Şimdi Ara

Humax 9502 ve 9503 merak edenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
25.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9502 kullanıyorum bende hd görüntüler bazen çok iyi net bazende bu ne diyorsunuz verilen yayınla ayda programla ilgisi yok ekranda ışık saçmalıyor açık-koyu şeklinde, ayrıca kanal geçişleri çok yavaş, servise 9503 isteğimi belirttim ikidir depoda yok diyorlar (avcılar digi) , doğru mu yanlış mı bilmiyorum.. daha öncede vestelin uydusunu kullanıyordum onsda da hd görüntüler güzel ama sd görüntüler çok kötü.. 9502 yinede vesteleden iyidir.. 9503 gelirse görüşlerimi yazarım
  • ben de bugün dt 9102 yi hmx 9503 ile değiştirdim..hmx görüntü kalitesi,menüsü ve özellikleri kat kat daha iyi diğerinden..bağlantı yapar yapmaz yeni yazılımı yükledim..şuan tek sorun youtube de videoları açmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

ben de bugün dt 9102 yi hmx 9503 ile değiştirdim..hmx görüntü kalitesi,menüsü ve özellikleri kat kat daha iyi diğerinden..bağlantı yapar yapmaz yeni yazılımı yükledim..şuan tek sorun youtube de videoları açmıyor..

O sorun herkesde var.
  • digiturk'e acemiyim, yeni yeni öğreniyoruz. geçen hafta bağlantıyı yaptırmadan bu konuyu görmemiştim bana gelen cihaz 9502, bu durumda bilenlere 1-2 sorum var:

digiturk'u arayip direk "9503 daha iyiymiş, ben onu istiyorum" diyebiliyor muyuz? dt bize böyle bir seçme şansı tanıyor mu? yoksa değişiklik için illa bir arıza vb. mi olması gerekiyor. derseniz ki aralarında pek bi fark yok, o zaman uğraşmam zaten...

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariner_1907 -- 12 Eylül 2012; 16:47:34 >
  • bu arada dün yanlış yazmışım bendeki mevcut cihaz 9102 imiş. akşam dt servis'i aradım. elde hangi kutu varsa onu gonderiyoruz, keyfi değişikliklerde maalesef 20 TL ücret durumundayız. 9503'ü de eğer isterseniz 1 hafta 10 içerisinde ancak temin edebilirim dedi. açıkcası fark olacaksa -ki herkes o şekilde yazmış- (her ne kadar saçma bulsam da) 20 tl vermeyi düşünüyorum. bilemedim?
  • İlk 1ay mı 2ay mı hatırlayamıyorum servis ücretsizdir. Değişiklik talep edin, deyin kartın yarısı dışarıda, evde çocuk oyun yapıyor, sd görüntü kalitesini beğenmedim, komşumdaki 9503den istiyorum, Vestel ürünlerini hiçbirşekilde evime sokmam, kırmızı led gösterge gözümü alıyor rahatsız etti beni, daha uzatabiliriz. Getirsin taksınlar 9503'ü efendi gibi. Mh i arayın oraya da bildirin. Bence alırısınız, gerçi ben de 1 senedir vestel kullanıyorum, bir eksikliğini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargasso_sea

bu arada dün yanlış yazmışım bendeki mevcut cihaz 9102 imiş. akşam dt servis'i aradım. elde hangi kutu varsa onu gonderiyoruz, keyfi değişikliklerde maalesef 20 TL ücret durumundayız. 9503'ü de eğer isterseniz 1 hafta 10 içerisinde ancak temin edebilirim dedi. açıkcası fark olacaksa -ki herkes o şekilde yazmış- (her ne kadar saçma bulsam da) 20 tl vermeyi düşünüyorum. bilemedim?

Müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın görüntü kalitesi kötü aynı parayı verip neden daha düşük görüntü kalitesiyle yayın izleyeyim ki diyin ücret talep etmeden kutu değişimini yapmaları lazım. Sakın unutmayın üyeliğin ilk 3 ayında servislik tüm işlemler ücretsiz, eğer sizden ücret talep edildiyse müşteri hizmetlerine durumu bildirin ücret talep eden bayi hakkında gerekli işlem yapılacaktır. Ben de ilk bağlattığım zamanlar çok sorun yaşadım artık uzanlaştım bu konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanıtlar için teşekkür ederim... ilk 3 ay ücretsiz servis muhabbetini bilmiyordum, özellikle diğer modelde kartın içeride olması çok mantıklı, bizde çocuk yok ama yeterince yeğen var, eve gelen temizlikci var. biri kırmasa kartı öbürü illaki kıracaktır

