Dizi ekim ayında e2 de yayınlanacakmış bi de sansür gelirse hiç tadı kalmaz ama 2. sezonda farklı şeyler olacak diye düşünüyorum bakalım artık.
Sansür olmuyor merak etme.
çerezlik şeker gibi dizi , herkese tavsiye olunur
10uncu bölüm nezaman yayınlanacak varmı bilgisi olan?
Amerika'da Pazar akşamı yayınlanıyor.Pazartesi düşüyor nete bölümler.
Yarın Hung yok arkadaşlar. HBO bütün dizilere 1 hafta ara verdi bir dahaki hafta yayınlanacak.
Haydaaa True Blood da yok o zaman.Tüh bu hafta boş geçecek.
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
Yarın Hung yok arkadaşlar. HBO bütün dizilere 1 hafta ara verdi bir dahaki hafta yayınlanacak.
bende diyorum nerde kaldı bu 10. bölüm 1 haftada beklenmez ki şimdi yaw.zaten house m.d. de başlamadı daha :D
konu iyimiş bir deneyelim
az önce şu mesajı aldım,resmi sitesinden,After a short break, Hung returns this Sunday for the season finale! Check out a sneak preview.Kısa bir aradan sonra bu pazar Hung'ın finali.incelemeyi kontrol et....v.s.
ne olduki daha finale geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: omryildirim
az önce şu mesajı aldım,resmi sitesinden,After a short break, Hung returns this Sunday for the season finale! Check out a sneak preview.Kısa bir aradan sonra bu pazar Hung'ın finali.incelemeyi kontrol et....v.s.
ne olduki daha finale geldi...
Dizi başlamadan önce 10 bölüm olacağı açıklanmıştı.
devamı gelecek mi acaba ??umarım tek sezonla bitirmezler
quote:
Orijinalden alıntı: orgulas
Eski karısı Lenore'la karşılaştı ve eline kartı geçti.Kesin arayacak ilerdeki bölümlerde ve eninde sonunda karısına da önerecek bizimkini ve bum.Tahminim böyle
Vay be finali bilmişim 4. bölümden sonra :D
Bilmiyorum açıkçası 2. sezonu takip eder miyim.Sıradan bir dizi gibi gelmeye başladı iyice.
Ama kabul et final bölümündeki ballı sahne çok iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
Ama kabul et final bölümündeki ballı sahne çok iyiydi.