Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

52

Oyşsh muhteşem bir dövüş başladı. Chrollo ile Kil'in dedesi ile babası.

Gerçekten çok güzel bir dövüştü

@Blackleon53

aynen katılıyorum
  • Güncele geleyim süslerim konuyu ben
  • @ FGT, malum dövüş sahnesini geçtiysen spoilerı açıp okursun.

Ben o 1 vs 2 sahnesini beğenmedim çünkü sonra Chrollo sırf İllumiye para karşılığı iş teklif ediyor diye Zeno ve Silva resmen gösteri dövüşü yapıyorlar, zaten Chrollo'da bunu bildiği için ciddi savaşmıyor ve sadece güçlerini çalmaya odaklanıyor. Milletin dini imanı para olmuş arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

@ FGT, malum dövüş sahnesini geçtiysen spoilerı açıp okursun.

Ben o 1 vs 2 sahnesini beğenmedim çünkü sonra Chrollo sırf İllumiye para karşılığı iş teklif ediyor diye Zeno ve Silva resmen gösteri dövüşü yapıyorlar, zaten Chrollo'da bunu bildiği için ciddi savaşmıyor ve sadece güçlerini çalmaya odaklanıyor. Milletin dini imanı para olmuş arkadaş.

Beni tatmin etti dövüş. Ama fena ters köşe oldum. İşverenleri öldüğü için dövüşten vazgeçtiler. Öldürende oğlu.

• Chrollo'nun , Hisoka'nın gerçek güçlerini ne zaman göreceğiz acaba
  • En son 54'ü izledim ve ara vereceğim. Beynim sulandı

Fal yeteneğini kopyalamak çok iyi oldu Chrollo için. Fakat fallar çok karışık Hisoka'nın gerçek kimliği ortaya çıktı gibi bakalım neler olacak.
  • @nymph eğer 56'dan sonraya geldiysen görüldü zaten başka güçleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Aralık 2012; 14:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kariya

@nymph eğer 56'dan sonraya geldiysen görüldü zaten başka güçleri yok

Günceldeyim hocam , demek istediğim son güçleri ile savaşmalarını görmek
  • Son güçleri o zaten. Gelişmiyorlar daha. chrollo ile hisokanın olayı bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 22 Aralık 2012; 15:20:03 >
  • HxH günü
  • 57

Çok pis yerde bitti
  • 58

Hunter x Hunter (2011)

Yerden yazıyorum. Paku çok güzel bir fedakarlık yaptı takım için. Yazık oldu

• 59

Sadece açılışa baktım henüz. Neler neler gördüm öyle
  • Yeni arc için açılış videosu güzel olmuş, kapanış pek ilgimi çekmedi ilk defa.

Bilgisayarım olmayınca bölümü de izleyemedim, en iyisi adobe flash destekleyen android tlf alıp öyle izliyeyim bari bundan sonra.

• 60 ve günceldeyim.

Yeni arc güzel ve eğlenceli olacak gibi. Sword Art Online havası var. Umarım sadece ilk yarısına benzer SAO'nun. Elektriği severim. Kil'e de çok yakıştı. Gon'da sanırım Uvo'nun izinden gidecek.

Seri genel olarak başarılı ve güzel bir seri. Fakat daha çok çalışması gerekiyor. Umarım çok uzun bir seri olur ve büyük bir değişiklik geçirir zamanla.
  • Türkçe mangası yok mu ya
  • Malesef yok bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthFourier -- 23 Aralık 2012; 14:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Türkçe mangası yok mu ya

Maalesef güncel Türkçe manga yok, çeviri yapan bir site vardı ilk 13 bölümü falan çevirip bırakmış.

• Kötü oldu bu ya 340 bölüm ve hala devam ediyormuş manga. Ne güzel okurdum şimdi.
  • İlk defa güncel için manga okumadan sabır etmen gerekiyor demek ki.

Açıkçası fairy tail, one piece, bleach serilerini mangadan takip ettiğime pişmanım çünkü anime olarak izlerken ne olacağını bilmek resmen hevesimi azaltıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.