Bildirim
HUKUKÇU OYUNCU OLABİLİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapamaz.
lisans diploman olunca castlere kayit olamiyorsun. -
yapma ya psikoloji için de geçerli bu değil mi? -
Bende iki arada bir derede kalmıstım.Bende istiyordum oyunculugu ancak öyle göründügü gibi koly iş değil.Birilerinin elinden tutup seni yükseltmesi lazım ve binlerce cok yetenekli oyuncular var.Yanı şans böyle arada nadir olan cıkar tutulur.
Oyunculuk derken tiyatro felan diyorsan git şehit tiyatrolarına oyna.
Ama oyunculukta sabit bir işin veya gelirin olmaz.Hayatında hep uçurum gibi inişler olacak aynı sekılde cıkıslar olacak bunları göz önünde bulundurmalısın. -
yeteneksiz olduğumu düşünmüyorum. yani şu an tv lerde gördüğümüz çoğu kişiden yetenekliyim diyebilirim.bu kısımda da ihtiyacım olacak tek şey şans olacak sanırım.Hayır tiyatro değil sinema,dizi vs.. yardımın için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: heavy*metal
yeteneksiz olduğumu düşünmüyorum. yani şu an tv lerde gördüğümüz çoğu kişiden yetenekliyim diyebilirim.bu kısımda da ihtiyacım olacak tek şey şans olacak sanırım.Hayır tiyatro değil sinema,dizi vs.. yardımın için teşekkür ederim.
Uzman tv ye göz atın.Aynı kafadarım sizinle bu konuda :) Bende hoşlanıyorum oyunculuktan ama gelecegi düşününce gerçekten şans işi.Nadir ayakta kalanlar yani.Ben dayanamam hiç arkadaşları toplarım böyle oyun yazarım oynatırım :) geçen sene yurt ortamında öyle yapıyordum.Bende takliti felan iyi yaparım , taklit edeceğim karakteri eksiksiz ve abartmadan aynı sekılde canlandırabilirim.Mimikleri cok iyi kullanırım.Vermek istedigim mesajı cok acık sekılde verebilirim.Konuları cabuk ezberler , her türlü role ayak uydururum.Yazılmıs bir kaç senaryom var kendım yazmıstım :) biraz düzenlenmesı lazım ama yazım yanlısları var.
Yaşadıgım yerde malesef tiyatro ile ilgili bile faaliyet yok.Herhangi bir faaliyet olsa onada razıyımda..
-
ahh,baktım uzmantv'ye bakmaz olur muyum çok araştırdım.Evet şans işi ne yazık ki.umarım o şans isteyen ve tabii hakedenlere güler.Ben taklit yapamıyorum ama,mimik vs.. gibi şeylerde başarılıyım.Hele ki dramda çok iyiyim diyebilirim günlük yaşamda da oldukça işime yaramakta bu :D Nerede yaşıyordunuz ? Benim yaşadıgım yerde oldukça var ama zamanım yok ne yazık ki :( -
quote:
ahh,baktım uzmantv'ye bakmaz olur muyum çok araştırdım.Evet şans işi ne yazık ki.umarım o şans isteyen ve tabii hakedenlere güler.Ben taklit yapamıyorum ama,mimik vs.. gibi şeylerde başarılıyım.Hele ki dramda çok iyiyim diyebilirim günlük yaşamda da oldukça işime yaramakta bu :D Nerede yaşıyordunuz ? Benim yaşadıgım yerde oldukça var ama zamanım yok ne yazık ki :(
Mersin :) burada başvurmadıgım yer kalmadı.Tiyatro bölümünün acılması için dilekçe bile yazdık ama faydasız.Belkide var ben bilmiyorum.
Yeteneklerınız umarım karsılıksız kalmaz.
Ne yalan söylüyüm benımde işime yarıyor :) Kolay ikna etme , duygusallık yaratma karsı taraftakini duygusal anlamda ikna etme veya cok iyi birşey olmadıgını biliyorum ama yalandanda senaryo yazılıyor.Gerçekcekci sekılde oynanarak :)
Sizin bulundugunuz yerde var demekki.Keşke zamanınız olsaydı..
-
Çok istiyorum bilmiyorum bakalım araya sıkıştırabilirsem artık.Cevaplarınız için tekrar teşekkürler. -
quote:
Çok istiyorum bilmiyorum bakalım araya sıkıştırabilirsem artık.Cevaplarınız için tekrar teşekkürler.
