldukça zor, yoğun bir çalıştırma gerektiren bir süreç ancak odaklanmış birinin yapamayacağı kadar zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disenchantment

Evet.

Zorunlu derslerden Hukuk Sosyolojisi ve Felsefesi var, bunun haricinde felsefeye yönelik bazı seçmeli ders seçimleri yapabilirsin.

Oldukça zor, yoğun bir çalıştırma gerektiren bir süreç ancak odaklanmış birinin yapamayacağı kadar zor değil.
    Teşekkürler cevaplar için.
  • Aşırı zor olduğunu düşünmüyorum. Hukuk felsefesi var bizde . O konu çokomelli 🙂.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutr

Aşırı zor olduğunu düşünmüyorum. Hukuk felsefesi var bizde . O konu çokomelli 🙂.
    Anlamadım?

• Neden hukuk okumak istiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp okuyan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 422422werker

Neden hukuk okumak istiyorsun
    Güzel bir alan bildiğim kadarıyla. Topluma faydalı. Ama başka seçeneğim de var. Hukukta zorlanabileceğimi düşünüyorum hatta muhtemelen başka bölüm seçeceğim
  • Ben ne okuyacağım B kullanıcısına yanıt
    yaw bende bilgisayar müh okudum hayatımın hatası oldu lanet olsun. içimde eczacılık denen meret herzaman kalacak ve bu şekilde öleceğim yazık oldu bana. aslında başka sağlık bölümlerinide okuyabilirdim. nerden geldim bilmiyorum of
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.