Bildirim
HUKUK TAVSIYESINE İHTİYACIM VAR
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklımda olan 3 üniverste var
1-)Yeditepe
2-)Bilgi
3-)Özyeğin
Bu ünilerde hukuk eğitimi nasıldır?
Mezun olduktan sonra iş ararken işverenler "aa bu özelde okumuş " derler mi bu durum iş ararken beni negatif etkiler mi?
Yoksa bilindik üni olmaları iş ararken bana bazı kapıları aralar mı? -
Bunların üçü de kaliteli hukuklar bence
O dediğin ayrımcılığa kalitesiz özellerde okursan uğrayacağını düşünüyorum, yeditepe çok iyi gerçekten bildiğim kadarıyla -
Kıbrıs burslu baktım mı? -
Kıbrıstaki ünilerde %100 burslu geliyor.ama mezun olduktan sonra kimse sallamıyormuş acıkcası o kadar sene emek harcayıpta mezun olduktan sonra 3-5k maaş almayı istemem o yüzden bilinen bi üniye gidip yüksek bi ortalamayla mezun olmak istiyorum lisede kitap açmadım bari üniverstede çalışayım -
Anladım. Kolaylıklar diliyorum. -
Üçü de hukukta çok kaliteli okullar devlet üniversitesi mezunundan aşağı kalır yanın olmaz -
Yorumunuz için teşekkür ederim peki siz tercih listenize koyacak olsaydınız bu 3 üniyi nasıl sıralardınız sebebiyle yazabilirmisiniz -
Üçünü kendi aralarında karşılaştıracak bilgim yok malesef -
Özyeğin hocam.Hüsnü Özyeğin faktörü var. -
Hocam bu 3 ü hariç diğerleri çöp biliyorum ama o çöplerden hangisine gidilir sizce vakıf mecburum gitmeye -
Hocam o vakıfları yazsana bana özelden -
Ben 60-70k arası bekliyordum o yüzden baya bi araştırdım eğer sıralaman o civarlardaysa Kadir Has %50 burslusunu yaz kontenjanı baya bi arttı çok güzel bi üniverste ama fsm sabahattin zaim gibi yerlerden uzak dur o civarlara yazılacak en iyisi Kadir Has %50 ve Beykent
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X