Şimdi Ara

Humax 9502 ve 9503 merak edenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
25.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digital34

pmden cvp yazdım sizlere

bende aynı cevabı pm alabilir miyim ?
  • HD receiveri scart ile mi bağlayacaksınız. Tövbeee :)

Kutunun yanında zaten hdmi kablo veriliyor. Onunla bağlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 55pfl7606h tv aldım. bu cihaza hd yakışır diyerek tivibuyu mutfağa aktarıp platform yorumları okumaya basladım.
    Ama bu ne yahu!
    Paranla rezil olmak bu olmalı. Tvsini hdmi yerine scart ile bağlayanlar, philips tv ile problemli cihazlar, cihaza göre değişen menüler ve yayın kaliteleri... platform demek para verip keyfine bakmaktır. Ama problemlerle dolu olmuşlar. dsmart ayrı dert, diji ayrı dert. cihaza para alırlar üyelik bitince ya geri alırlar ya bişey izleyemezsin, sayaç koyarlar.
    Ben vazgeçtim. ya tivibuya devam ya da kendim iyi bir cihaz alıp modul ile sorunları aza indiririm. cihaz önerisi olan?

not: bu sorunların hepsi bu forumlarda okunmuş ve okunan sorunların yarısı bile degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

philips 55pfl7606h tv aldım. bu cihaza hd yakışır diyerek tivibuyu mutfağa aktarıp platform yorumları okumaya basladım.
    Ama bu ne yahu!
    Paranla rezil olmak bu olmalı. Tvsini hdmi yerine scart ile bağlayanlar, philips tv ile problemli cihazlar, cihaza göre değişen menüler ve yayın kaliteleri... platform demek para verip keyfine bakmaktır. Ama problemlerle dolu olmuşlar. dsmart ayrı dert, diji ayrı dert. cihaza para alırlar üyelik bitince ya geri alırlar ya bişey izleyemezsin, sayaç koyarlar.
    Ben vazgeçtim. ya tivibuya devam ya da kendim iyi bir cihaz alıp modul ile sorunları aza indiririm. cihaz önerisi olan?

not: bu sorunların hepsi bu forumlarda okunmuş ve okunan sorunların yarısı bile degildir.

Senin bahsettigin problemlerin bir çoğu cihaz ilk piyasaya ciktiginda meydana gelen sıkıntılar. O problemlerin bir çoğu çoktan çözüldü yeni yazılımla. ben humax cihazımı yaklaşık 1 senedir problemsiz kullanıyorum. IQ özelliği olsun kaçırdığın dizilerin tekrarları olsun, HD görüntü kalitesiz olsun, menüsküs olsun bence dört dörtlük bir cihaz tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 4 Haziran 2012; 8:10:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

philips 55pfl7606h tv aldım. bu cihaza hd yakışır diyerek tivibuyu mutfağa aktarıp platform yorumları okumaya basladım.
    Ama bu ne yahu!

Senin bahsettigin problemlerin bir çoğu cihaz ilk piyasaya ciktiginda meydana gelen sıkıntılar. O problemlerin bir çoğu çoktan çözüldü yeni yazılımla. ben humax cihazımı yaklaşık 1 senedir problemsiz kullanıyorum. IQ özelliği olsun kaçırdığın dizilerin tekrarları olsun, HD görüntü kalitesiz olsun, menüsküs olsun bence dört dörtlük bir cihaz tavsiye ederim

Slm.

bu durumda digitürk öneriyorsun.
    Plus istemiyorum. Çünkü plus olunca cihazdan uyduya bir kablo gitmesi gerekiyor (Dsmartta böyle, digitürk'te de böyle mi?) HD kutu bana yeter. Bu durumda Philips televizyon ile uyumlu cihaz tavsiyeniz var mıdır?
    IQ, Plus'a özel bir servis mi? HD kutusu olanlar kullanabiliyor mu bu servisi? ayrıca para ödeniyor mu?

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 19 Haziran 2012; 12:41:01 >
  • bende 9503 var. ilk başlarda youtube videolarını oynatıyordu ama şu anda bekliyor ve oynatmıyor.
  • arkadaslar bedavadan bir yıllına digi verecekler cihaz secme sansim var ise ney onerirsiniz sanırım sadece 4 tl odersem aylık (12ay) hd kullanabilecekmisim yoksa sd verecekmiş fln humax in son 03lu versiyonu iyimidir 1080p panasonic 46inch plazmaya takılacak?
    birde aklıma gelmisken bu cihazlar 1080p midir 1080i midir 720p midir nedir bilen varmı? gerci digi izlemek icin 720p bi cihaz yeterli diye biliyorum pek kafam almıyor bu i p işlerini?
  • 9502 cihaz philips 46pfl5507 ile problemli calisti, bugun gelip 9201 ile degistirmisler. Cihazlardan da anlamam pek bir kaybim oldumu veya artim?

• 9503 var hic memnun degilim. Philips tv ile kumanda sinyali cakisiyor, cihaz biraz hantal. İq da resmen bos is, dizi tekrarlari disinda. Plus kutu alacagim.

• humax 9502 hd kutum ile modem arası mesafe uzak, wireless bağlantı kurabilirmiyim ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn.67

humax 9502 hd kutum ile modem arası mesafe uzak, wireless bağlantı kurabilirmiyim ,

evet kurabilirsiniz. bunun için bir takıp aparatlar satın almanız gerekiyor
  • quote:

quote:

humax 9502 hd kutum ile modem arası mesafe uzak, wireless bağlantı kurabilirmiyim ,

bağlantıyı nasıl kuracağımı ve hangi aparatlara ihtiyacım olduğunu belirtirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

bağlantıyı nasıl kuracağımı ve hangi aparatlara ihtiyacım olduğunu belirtirseniz sevinirim

bu link size kurulum hakkına yardımcı olacaktır. not: alıcagınız kablosuz erişim cihazının enaz 5 ghz olmasına dikkat ediniz.

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-iq-kurulum

• Humax 9503hd'nin inanılmaz derecede kalitesiz olduğunu belirtmek isterim. Görüntü kalitesine, teknik özelliklerine diyeceğim yok süper ama mazeme kalitesi olarak sıfır diyebilirim daha 1 ay bile olmadan E52-32, E48-32 hatası verdi şu an yayın alamıyorum hafta sonu değişim olacak umarım yeni kutu da bunun gibi bir ayını doldurmadan bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 25 Temmuz 2012; 13:24:42 >
  • bence de malzeme kalitesi kötü. 9102 daha iyi. ama hd ve sd görüntüsü çok iyi be hacım ;) mühim olan da o (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

bence de malzeme kalitesi kötü. 9102 daha iyi. ama hd ve sd görüntüsü çok iyi be hacım ;) mühim olan da o (bence)

Evet gerçekten görüntü kalitesi çok iyi zaten sırf bu yüzden yine aynı kutudan istedim.Teknik servisin de elinde aynı modelden kalmamış cumartesiye kadar idare edin cumartesi kargo gelecek dedi ben de kabul ettim şimdi bekliyoruz.
    Bi de 9503hd ile 9502hd arasındateknik özellik olarak önemli bir fark var mı acaba eğer yoksa bu gelen de bozulursa 9502hd istemeyi düşünüyorum, belki mazemesi daha kalitelidir 9503hd'den.
  • iki model arasında çok ufak farklar var. hemen hemen aynı. malzemesi de aynı. plus kutular çok iyi diye duydum. ama pahalı tabi
  • Plus kutuların görüntü kalitesinin pek olmadığını duymuştum, forumlarda filan da okumuştum bu tür yorumları hatta görüntü kalitesi için plus'dan humax'a geçenler bile vardı. Ama kutuların üreticisi değiştiyse bilemem.
    Zaten humax da plus kutuyu aratmıyor, gerek IQ Portal özelliği olsun, gerek harici diske kayıt özelliği olsun hemen hemen aynılar.
  • Şu an en iyi digiturk cihazı hangisi? Yeni üye olursak hangisini isteyelim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.