Şimdi Ara

HUKUK TM-2'YE DONER MI?? (ACILAN DAVALAR VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biliyorsunuz bir avukat, oglu 151k oldugu icin hem barajin kaldirilmasi icin hem de hukukun tekrar TM-2 donmesi icin dava acti.

O avukattan sonra dava sayisida artmis Abbas Guclu'nun deyimiyle dava acan acanaymis.

Abbas Guclu her sey olabilir iptal edilme ihtimali var diyor.

Siz ne dusunuyosunuz? Sizce iptal edilir mi tekrar tm-2 ye donus olur mu?

Bu emek hirsizligi olmaz mi? Ben hukuk TM-3'e gecti diye mat-2 calismayi birakip edebiyat kastim.Benim durumumda olan bir suru insan vardir.Bizde karsi dava acamaz miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxetveritas -- 7 Temmuz 2015; 15:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Ösym yargı kararlarını önemsemiyorki zaten bunumu önemseyecek kardes
  • Geç kaldılar. bi şey çıkmaz
  • o anca seneye olur olursa
    korkmayın
    bu işler o kadar kolay değil
    siz her şekilde tm3 ten yerleşeceksiniz
  • Umarim dediginiz gibi olur arkadaslar

• Şu abbas güçlüyü takmayın, sadece bi gazeteci. Herhangi bi yetkisi yok. Sokaktaki herhangi biri gibi yorum yapıyo sadece.

• Kılavuzlar yayınlandı bu saatten sonra çıkacak her karar gelecek sene geçerli olur siz korkmayın

• Abbas Güçlü tipik gazeteci abartıyı sever. Lys sonuçları açıklandığında çok itiraz var yeniden okunabilir dedi teog açıklandığında yine yeniden okunur dedi daha fazla soru iptal edilebilir dedi şimdi de bunu diyor.
  • Sınavlar bitti, kılavuz açıklandı, tercihler başladı. Bu saatten sonra sizi etkileyen bir şey olmaz gençler Fakat mahkeme kararına göre sonraki yıllar için değişiklik yapılabilir. Davayı Ocak-Şubat aylarında açsalar o zaman bir sonuç alınabilirdi ama bu şartlar altında hiçbir şey olmaz.

edit: bir hatırlatma yapayım. ygs'nin yapılacağı ilk yıl olan 2010'da da bu tip davalar vardı. 2009 yılının kasım ayında ygs'nin yapılıp yapılmayacağı belli değildi mesela. yani bu tip şeyler hep olur, takmayın derim ben. 150bini geçemeyen herkes dava açacaksa vay halimize. o zaman ilk 15bine girmeyen de dava açsın tıp kazanamadım diye. böyle saçma şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43316ACAF -- 7 Temmuz 2015; 15:50:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.