Şimdi Ara

huseyincelik.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Milli Eğitim bakanımızın web sitesi huseyincelik.net tir.Bende de .com uzantılı domaini mevcut (huseyincelik.com) sizce para eder mi değerlendirilebilir mi?

Zaten yoksa kendisine hediye edeceğim :))

• kısıler kımlık bilgileri ile gereklı yerlere basvurdugunda bu domaını alırlar. fevkalede gereksız bir gırısım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erggg

kısıler kımlık bilgileri ile gereklı yerlere basvurdugunda bu domaını alırlar. fevkalede gereksız bir gırısım

Öyle bir hakları olacağını zannetmiyorum.
  • firma ve benzeri kuruluş olmadığı sürece isim hakkı sizde kalır diye bilmekteyim değişiklik olmadıysa ama bizim burada hersey oluyor işte
  • Yani benim demek istediğim sizce domain bende kalsın mı değerlendirilebilir mi? Yani bir değeri var mıdır?
  • işine yaramaz, bence bi yere yönlendir yada üsütne satılık yaz, almak isteyen olursa satarsın o da ufak miktarlara..
  • Hiç sevmem kendisini
    Anti hüseyin celik diye site bile acabilirim onun icin
    Öğretmenler iyi tanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evarkadasibul.com
    2 hafta önce açıldı
    postmaster@mail.hotmail.com sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhsinyazicioglu.com da bende . Değer edeceğini zanentmiyorum ama projeye çevirebilirsin.
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:43:09 >
  • sanatçı ismi olsaydı domain geri alınırdı.sorun olmaz ama satışıda olmaz ne yapacak alan ?
  • Domain artık bende değil arkadaşım.
    İyi çalışmalar dilerim.
  • Anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 21 Ekim 2012; 2:38:15 >
  • milli eğitim bakanı değişti. nimet çubukçu oldu artık.
  • Anca ona gıcık olan kişilere satı para elde edebilirsin yani o adama kıl olan birisi o site adını alır
    bir sürü onu kkaralıyacak içerik ve resim girer
    adam hakkında arama yapılınca bu site çıkar ve bu arada gıcık olan kişininişine yarar
  • :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:44:23 >
  • adamın kendi 5 para etmedi domainide ona ayak uydurur
  • bende bir sorayım; 1 yıllık alınan domain 1 yılın sonunda süresi uzatıldığında kullanıcı biligleri değiştirilebiliyormu ?
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:44:01 >
  • :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:43:42 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.