Şimdi Ara

Humax 9502 ve 9503 merak edenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
25.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Nisan 2012 itibari ile yapılan yazılım güncellemesi ile artık DT-9102 kutu kullanan üyelerimiz de bazı portal uygulamalarımızı kullanabilecekler.

Yazılım güncellemesi ile artık DT-9102 kullanan üyelerimiz DVDigi (Ulusal kanal tekrar izle), TV Hava Durumu, YouTube ve LigTV portal uygulamalarına internet bağlantısı ile erişebilecekler.

(DT-9502/9503 IQ kutu sahibi üyelerimiz tüm portal uygulamalarımızı kullanabilirler)

DT-9102 IQ kutularımızda Uzaktan kayıt özelliği bulunmamaktadır.

Önemli Detay: DT-9502/9503 IQ kutu kutularımızda uzaktan kayıt işleminin yapılabilmesi için kutunun açık olması gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

17 Nisan 2012 itibari ile yapılan yazılım güncellemesi ile artık DT-9102 kutu kullanan üyelerimiz de bazı portal uygulamalarımızı kullanabilecekler.

Yazılım güncellemesi ile artık DT-9102 kullanan üyelerimiz DVDigi (Ulusal kanal tekrar izle), TV Hava Durumu, YouTube ve LigTV portal uygulamalarına internet bağlantısı ile erişebilecekler.

(DT-9502/9503 IQ kutu sahibi üyelerimiz tüm portal uygulamalarımızı kullanabilirler)

Önemli Detay: DT-9502/9503 IQ kutu kutularımızda uzaktan kayıt işleminin yapılabilmesi için kutunun açık olması gerekmektedir.

Merhaba digital34,benim televizyonum ile digitürk uyduları arasında tuhaf bir uyum sorunu var.Şöyleki;

İki yıldır hd üyeliğim ve Vestelin HD READY 32 '' LCD tv im var.Geçen yıl dt-9101 ve dt 9102 cihazlarını kullandım.Bu yıl üyelik yeniledim.Forum sayesinde Humax cihazını özellikle istedim.Humax 9503 cihazını bağladığımda arada sırada ekranda çözünürlük ayarları değişiyor
    doğal olarak ekran gidip geliyor ve sinir bozuyordu.Servisi çağırdım cihaz değişikliği talep ettim yeni getirdikleri humax 9503 te aynı sorunu yaşattı.Tekrar 9102 istiyorum dedim.Sağolsun teknik servisteki genç gün içinde işimi halletti.Ama Humax cihazın smart uygulamaları içimde uhde kaldı.

Sizce sorun nereden kaynaklanabilir,benzer sorunlarla karşılaşıldığına dair duyumlarınız var mı?

Şimdiden Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: psikoturk

peki humax 9503 Digitürk IQ youtube servisini açarken donuyor cihaz yeniden başlatma zorunda kalıyorum cihazı videolar açılmıyor bu problemi yaşayan varmı

sorun çözülmüştür ;)
  • 9502 için bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz sevinirim:

• kablosuz wifi adaptorle internete baglanabiliyor muyuz?
    • kırmızı şişman kumandayı tv'yi açıp kapatacak şekilde ayarlayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baamteli

quote:

17 Nisan 2012 itibari ile yapılan yazılım güncellemesi ile artık DT-9102 kutu kullanan üyelerimiz de bazı portal uygulamalarımızı kullanabilecekler.

Merhaba digital34,benim televizyonum ile digitürk uyduları arasında tuhaf bir uyum sorunu var.Şöyleki;

İki yıldır hd üyeliğim ve Vestelin HD READY 32 '' LCD tv im var.Geçen yıl dt-9101 ve dt 9102 cihazlarını kullandım.Bu yıl üyelik yeniledim.Forum sayesinde Humax cihazını özellikle istedim.Humax 9503 cihazını bağladığımda arada sırada ekranda çözünürlük ayarları değişiyor
    doğal olarak ekran gidip geliyor ve sinir bozuyordu.Servisi çağırdım cihaz değişikliği talep ettim yeni getirdikleri humax 9503 te aynı sorunu yaşattı.Tekrar 9102 istiyorum dedim.Sağolsun teknik servisteki genç gün içinde işimi halletti.Ama Humax cihazın smart uygulamaları içimde uhde kaldı.

Sizce sorun nereden kaynaklanabilir,benzer sorunlarla karşılaşıldığına dair duyumlarınız var mı?