Rica ederim.Yardımcıda olamadık ama...Allah herkesin gönlüne göre versin.Dünyaya bir kez geliyoruz bu yüzden Kendinize güveniyor ve inanıyorsanız içinizdeki sesi dinleyin dogru olanı söyler.Eğer içinizdeki seste hayallerinizin peşinden gitmenizi söylüyorsa ozaman seçiminizi yapın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 11 Eylül 2011; 2:58:17 > -
En iyi konservatuar bölümlerini oyunculuk bölümlerini bitirenler figuranlık bile yapamıyor
Hayatında okul görmemiş adamlar,tesadüf ve şans eseri farkedilip TV'lerde kral olabiliyor,demek istediğim adaletsizlik değil,şans
Artık TWITTER var,ünlülerle diyalog halinde olmaya çalış,kişisel web siteni aç olmadı blog yaz,dikkat çek,aranılan ol
Sosyal medyayı sonuna kadar kullan,yoksa tiyatro kurslarına 3-5 sene gidip oyuncu olunuyorsa herkes olurdu,en fazla okul tiyatrolarına gösteri amaçlı gidersin
kısaca,kendini farkettir -
Tıp, mühendislik okuyan adamlar oyunculuk, yönetmenlik, şarkıcılık yapıyor. Hukuk okudun diye kimse sana zorla hakim, savcı, avukat ol demez. Misal Cüneyt Arkın tıp okumuş ama oyunculuktan başka bir iş yapmamış şimdiye kadar. Nuri Bilge Ceylan elektrik-elektronik mühendisliği okumuş ama şimdi Cannes'da ödülleri süpürüyor. Bunun gibi bilmediğim daha çok örnek var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rashta
quote:
Çok istiyorum bilmiyorum bakalım araya sıkıştırabilirsem artık.Cevaplarınız için tekrar teşekkürler.
Rica ederim.Yardımcıda olamadık ama...Allah herkesin gönlüne göre versin.Dünyaya bir kez geliyoruz bu yüzden Kendinize güveniyor ve inanıyorsanız içinizdeki sesi dinleyin dogru olanı söyler.Eğer içinizdeki seste hayallerinizin peşinden gitmenizi söylüyorsa ozaman seçiminizi yapın :)
:) -
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
En iyi konservatuar bölümlerini oyunculuk bölümlerini bitirenler figuranlık bile yapamıyor
Hayatında okul görmemiş adamlar,tesadüf ve şans eseri farkedilip TV'lerde kral olabiliyor,demek istediğim adaletsizlik değil,şans
Artık TWITTER var,ünlülerle diyalog halinde olmaya çalış,kişisel web siteni aç olmadı blog yaz,dikkat çek,aranılan ol
Sosyal medyayı sonuna kadar kullan,yoksa tiyatro kurslarına 3-5 sene gidip oyuncu olunuyorsa herkes olurdu,en fazla okul tiyatrolarına gösteri amaçlı gidersin
kısaca,kendini farkettir
anladım.teşekkürler fikirlerin için. -
quote:
Orijinalden alıntı: cinkers
Tıp, mühendislik okuyan adamlar oyunculuk, yönetmenlik, şarkıcılık yapıyor. Hukuk okudun diye kimse sana zorla hakim, savcı, avukat ol demez. Misal Cüneyt Arkın tıp okumuş ama oyunculuktan başka bir iş yapmamış şimdiye kadar. Nuri Bilge Ceylan elektrik-elektronik mühendisliği okumuş ama şimdi Cannes'da ödülleri süpürüyor. Bunun gibi bilmediğim daha çok örnek var.
Evet haklısın ama daha OLURSA sektörde tutup tutmayacağımın hemen belli olabileceğini sanmıyorum.Oyunculuk sevdasına kapılıp 1-2 dizide oynadıktan sonra unutulmak da var.Eğer öyle olursa geri hukuğa da dönemeyeceğim. Doktorluk ya da mühendislik yapıp oyunculuğu da yürütebilirsin ama hukuk için tahmin ediyorum ki aynı şey geçerli değil.Düşünsenize dizilerde oynayan bir savci yahut avukat..
-
-
kaşına gözüne bakarlar.Biraz çekiciysen,biraz da yetenek varsa bütün kapılar sana açılır. -
teşekkür ederim ama ben nasıl olurum demiyorum.Avukat ya da psikolog olursam oyuncu olabilir miyim diye soruyorum.Ya da üniversitede oyunculuk yapıp mezun olunca savcı olmak istesem kabul edilir miyim diyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: malumat1245
kaşına gözüne bakarlar.Biraz çekiciysen,biraz da yetenek varsa bütün kapılar sana açılır.
ikisi de var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: malumat1245
kaşına gözüne bakarlar.Biraz çekiciysen,biraz da yetenek varsa bütün kapılar sana açılır.
ikisi de var
Sana başarılar o zaman geri kalan hayatında.Bu arada,sen de benim gibi psikoloji istiyorsun galiba son sınıf mısın sen de yoksa lise bitti mi senin?Hangi şehre gidiyorsun,hangi dersaneye gidiyorsun biraz bahsetsene biraz kendinden
Benzer içerikler
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- deniz harp okulu göz derecesi
- sağlık kurulu heyetinde ne soruyorlar
- aritmetik ortalama geometrik ortalamaya eşitse
- impuls iletimi sırasında atp harcanır mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X