Şimdi Ara

Hurda PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de baya eski bir maikine var Ibm pc300 gl ve üstünde onboard 2mb s3 trio3d ekran kartı var bide dandikten monitor var olivetti dsm 27-039 sorun şu window me veya 98 kurduğumda 1024x768 pixele kadar çıkıyor fakat xp kurduğum zaman 640x480 pizelden yukarı çıkmıyor

Merak Etmeyin Bu Sistemi Kullanmıyom

• win xp hıcbır ekran kartını tam olarak tanımaz tanır ama 3d destegı olmaz
    o kartın da xp surucusu olucagını zannetmıyorum
    xp surucusu olmadıgı ıcın o cozunutluge cıkamıyorsun
  • VERMENIN SEBEBİ NE ? E. KARTININ SÜRÜCÜSÜNÜ GÜNCELLEMEYİ DENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 13 Temmuz 2005, 16:29:41 >
  • xp kuduysan helal, 2 mb ekran kartı ile şansını zorlama bence

o makinanın ilaca win 98se
  • Walla Masallah Benim Makinaya hatta biraz üstüne gidip Service Pack 2 ve MP10 Bile Kurdum Bu Arada P2 350 Mhz İşlemci ve 96 mb ram var Biraz Eski Sistemlere Meraklıyımdır .

bide İntel p4 2.8 işlemci
    asus v9990 ekran kartı
    80 gb harddisk
    1024 ram kullanıyom
    sizce sistem temel olarak nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCQoP@T -- 13 Temmuz 2005, 16:56:55 >
  • ANTİKA EŞYA VE ARABA MERAKINI ANLARIM AMA ESKİ SİSTEMLERE NİYE MERAKLI OLUYOSUN HİÇ ANLAMADIM SORUN ÇIKARTMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARARLARKİ GERÇEKTEN ESKİ SİSTEM MERAKIN VARSA EKRAN KARTINI BENDEKİ 1 MBLIKLA TAKAS YAPABİLİRİZ
  • Walla kardeşim bence eski sistemleri karışştırarak daha değişik bilgilere sahip olabiliyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanyadan Pc Toplama
    5 yıl önce açıldı
    PC toplama sihirbazı oyun oldu
    7 yıl önce açıldı
    Toplama PC
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle katılıyorum
    eskisitem alışkanlığına bende topluyorumdaha gecen gın
    orjinal p2 300 aldım arkdaştan
    hdd sağlam gibi okadar

bilumum antika pc parçaları bulunur diye
    hurdacı dukkanın açcam yakında

bu bir heves ve hastalıktır...
  • Walla Kardeş Bence Eski Sistemler Bu İşi Öğrenmek İçin En Babası Ben BOle Hayatımdan Memnunum Hem Parçaları Da İyi Para Edio Satılır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCQoP@T

Walla Kardeş Bence Eski Sistemler Bu İşi Öğrenmek İçin En Babası Ben BOle Hayatımdan Memnunum Hem Parçaları Da İyi Para Edio Satılır .

+1
    Bişiler öğrenmek için mükemmeller..
  • BANA DA BİRİLERİ ESKİ SİSTEMLERE 98 KURDURMAK İSTİŞTİ SİSTEMİ TAM HATIRLAMIYORUM AMA 500 MB HD VARDI 4 MB RAMİ VARDI EKRAN KARTI 1 FALANDI HERALDE P 75 DİYE HATIRLIYORUM AMA NEYSE SONUNDA KURDUM BU ARADA SİSTEMİN CDROMU YOKTU :)
    HDD ATTIK 98 Zİ CEBELLEŞTİM OLDU ADAMLAR HALEN KULLANIYOR SÜPER YANİ
  • Bizdede eskiden 386 vardi Windows 3.1 yukluydu Windows 95 yukleyecektik ama kaldirmamisti icimde ukte
    olarak kalmıs demek okuyunca aklıma geldi.
    Bende eski sistemleri severim hala geforce4MX kullanırım degistirmeyide dusunmuyorum- en azından 1 yıl daha-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.