kısaca digiturk'un anladığı dilden konuşacağız
  • Arkadaslar 9502 ve 9503 arasinda ne gibi farklar var ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9503 kesinlikle en iyisi sonunda ciahzı getirdiler hd görüntüler süper sd görüntülerde gayet güzel.. tek eksi yanı kanal değişmelerindeki yavaşlık, onun dışında internet bağlantısı ile eski dizi programlar
    çok güzel izleniyor herkese şiddetle tavsiye ediyorum
  • Arkadaşlar görüntüyü 2 tv ye paylaştırdım . Ancak bu sefer de receiverın uzak olduğu yerde kumandayı kullanamıyorum. 9502 yi bilgisayardan kumanda edebilmek için bir yol varmıdır? Yani bilgisayarı (veya telefonu) uzaktan kumanda olarak kullanmak istiyorum.
  • bende uyduruk vesteli sonunda HUMAX 9503 ile değiştirdim. gerçekten çok güzel. Ayrıca hiç bir ücret almadılar. İlk 3 ayınız dediler...
  • Merhaba üyeliğimi yenilediğimde humax 9503 kutu getirdiler , harddiske kayıt özelliği olduğu için 500 Gb harddisk alıp taktım biçimlendirmeden sonra format gerçekleştirmiyor. Harddisk formatlanamıyor lütfen cihazı fişten çekiniz diyor ayrıca USB denedim ona'da kayıt etmedi.
    Harici disklerde problem yok çünkü bilgisayarda denedim. Yardımlarınızı rica ediyorum
  • 9502 ve 9503 arasında fark var mıdır?

Yeni gelen 9502 ile şöyle bir sorunum var:

Önceki dandik Vestel kutu ile, 77,78,79,80 gibi kanallara basınca direk olarak HD açılıyordu. Şu anda da ATV HD, FOX HD falan direk 20 li kanallara basınca açılıyor ama Lig Tv ler vs gibi kanallar için HD görüntüye geçmek için illaki 300 lü kanalları açmam gerekiyor.

Nasıl düzelir bu?
  • geçen yıl vestel cihaz kullandım , bu sene 9503 cihaz getirdiler.3 gündür kullanıyorum , biraz hantal geldi bana.vestel daha hızlıydı sanki.şuan pek memnun değilim ama forumlarda okuduğum kadarıyla herkes humax cihaz almak için sıraya girmiş
  • 9503 arızlandı. kumanda çalışmasına rağmen kırmızı tuş (kanallar) tepki vermiyor. sayı tuşları cihazı tekrar açıp kapantınca çalışıyor. iq menüsüne girmiyor. cihaz stand byda saati almadan açarsam 5sn de bir reset atıyor. vb vb. cihazda fabrika ayarı menüsü yok! güncel yazılım da yok. benim hiç bir hatam yokken ben neden servise para vereyim. nerde görülmüş garanti süresi içerisinde para ödemek!
    tamir için 20 TL istiyorlar. değil 20 tl, 20 kr bile vermiycem. sözleşme biter bitmez iptal edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

9503 arızlandı. kumanda çalışmasına rağmen kırmızı tuş (kanallar) tepki vermiyor. sayı tuşları cihazı tekrar açıp kapantınca çalışıyor. iq menüsüne girmiyor. cihaz stand byda saati almadan açarsam 5sn de bir reset atıyor. vb vb. cihazda fabrika ayarı menüsü yok! güncel yazılım da yok. benim hiç bir hatam yokken ben neden servise para vereyim. nerde görülmüş garanti süresi içerisinde para ödemek!
    tamir için 20 TL istiyorlar. değil 20 tl, 20 kr bile vermiycem. sözleşme biter bitmez iptal edicem.

ücret vermek istemiyorsanız güncel servisinize cihazı götürünüz servisde yapılan degişimler ücretsiz. (güncel bayiniz dışında herhangi bir servise götürürseniz ücret isterler bilginize)

• quote:

Orijinalden alıntı: digital34

ücret vermek istemiyorsanız güncel servisinize cihazı götürünüz servisde yapılan degişimler ücretsiz. (güncel bayiniz dışında herhangi bir servise götürürseniz ücret isterler bilginize)

ben servisi arayıp sordum "ben getirsem cihazı" dedim, onlar da "fark etmez siz de getirseniz para alırız" dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

ben servisi arayıp sordum "ben getirsem cihazı" dedim, onlar da "fark etmez siz de getirseniz para alırız" dediler.

güncel servisinize götürdügünüzde ücret alınmaması gerekiyor. müşteri hizmetlerinden teyit allabilirsiniz konu ile alakalı..
  • Ben de ctesi yeni üyelik başlatacağım hangi cihazı öneriyorsunuz arkadaşlar?
    1 senedir 9102 kullanıyorum bir eksisini görmedim. İQ kullanmayacağım, HDD takmayacağım. Yeni cihazlar hangileri?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.