Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni de kazandırdık HxH sevenleri arasına

Videoda ki karakterler ap ayrı bir dünya yakında anlarsın. Açıkçası nerdeyse bir senedir One Piece ve Fairy Tail'den daha çekici geliyor bana HxH, umarım dünya genelinde de popülerite artar ki manga ve dolayısıyla animeyı yıllarca takip edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Seni de kazandırdık HxH sevenleri arasına

Videoda ki karakterler ap ayrı bir dünya yakında anlarsın. Açıkçası nerdeyse bir senedir One Piece ve Fairy Tail'den daha çekici geliyor bana HxH, umarım dünya genelinde de popülerite artar ki manga ve dolayısıyla animeyı yıllarca takip edebiliriz.

Seri aslında standart bir uzun seri gibi fakat öyle değil. Ya tamam şöyle olacak diyerek beklediğim şeyler beklemediğim şekilde oluyor. Bu yönünü çok sevdim.

Şuana kadar gördüğüm kadarıyla her şey olabilir seride. Kesin bir tahmin etmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 18 Aralık 2012; 19:14:06 >

• quote:

Seni de kazandırdık HxH sevenleri arasına

inşallah ,

konu çok cansızdı

Final Getsuga Tensho

sayesinde canlandı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 18 Aralık 2012; 22:11:44 >

• 32 Süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

32 Süperdi

Hangi konu üzerinde şu an? Bilgisayarım çalındı bakamıyorum nerde ne olmuş diye

• quote:

quote:

32 Süperdi

Hangi konu üzerinde şu an? Bilgisayarım çalındı bakamıyorum nerde ne olmuş diye

Hisoka ile Kostra dövüştü en son. Ve ardından pembe saçlı ile Hisoka dövüş hakkında konuşmaya başladı. Dövüş analizi süperdi. En sonunda da Hisoko'nın sırtında örümcek dövmesi gördük fakat sahteymiş sanırım. Bundan sonrasını izlemedim henüz. Geçmiş olsun bu arada.

• quote:

32 Süperdi

ilerki bölümler dahada güzel
  • @FGT

Teşekkürler iyi dileklerin için, olan oldu fakat tek üzüldüğüm hard disk gitmese iyiydi gerisi mühim değil toplar gideriz.

Aksiyonun başladığı yere gelmişsin, insanı acaip gaza getiriyor Hisoka sevdiğim bir karakter, ilerde nasıl bir yol izleyecek onu merak ediyorum.

Nen olayı çok detaylı ve güzel düşünülmüş, tebrik etmek gerek mangaka dayıyı

• quote:

@FGT

Teşekkürler iyi dileklerin için, olan oldu fakat tek üzüldüğüm hard disk gitmese iyiydi gerisi mühim değil toplar gideriz.

Aksiyonun başladığı yere gelmişsin, insanı acaip gaza getiriyor Hisoka sevdiğim bir karakter, ilerde nasıl bir yol izleyecek onu merak ediyorum.

hocam birşey sorcam , şimdiki bölüme kadar olan karakterler arasında güç sıralaması yaparsak hisokanın sırası ne olur ? 1- chrollo 2- hisoka herhalde

• Güç sıralaması hiç olmaz bu anime de ama mesela Hisoka kendine güvenmese Chrollo ile savaşmak istemezdi.

En azından şimdiye kadar en güçlüler kategorisinde gördüklerimiz Zeno/Silver/İllumi Zoldyck, Hisoka, Chrollo bunlar kesin. Benim görüşüme göre Genei Ryodan oluşumunda ki Feitan ve eğer ölmeseydi Uvogin çok güçlüler kategorisine girebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

@FGT

hocam birşey sorcam , şimdiki bölüme kadar olan karakterler arasında güç sıralaması yaparsak hisokanın sırası ne olur ? 1- chrollo 2- hisoka herhalde

Daha oralara gelmedim. Fakat Chrollo kim diye arttığımda açılışlarda ve kapanışlarda gördüğüm ve beğendiğim bir karakter olduğunu gördüm. Daha anime de görmedim fakat özellikle kapanıştaki sıralama ile düşünürsek en güçlü kişinin Chrollo 2.'nin ise Hisoka olduğunu düşünüyorum. Hatta kat sayısı da dikkatimi çeken başka bir unsur. 251 kat var. Fakat katlar 10 10 ilerliyordu. Bu yüzden sondaki 251. katta bu Chrollo'nun olduğunu düşünüyorum.

