Şimdi Ara

Hung (2009) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. bölümü izledim.sizi bilmem ama bölümler,bana artık çok boş gelmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

9. bölümü izledim.sizi bilmem ama bölümler,bana artık çok boş gelmeye başladı.

Evet, bölümler birbirini kopyalamaya başladı.Değişik şeyler girmedikçe olaya dizi kalıcı olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

quote:

Evet, bölümler birbirini kopyalamaya başladı.Değişik şeyler girmedikçe olaya dizi kalıcı olamaz bence.

Dizi ekim ayında e2 de yayınlanacakmış bi de sansür gelirse hiç tadı kalmaz ama 2. sezonda farklı şeyler olacak diye düşünüyorum bakalım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

quote:

Dizi ekim ayında e2 de yayınlanacakmış bi de sansür gelirse hiç tadı kalmaz ama 2. sezonda farklı şeyler olacak diye düşünüyorum bakalım artık.

Sansür olmuyor merak etme.
  • çerezlik şeker gibi dizi , herkese tavsiye olunur
  • 10uncu bölüm nezaman yayınlanacak varmı bilgisi olan?
  • Amerika'da Pazar akşamı yayınlanıyor.Pazartesi düşüyor nete bölümler.
  • Yarın Hung yok arkadaşlar. HBO bütün dizilere 1 hafta ara verdi bir dahaki hafta yayınlanacak.
  • Haydaaa True Blood da yok o zaman.Tüh bu hafta boş geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Yarın Hung yok arkadaşlar. HBO bütün dizilere 1 hafta ara verdi bir dahaki hafta yayınlanacak.

bende diyorum nerde kaldı bu 10. bölüm 1 haftada beklenmez ki şimdi yaw.zaten house m.d. de başlamadı daha :D
  • konu iyimiş bir deneyelim
  • az önce şu mesajı aldım,resmi sitesinden,After a short break, Hung returns this Sunday for the season finale! Check out a sneak preview.Kısa bir aradan sonra bu pazar Hung'ın finali.incelemeyi kontrol et....v.s.

ne olduki daha finale geldi...
  • quote:

az önce şu mesajı aldım,resmi sitesinden,After a short break, Hung returns this Sunday for the season finale! Check out a sneak preview.Kısa bir aradan sonra bu pazar Hung'ın finali.incelemeyi kontrol et....v.s.

ne olduki daha finale geldi...

Dizi başlamadan önce 10 bölüm olacağı açıklanmıştı.
  • devamı gelecek mi acaba ??umarım tek sezonla bitirmezler
  • quote:

Eski karısı Lenore'la karşılaştı ve eline kartı geçti.Kesin arayacak ilerdeki bölümlerde ve eninde sonunda karısına da önerecek bizimkini ve bum.Tahminim böyle

Vay be finali bilmişim 4. bölümden sonra :D

Bilmiyorum açıkçası 2. sezonu takip eder miyim.Sıradan bir dizi gibi gelmeye başladı iyice.

• Ama kabul et final bölümündeki ballı sahne çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Ama kabul et final bölümündeki ballı sahne çok iyiydi.

İçim gitti resmen o sahnede :D
  • tek sezon mu bu film devamı çıkacak mı ?
  • 2 sezon onaylandı seney devam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.