HUNTDOWN - Türkce Yama istek
-
-
85 metasi var. Makine çevirisi yapan olursa şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
85 metasi var. Makine çevirisi yapan olursa şimdiden teşekkürlerYaptım yarım biraktim.
-
Neden hocam -
Bu oyun için translate yama yapacağım bir kaç güne çıkartırım. konuyu yeni farkettim bu gece çeviriye başlıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Neden hocamBaşka projeye geçtim sonrada dönemedim.
-
Çok teşekkür ederim kolay gelsin -
oyunu biraz oynadım ve çok beğendim. oyun güzel bir çeviriyi hakediyor. bu sebeple translate çeviri yapmayacağım. tamamen kendim çevireceğim.
oyunda toplam 1109 satır var şuana kadar 290 satır çevirdim.
-
Çok iyi haber , kolay gelsin. 4 de 1 i bitmiş şimdiden . -
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Çok iyi haber , kolay gelsin. 4 de 1 i bitmiş şimdiden .o bir kaç gün önceydi
şuan 919 satır çevirdim. oyunda İşğ türkçe karakterleri desteklenmiyor İ karakteri için ì bu karakteri kullanıyorum. digerleri için yapacak birşey yok ş için s, ğ için g kullanıyorum. ve bir kaç yer text olarak verilmemiş boss isimleri bölge isimleri vs. onun dışında proje sorunsuz ilerliyor.
-
-
Nerdeyse bitmiş o zaman , baya hızlı çeviriyorsun helal olsun . Türkçe karakterler konusu bence çok da önemli değil , beyin otomatik ekliyor işaretleri okurken :) -
font konusunda yardımcı olabilirim
-
çeviriyi tamamladım test aşamasında
ama diğer projeler için font konusunda bir döküman hazırlarsan sevinirim.(bana balık verme balık tutmayı öğret)
-
türkçe yama yayınlanmıştır arkadaşlar iyi eğlenceler
HUNTDOWN\Huntdown_Data\ dosyayı bu yola atın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X