Hunter ne görev yapar kazandığı nedir?thief ler trader lardan çalıyo malları hunterlarda thieflerden mi alıyo?
normalde hunter traderlarla anlaşır belli miktar altına kervanı şehre sağ salim ulaştırırsa trader hunter a anlaştığı miktarda altını verir tabi guilde çalışıyosa beleşde yapabilir önemli olan yardımlaşmak zaten sadece hunter lik yapan olacağını sanmıyorum umarım sorunu cevaplayabilmişimdir
Hunterlık zaten daha cok ununu elemis kisiler tarafınfan yapılıyor adam lvlini kasmıs traderlıktan yada thıeflıkten parayı bulmus itemini saglamlastırmıs canı sıkılmıs napsın oda hunter oluyo
hunter lar theifleri yalan eder benim yaptığım kibi
ben lvl 55 im hala thieflik yapıyorum yanıma 2 tanede 5x kankamı aldımmı baya zevkli oluyor.
ama geçen gün bi hunter olam dedim thieflikten daha zevkli bir iş hunterlık
beni gören thieflerin bir kaçışları var adamlara atla zor yetişiyom adam daha 42 yeni olmuş thieflik yapmaya çalışıyor. en zevklisi onları kesmek hevesi kursağında kalıyo hemen bırakıyor thiefliği
gerçekten sağolun bilgileriniz için
bende Hunter olcam str thiefleri nuke ile indirim zaten
tamam traderlikte thief likte huntarlikte zevkli ama neden thief lik yaparken traderlik azalıyor orası gıcık olmuş bence ikisini birden yapabilmenin bir yolu yokmu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme