Şimdi Ara

Humax 9502 ve 9503 merak edenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
1
Favori
25.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chickenchaser

Ben de ctesi yeni üyelik başlatacağım hangi cihazı öneriyorsunuz arkadaşlar?
    1 senedir 9102 kullanıyorum bir eksisini görmedim. İQ kullanmayacağım, HDD takmayacağım. Yeni cihazlar hangileri?

Kesinlikle 9503 humax. sd yayinlari kaliteli gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 9502 kullanıyordum bastıra bastıra 1 ay sonunda cihazı 9503 ile değiştirdiler tek kelime ile mukemmel daha öncede vestel kullanmıştım 5 level birden atladım diyebilirim.. tekrar izle , seç izleyi de aktif şekilde kullanıyorum çok güzel..
    hd kanalları söylememe gerek yok zaten çok iyi sd kanallarda diğer 2 uydu alıcıya göre çok güzel... kesinlikle 9503 den başka reciver kullanmayın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

9502 ve 9503 arasında fark var mıdır?

Yeni gelen 9502 ile şöyle bir sorunum var:

Önceki dandik Vestel kutu ile, 77,78,79,80 gibi kanallara basınca direk olarak HD açılıyordu. Şu anda da ATV HD, FOX HD falan direk 20 li kanallara basınca açılıyor ama Lig Tv ler vs gibi kanallar için HD görüntüye geçmek için illaki 300 lü kanalları açmam gerekiyor.

Nasıl düzelir bu?

çok basit : ayarlardan hızlı kurulum yap düzelir ayrıca son güncellemeleri de arattır
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

arkadaşlar 9502 kullanıyordum bastıra bastıra 1 ay sonunda cihazı 9503 ile değiştirdiler tek kelime ile mukemmel daha öncede vestel kullanmıştım 5 level birden atladım diyebilirim.. tekrar izle , seç izleyi de aktif şekilde kullanıyorum çok güzel..
    hd kanalları söylememe gerek yok zaten çok iyi sd kanallarda diğer 2 uydu alıcıya göre çok güzel... kesinlikle 9503 den başka reciver kullanmayın derim..

9502 ve 9503 ün farkı var mı cidden? İkisi de Humax, tıpatıp birbirine benzeyen cihazlar. Daha önce fark yok diye okumuştum sanki
  • kanal geçişlerinde 5 saniye mavi ekranı izliyordum, sd kanalları kesinlikle daha kötüydü (çamur diyesim geliyor) hd kanalalr için pek fark yok gibiydi.. kısacası ben 3 reciverıda kullandım 2siyle kıyaslamam bile kesinlikle 9503 !
  • Birde internetten film dizi falan izlerken ileri yada geri hep 1dk alıyor. Daha kısa süreli atlamalar yapılamıyor mu normal video izler gibi?
  • 9102 cihaz o kadar kötü ki . kendi pana plazmamın dahili hd uydu alıcısının ne sd nede hd kalitesi olarak yanına bile yaklaşamıyor. türksat üzerinden sd ligtv üyesiydim. hd üyelik aldım yeni ama dt9102 cihaz getirdiler. yarın başka bir cihaz isteyeceğim. en iyisi humax 9503 heralde. boşuna modullu uyelik istemiyor insanlar, yazık verilen paralara.
  • Arkadaşlar geçen sezon son gs-fb maçında dt.ye geçtim o gün bu gün dür aynı cihazı dt9102 yi kullanıyorum.ilk alırken plus istedim ama 9tl aylık ücret isteyince vesteli aldım. aldıktan bir kaç ay sonra da zaten QI portalı açıldı v8.4 yüklenerek. Hiç bir sorun çıkmadan kullanıyorum. LG 47LW5400 3D tvde izliyorum. birde DT den önce dreambox500s ve next kutu kullanıyordum.Teknolojimeraklısıyım. Elektronikciyim. vestel 9102 cihaz belki ekranında büyük olmasının etkisi var ama sd yayınlar zayıf gibi türksat yayınlarına kıyasla özellikle. Buda uzaydaki uyduların birbirine yayın aktarmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. bence çok ta kasılacak bir durum yok. gayet tatminkar yayın ve kanal geçişleri. İnternet portalında QI da da bi sıkıntı yaşlamadım. kablo ile bağlanıyorum. Şimdi niye yazıyoruma gelince ;
    ara sıra hani yeni bilmem gereken bişi varmı diye bakıyorum derken bu sayfayı da gördüm ve baştan sona okuyunca sani arızalardan problemlerden çok türk insanının yabancı hayranlığı ve her şeyi (bende) deneme test etme arzusuyla; hani onda o var bende de o olsun gibisinden bir değişiklik yenilik arzusu var gibi geldi bana kullanıcı arkadaşlarda. Yerli sermaye türk malı , yerli malı gibi bir düşünce etkisiz kalmış görüyorum.

Ama yinede sırf bu humax hayranlığı ki kaçtanede onun daha bariz hatalarını okusamda bir yerde veya serviste bu cihazı inceleyeceğim. Gerçekten fark kalite varsa bende değişim isteyeceğim.

Bu arada hafifliğine gelince ; adaptörünün dışarıda olması şimdiden benim için negatif unsur. DM500s ten biliyorumki harici daptör ortam ve görsellik açısından bana göre sıkıntı,kuru kalabalıktan başka bişi değil.

Vestele göre bence tek artısı anladığım kadarıyla SD yayın kalitesi.Cihaz donanım olarak kaliteli duruyor.Yayınada bakacağım.
    Menü olarakta sıkıntı etmiyorum. bende çift çanak var iki uydu kullanıyorum.Scarttan da turksatı izliyorum. Bi sıkıntı olmadan.

..............
    Yinede soruyorum tüm kullananlara ve digi34 yetkili arkadaş dahil ; gerçekten humax a geçmeye değecek bir fark benim bilmediğim hani ne olabilir. Gizli bir ayar kullanım menüsü vs.
    Bu arada en çok ve önemli katıldığım nokta : Müşteri hizmetleri ve il servisleri hiç bir b.k bilmiyorlar.
    Üreten ürün mühendisi arkadaşlar bu noktalara gerekli ve yeterli çözüm üretici bilgileri paylaşmıyorlar eğitmiyorlar. Bu yüzden de özellikle teknoloji ve teknik alt yapısı zayıf (ki doğal normal bişi, herkes uzman olacak değil) kişiler aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak sorunlarla cebelleşiyor.
    Buda müşteri memnuniyetini eksiltiyor. Kusurum varsa affola.Saygılarımla. Bol keyifli seyirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Birde internetten film dizi falan izlerken ileri yada geri hep 1dk alıyor. Daha kısa süreli atlamalar yapılamıyor mu normal video izler gibi?

en az bir dakika atlatıyor kumandadan izleme esnasında 130 yazarsan 130. dkya gider.
    131dersen 131.dk ya. ne yazarsan o dk dan itibaren izlersinen az bir dakika atlatıyor kumandadan izleme esnasında 130 yazarsan 130. dkya gider.
    131dersen 131.dk ya. ne yazarsan o dk dan itibaren izlersin
  • arkadaşlar bu forumda ki paylaşımlardan sonra 2124737373 dt mh. aradım ve 9503 ile değişim istedim kayıt oluşturdu. Saat 18 civarında bağlı olduğum il servisi aradı. cihaz ellerinde olmadığını geldiği anda bilgi vereceklerinin sözünü verdi.şikayetimi kapattı ama arayacaklarını söyledi. 1saat sonra başka bayiden emanet ürünü temin edeceklerini yarın elimdeki cihazı getirerek değişim işlemini yapabileceğimi söylediler. Şimdi asıl mesele başladı. giriş+belgesel+spor+çocuk+ligtv ve ayda 1 adet salon ile 3d yayınları izlediğim ve aslında memnun olduğum. kayıt ve QI izlemelerinde sorun yaşamadığımı düşündüğüm bu cihazı değiştirimi değiştirmeyim mi? gerçekten kullanan arkadaşlar humax nasıl yayın kalitesi ön planda benim için. cihaz benim olacak 24 ay kullanım sözüm var.yani ilerisi daha kullanacağım 19 ay var. menüsü için sıkıntım yok. acil cevap ve yorum bekliyorum.

