Şimdi Ara

Hukuk pdr torpil konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki bölüm arasında kararsızim ama bir tercih vermem gerek açıkçası endişelerim var pdr de alan dışından gelenlerin atanması olur puanları azalır mi ve ya hukukta savci olmak yükselmek için malum mülakat var ve ciddi torpiller var diyolar hatta geçmişte meclise bile yansımış çok kararsızim ilerde boşta aç kalmak istemem şahsen kariyer uğruna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımlarınızı ve tavsiyelerinize ihtiyacım var neden kesin karar veremiyorum belki de ülkeden kaynaklı yardım lütfen

• Arkadaşlar fikri olan yok mu hukuku neye göre yaziyonuz okurken havası için mi sonradan napcaksiniz

• Ilerisini kimse düşünmüyor mu sadece ben mi evhamliyim

• Hukuk okuyunca neredeyse bütün mesleklere yönelebiliyorsunuz. Hukuk okuyup işsiz kalmak çok zor. Eğer vasıfsız bir hukuk mezunu olur, üniversitede kendinizi geliştirmezseniz tabii böyle durumlarla karşılaşabilirsiniz. Pdr ise çok karlı, devlete kapağı atma garantisi var mezun olunca. Ama bilen birisine sorun, bazıları 10 seneye kadar anca kontenjan dolar diyor kimisi birkaç seneye kadar KPSS alımlarında puanlar yükselir zor girersiniz diyor.
  • hukuk geniş alanlı ve stresli, pdr stressiz, standart ve garanti. bu sene pdr nin kadroları boş kaldı yani 0 alan bile atandı. 5-6 sene boyunca da rahat atanılır. stressiz bir standart hayat isterim diyorsanız pdr ideal, idealim avukat olmak vs. diyorsanız hukuk ideal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.