Daha anime de 33'deyim.

• Hisoka kendini kaybederse Chrollo falan yalan olur, zaten bence Chrollo'nun yeteneğinin büyük bir zaafı var, Zeno Zoldyck söylemişti mesela.

• Chrollo güçlü ama o kadar da değil feitan lucyden daha güçlüdür messela
  • 35

Müthiş bir bölümdü. Kendi güçlerini ortaya çıkardılar ve antrenman gayet eğlenceli idi. Gon gerçek sınavı geçti ve nihayet Gon ile Hisoka arasındaki dövüş muhteşem başladı. Ve Gon geçirdi bir tane. Bakalım nasıl ilerleyecek.
  • @FGT

Genel olarak NEN yapısı hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıntılara girerek anlatabilirsin, hatta başka animeler ile kıyas bile yapabilirsin, çok iyi bir tartışma ortamı oluşabilir diye düşünüyorum, malum herkes sıkılıyor konuşmamaktan.

• quote:

@FGT

Genel olarak NEN yapısı hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıntılara girerek anlatabilirsin, hatta başka animeler ile kıyas bile yapabilirsin, çok iyi bir tartışma ortamı oluşabilir diye düşünüyorum, malum herkes sıkılıyor konuşmamaktan.

Valla mangaka öyle bir güç şekli bulmuş ki. Tam anlamıyla anlamak çok zor. Zaten henüz Nen'i öğrenmediler sanırım bizimkiler. 4 ana gücümü ne öğrendiler. En son doğal güçlerinin ne olduğunu öğrendiler. Naruto'da ki Ateş-Su-Elektrik-Rüzgar ve Toprak elementleri gibi. Fakat onlar kadar basit değil. İlk izlemem ile pek bir şey anlayamadım fakat Hisoka'nın yaptığı kişilik analizleri ile beraber tekrar bakacağım o teknik isimlerine. Su testi yaptılar işte. Çoğaltan ve Dönüştürücü çıktı Gon ile Kil. Şu anda suyu çoğaltmak yada tadını değiştirmek pek bir şey ifade etmiyor. Fakat bunları geliştirdikleri zaman göreceğiz asıl marifetleri. Öte yandan dövüşler dövüşten çok satranç oyunu gibi geçiyor. Aslında normal dövüş gibi geçiyor fakat görünmeyen yerlerde öyle güçler kullanılıyor ki bunu ancak sana anlattığında fark ediyorsun.

36'nın ortalarındayım

Ulan bu Hisoka ne çıktı böyle. Adam azıyor dövüşürken. Dövüşürken gaza gelen, yada dövüşmekten hoşlanan gördüm ama azan ilk kez görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 21 Aralık 2012; 11:49:25 >

• Gon ve Killua şu an yeni öğreniyor oldukları için onların gözlerinden gosteriyorlar savaşları o yüzden dövüş içinde tam olarak ne oluyor pek anlamıyorsundur. Hızlıca güncele gel ki şu işi daha ayrıntılı konuşalım

Hisoka gay sanırım, giydiği ayakkabı bile topuklu gibi Yalnız adam psikopat ciddi anlamda, dövüş manyağı adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 21 Aralık 2012; 11:43:42 >
  • quote:

Gon ve Killua şu an yeni öğreniyor oldukları için onların gözlerinden gosteriyorlar savaşları o yüzden dövüş içinde tam olarak ne oluyor pek anlamıyorsundur. Hızlıca güncele gel ki şu işi daha ayrıntılı konuşalım

Hisoka gay sanırım, giydiği ayakkabı bile topuklu gibi Yalnız adam psikopat ciddi anlamda, dövüş manyağı adeta.

37'ye bakacağım şimdi. Fazla kalmadı güncele gelmeme. Konuşuruz o zaman.

37

Eğlenceli ve güzel bir bölümdü. Sonu ise ayrı bir güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 21 Aralık 2012; 12:36:38 >

• Tlf'dan müzik dinlerken SS aldım.

Hunter x Hunter (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 21 Aralık 2012; 16:39:49 >
  • 41

Benim arenada görmeyi beklediklerim hayalet takım çıktı Tip olarak geneli iyi. Benden geçer not aldılar. Bu arada tanıdık Seiyuu'lar var gibi. Blackbeard ile Shunsui'yi duydum sanki.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.