Şimdi Ara

Humax 9502 ve 9503 merak edenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
25.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Humax 9503 kullanıyorum cihaz kanal aratma ve digitürk kolay kurulumu yaparken kendini resetliyor, aynı sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

Humax 9503 kullanıyorum cihaz kanal aratma ve digitürk kolay kurulumu yaparken kendini resetliyor, aynı sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mıdır?

Fabrika ayarlarına dönüp. baştan kurulum yapın. Olmazsa, adaptörü çıkartıp, 30 saniye kadar bekleyip, tekrar takın. Ayrıca 1 digi kanalında 10 dakika bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Humax 9503 kullanıyorum cihaz kanal aratma ve digitürk kolay kurulumu yaparken kendini resetliyor, aynı sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mıdır?

Fabrika ayarlarına dönüp. baştan kurulum yapın. Olmazsa, adaptörü çıkartıp, 30 saniye kadar bekleyip, tekrar takın. Ayrıca 1 digi kanalında 10 dakika bekleyin.

9503 cihazında fabrika ayarlarına geri dönme menüsü yok, kanal listesi turksat kurulumu yapınca gittiği için listede herhangi bir kanal yok

• quote:

quote:

quote:

9503 cihazında fabrika ayarlarına geri dönme menüsü yok, kanal listesi turksat kurulumu yapınca gittiği için listede herhangi bir kanal yok

Benim de 9503 yeni değişti.. Eski 9103'le karıştırdım. Adaptörü çıkartıp, makinayı resetleyin, düzelmesi lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim de 9503 yeni değişti.. Eski 9103'le karıştırdım. Adaptörü çıkartıp, makinayı resetleyin, düzelmesi lazım.

Denemediğim yöntem kalmadı sabahtan beri Cuma günü servis gelip değiştirecek, bu tip sorunlarında cihaz değişimi yapılıyormuş, garantili olan cihazın değişimini yapmak için 20 lira alıyor Digitürk aylık 70-80 lira fatura az geliyo resmen soyguncu bunlar, dreambox ve türevi cihaz kullanalar bu digiturke az bile yapıyo...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Denemediğim yöntem kalmadı sabahtan beri Cuma günü servis gelip değiştirecek, bu tip sorunlarında cihaz değişimi yapılıyormuş, garantili olan cihazın değişimini yapmak için 20 lira alıyor Digitürk aylık 70-80 lira fatura az geliyo resmen soyguncu bunlar, dreambox ve türevi cihaz kullanalar bu digiturke az bile yapıyo...

Receiver'ı yeni değiştirdilerse, hata onlarda ve tekrar 20 lira servis ücreti almamaları lazım... Müşteri hizmetlerine anlatın sorunu..

• Servisin böyle durumlarda para almaması lazım. Müşteri hizmetlerine durumu anlatın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

ücret vermek istemiyorsanız güncel servisinize cihazı götürünüz servisde yapılan degişimler ücretsiz. (güncel bayiniz dışında herhangi bir servise götürürseniz ücret isterler bilginize)

ben servisi arayıp sordum "ben getirsem cihazı" dedim, onlar da "fark etmez siz de getirseniz para alırız" dediler.

güncel servisinize götürdügünüzde ücret alınmaması gerekiyor. müşteri hizmetlerinden teyit allabilirsiniz konu ile alakalı..

Merhabalar

DT Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde "güncel servis diye birşey yok" der... hangi servise giderseniz gidin 20 TL ödeyeceksiniz der...

bilgisi olan var mıdır ?

• Humax 9503 cihazım var üyeliğim bitti normal yayınları izlemek için ne yapmam gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Humax 9503 cihazım var üyeliğim bitti normal yayınları izlemek için ne yapmam gerekir ?

Digiturk yetkili servise gidip turksat uydusuna actirmaniz gerekiyor cihazi.ucret karsiligi yapiyorlar bilginiz olsun.

• Humaxlar iyi hoşta sd yayınlarda çok kötüler.
  • Humax 9502 hd sapıtmaya başladı benim kanal geçerken menü açılıyor ses acıyım kısıyım başka birşey cıkarıyor en sonunda balyozla kıracam.
  • merhaba ; Humax 9503 HD cihazlı üyeliğiimi sonlandırdım ve şahsıma ait bu cihazı Türksat üzerinden kullanmaya dönüştürdüler. Mod tuşu şeçimini yaparak gelişmiş kurulumu yaptım türksat kanallarını buldu. ancak HD olan trt kanallarını bulamıyor. Sadece semerkant hd kanalı var diğerleri çıkmıyor ve ismini bulduğu halde o kanal üzerine geldiğim de ayarlanan frekansta yayın/kanal bulunmuyor yazıyor. Cihazımı normal uydu gibi nasıl kullanırım. Digitürk ü aradım bizim yapacağımız bir şey yok üyeliğiniz bitti aynen söylediği isterseniz çöpe atın kutuyu diyor . bu cihaza yazılım atabilir miyim. Araştırmam da Humaxdigital.com/uk avrupa sitesinde eş değer kasa ürün olarak IR3000HD cihazı görünüyor acaba bu yazılımı atsam cihazda sorun çıkar mı? Türksat üzerinden ücretsiz üyeliksiz bu cihazı kullanan arkadaşlar varmı?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz981 -- 10 Temmuz 2014; 10:16:13 >
  • yilmaz981 Y kullanıcısına yanıt
    Bence denemekte fayda var sonuçta ya bu şekilde kullanacaksınız ya da çöpe gidecek. Eğer faydalı olursa buraya da yazarsanız yine diğer kullanıcılar için aynı durum sözkonusu olduğunda yardımcı olmuş olursunuz. Bizde de 9504var linkteki cihazın yazılımı uyar mı ben de merak ediyorum ama üyelik devam ettiğinden deneyemiyorum.

• Mh yi aradım. 9102 cihazım var aşırı ısınıyor dedim. 35 tl servis bedeli var dediler. Bunlar siyirmis iyice. Ne yapmalıyım.

• Cihazi boz calismiyor seyredemiyorum diye telefonla konus.. pasa pasa ucretsiz degisirler..

• 9502 de izlediğim görüntüyü anlık kendisi kayıt ediyor fakat , kayıt tuşuna bastığımda bu diske kayıt yapılamıyor uyarısı alıyorum. Bununla ilgili bir ayar varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 28 Nisan 2015; 16:56:20 >
  • Kendim ettim kendim buldum, minimum 40 gb disk gerekiyormuş bilginize.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.