Şimdiden Teşekkürler,

evet philips ve vestel tv lerde bu tarz sorunlar ara ara yaşanmakda.. uyumsuzluk sorunu.. sorunun çözümü cihaz degişikliği malesef...yada humax sın 9502 modeli var aynı özellikler ondada mevcut sanırım onda bu tarz sorunlar yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creapure

9502 için bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz sevinirim:

* 1 sorunuz : evet baglıyabiliyorsunuz. bnm tavsiyem airties 4420 5 GHZ modeli..
    * 2 sorunuz : kırmızı kumanda akıllı kumanda olmadıgından dolayı tv ye kodlanamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 20 Nisan 2012; 19:41:00 >
  • quote:

quote:

* 1 sorunuz : evet baglıyabiliyorsunuz. bnm tavsiyem airties 4420 modeli..
    * 2 sorunuz : kırmızı kumanda akıllı kumanda olmadıgından dolayı tv ye kodlanamaz..

İlginize teşekkürker..
  • quote:

quote:

* 1 sorunuz : evet baglıyabiliyorsunuz. bnm tavsiyem airties 4420 5 GHZ modeli..

kablosuz wifi adaptoru diye alırsanız bağlanamazsınız, airties 4420 güzel bir cihazmış, bu ürün kablosuz modemden interneti alıp lan bağlantısıyla cihaza verirmi bilmiyorum ama homeplug ürünü tercih ettim ben, 2 tanesi 90 liraya geldi, bu cihazın değeride 140 liraymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 21 Nisan 2012; 2:14:51 >

• Malesef usb wifi adaptorle baglanmadi elimde mevcut vardi bi tane onu denemek istemistim. Digiturkun oldugu yere zaten getirmek zorundaydim interneti..

Neyse baska bir yol deneyecegim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoturk

quote:

quote:

kablosuz wifi adaptoru diye alırsanız bağlanamazsınız, airties 4420 güzel bir cihazmış, bu ürün kablosuz modemden interneti alıp lan bağlantısıyla cihaza verirmi bilmiyorum ama homeplug ürünü tercih ettim ben, 2 tanesi 90 liraya geldi, bu cihazın değeride 140 liraymış...

4420 airties digiturkun onayladıgı uzakdan baglantı ürünüdür. herhangi bir problem yasatmadan baglantıyı saglamakdadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimaron

Malesef usb wifi adaptorle baglanmadi elimde mevcut vardi bi tane onu denemek istemistim. Digiturkun oldugu yere zaten getirmek zorundaydim interneti..

Neyse baska bir yol deneyecegim artik.

wifi adaptorle baglanamazsınız zaten..
  • 9503HD'yi baya bir kurcaladım. Canım sıkıldı bu yüzden, fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

9503HD'yi baya bir kurcaladım. Canım sıkıldı bu yüzden, fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim?

Teşekkürler...

kolay kurulum yapınız eski haline dönecektir
  • Kolay kurulum derken? Tam olarak tarif etmeniz mümkün müdür?
  • quote:

Kolay kurulum derken? Tam olarak tarif etmeniz mümkün müdür?

menü basıp, digitürk kurulumundan, digitürk eutelsat kolay kurulumu seceneklerini takip ediceksiniz.
  • Yaptım ama fabrika ayarlarına dönmedi... Başka önerisi olan?
  • quote:

Yaptım ama fabrika ayarlarına dönmedi... Başka önerisi olan?

Fabrika ayarlarına dönüş yok. Boşuna uğraşmayın.
  • Anladım, teşekkürler. Neden yok, fabrika ayarları anlayamadım. Keşke kurcalamasaydım zevk alamıyorum TV'den...
  • Bu hafta içinde Digitürk'e abone olmayı düşünüyorum. Fakat aboneliğin türü hakkında kararsız kaldım. Eğer webden üye olanlara ilk 6 ay HD kanallar hediye kampanyası devam ederse, buna abone olmak isterim. Sorularım ise şöyle:
    1-TV'nin teletext özelliğini kullanıyorum.Bu yüzden TV uydu alıcıya scartla bağlı olacak.Bu durumda HD kanalları scart bağlantısıyla seyredecek olursam, görüntüde kayıp olur mu? Mutlaka HDMI bağlantı mı olması gerekiyor?
    2- HD yayınlar için Vestel veya Humax uydu alıcıları verildiğini öğrendim. Benim de birinci tercihim Humax. Hem Humax'te ,hem de Vestel'de aynı anda TV'ye hem scart, hem de HDMI ile bağlantı yapılabilir mi yoksa 2'sinden sadece birini mi bağlamak gerekir?
    3- Internetten form doldurarak üye olursam, Digi'ye hangi tarihte basvuru yapmalıyım? Örneğin Digi'nin fatura kesim tarihi olan ayın 3. de mi, yoksa 4'ü gibi mi? İnternet üzerinden basvuru yapınca, sözleşme başlangıç tarihi form doldurarak basvuru yapılan tarih mi olacak? Neye göre belirlenecek?
    Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum.

• pmden cvp yazdım sizlere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.