9102 mi 9503 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz981

arkadaşlar bu forumda ki paylaşımlardan sonra 2124737373 dt mh. aradım ve 9503 ile değişim istedim kayıt oluşturdu. Saat 18 civarında bağlı olduğum il servisi aradı. cihaz ellerinde olmadığını geldiği anda bilgi vereceklerinin sözünü verdi.şikayetimi kapattı ama arayacaklarını söyledi. 1saat sonra başka bayiden emanet ürünü temin edeceklerini yarın elimdeki cihazı getirerek değişim işlemini yapabileceğimi söylediler. Şimdi asıl mesele başladı. giriş+belgesel+spor+çocuk+ligtv ve ayda 1 adet salon ile 3d yayınları izlediğim ve aslında memnun olduğum. kayıt ve QI izlemelerinde sorun yaşamadığımı düşündüğüm bu cihazı değiştirimi değiştirmeyim mi? gerçekten kullanan arkadaşlar humax nasıl yayın kalitesi ön planda benim için. cihaz benim olacak 24 ay kullanım sözüm var.yani ilerisi daha kullanacağım 19 ay var. menüsü için sıkıntım yok. acil cevap ve yorum bekliyorum.

9102 mi 9503 mü?

kanal geçiş hızı olarak 9102, geriye kalan herşey için 9503

• Digitürk IQ servisine kaydoldum ilkin 9102 alıcısı vardı tek sorunu "Tekrar İzle" de bulunan dizileri açamamasıydı aradık sonra 9103 alıcısını taktılar bu sefer de "Seç İzle" deki filmler açılmıyordu.Teknik servisi bugün aradım ve Humax 9503 getireceklerini söylediler.Humax HD kalitesi olarak nasıl ve İki servisi de sorunsuz izleyebilirmiyim?.
  • Bütün mesajları okudum; edindiğim izlenim, humax 9503 modelinin IQ ve sd-hd yayında daha iyi olduğu.. Ben de beklemedeyim.. Bir hafta içinde hm 9503 receiver getirip, değistirecekler.. Umarım beklentilerimizi karşılar!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 9503 her türlü beklentinizi karşılar. 4 aydır kullanıyorum. IQ vb.. her türlü özelliğini kullanıyorum. Herhangi bir sorun donma vs... yaşamadım. En iyisi şuan bu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaşlar 9503 her türlü beklentinizi karşılar. 4 aydır kullanıyorum. IQ vb.. her türlü özelliğini kullanıyorum. Herhangi bir sorun donma vs... yaşamadım. En iyisi şuan bu bence

hangi yazılım sürümü yüklü kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YURI BOYKA

quote:

Arkadaşlar 9503 her türlü beklentinizi karşılar. 4 aydır kullanıyorum. IQ vb.. her türlü özelliğini kullanıyorum. Herhangi bir sorun donma vs... yaşamadım. En iyisi şuan bu bence

1.08.11 yüklü dostum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YURI BOYKA

quote:

1.08.11 yüklü dostum.

eyvallah sağol dostum. yaklaşık 4 aydır güncelleme gelmedi cihaza neden acaba
  • yakında gelir o zaman epey zaman olmuş. Ben eylül den beri kullanıyorum.
  • humax 9503 kanal geçişi biraz vs9102ye göre yavaş olsada IQ daha hızlı ve sd yayın kalitesi daha iyi
    lakin bu cihazları emanet veriyorlarmış müşterinin olmuyormuş humaxlar. tahüttüm sonrası dst9102 vereceklermiş.24.sonunda geri.
  • ...nasıl çözdün sorunu kardeşim.... bendede aynı sorun var nedeni nedir.. lütfen bi cevapla yardımcı ol :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.