Bildirim
huseyincelik.com
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kısıler kımlık bilgileri ile gereklı yerlere basvurdugunda bu domaını alırlar. fevkalede gereksız bir gırısım -
quote:
Orjinalden alıntı: erggg
kısıler kımlık bilgileri ile gereklı yerlere basvurdugunda bu domaını alırlar. fevkalede gereksız bir gırısım
Öyle bir hakları olacağını zannetmiyorum. -
firma ve benzeri kuruluş olmadığı sürece isim hakkı sizde kalır diye bilmekteyim değişiklik olmadıysa ama bizim burada hersey oluyor işte -
Yani benim demek istediğim sizce domain bende kalsın mı değerlendirilebilir mi? Yani bir değeri var mıdır? -
işine yaramaz, bence bi yere yönlendir yada üsütne satılık yaz, almak isteyen olursa satarsın o da ufak miktarlara.. -
Hiç sevmem kendisini
Anti hüseyin celik diye site bile acabilirim onun icin
Öğretmenler iyi tanır -
muhsinyazicioglu.com da bende . Değer edeceğini zanentmiyorum ama projeye çevirebilirsin. -
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:43:09 > -
sanatçı ismi olsaydı domain geri alınırdı.sorun olmaz ama satışıda olmaz ne yapacak alan ? -
Domain artık bende değil arkadaşım.
İyi çalışmalar dilerim. -
Anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 21 Ekim 2012; 2:38:15 > -
milli eğitim bakanı değişti. nimet çubukçu oldu artık. -
Anca ona gıcık olan kişilere satı para elde edebilirsin yani o adama kıl olan birisi o site adını alır
bir sürü onu kkaralıyacak içerik ve resim girer
adam hakkında arama yapılınca bu site çıkar ve bu arada gıcık olan kişininişine yarar -
:-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:44:23 > -
adamın kendi 5 para etmedi domainide ona ayak uydurur -
bende bir sorayım; 1 yıllık alınan domain 1 yılın sonunda süresi uzatıldığında kullanıcı biligleri değiştirilebiliyormu ? -
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:44:01 > -
:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyin2 -- 17 Mart 2013; 16:43:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X