Şimdi Ara

HÜRNET İNTERNET HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hürmet internet hakkında bilgisi olan varmı hızı nasıldır kopmalar yaşanıyormu şuanniçin bana çok cazip geldi fiyatı 39.90 sınırsız 16 mgb 75 AKK var... Fiyat makul geldi bilgisi olan yardımcı olabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben full limtsiz kullanıyırum 32 ye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım denedim çokta memnunum sonuçta hepside aynı altyapıyı kullanıyor
  • Hakkında veya kurumsal olarak bilgileri mevcut değil hangi altyapıyı kullanıyor yazmıyor sadece paketleri var telefon numaraları var ne kadar güvenilir tartışılır ayrıca daha yeni bir şirket Vodafone gibi bir şitketten onlarca şikayet aldıktan sonra böyle firmalar gerçekten düşündürür insanları altyapısını kendimi kuruyor hiç bir bilgi yok metro ethernet gibimi merak ettim sadece siteleremi kuruyorlar fiberi pek ayrıntıya girmemişler paket var o kadar
  • Bende inceledim bana mantıksız geldi, 40 TL ADSL açıklamaları okuyunca +10 TL Yalın hizmet ücreti + 4 TL aktivasyon ücreti aylık toplam 54 TL geliyor, 35 TL lik kampanya var onda da aynı şartlar var oda 49 TL geliyor, zaten 50 TL Vodafone, Turk.Net gibi firmalardan hizmet alınabiliyor ...
  • Yanılıyorsun kardeşim HurNet çağrı merkezini aradım, teyitte ettim sende et bence.

34.99 TL olan Sınırsız 16 Mbps 'ye Kadar olan paket için,

Formül 1- evinde yada işyerinde telefon varsa başka birşey yansımıyor, 34.99 TL den kullanıyorsun.

Formül 2- yalın yada telefonu nu bunlara taşırsan + 10 TL daha yansıyor bağlantı ücretine 31 Aralık 2015 'e kadar Kampanya yapmışlar.

Kısacası isteyen istediği yerden kullanır ama böyle firmalardan keşke 100 'lerce olsa Rekabet olur bizlerde rahat ederiz. Biz vatandaşlar olarak yeni firmaları desteklemeliyiz ki, yeni yatırımlar cesaret alabilsinler diye düşünüyorum.

• Kardeşim ztn evinde tel kullanmayan için söyledim 35 TL + 10 TL yalın hizmet +4 TL aktivasyon toplam 49 TL yapar. Yalın ücreti almasalardi bence fırsat olurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + 4 TL yok, yıl sonuna kadar yeni abonelerine kampanya var bağlantı yada aktivasyon ücreti alınmıyor.
    Yıllarca hepimiz 80-90-100 den aşağı sınırsız internete fatura ödemiyorduk, şimdi bu şekilde şirketler sayesinde uygun kullanıyoruz, ben kullanıyorum açıkçası en uygun tarife burda olduğunu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.